Mi se vjenčali na ljeto i odlučili početi početkom godine raditi na bebici. Ja prestala pit pilule u 1. mj i uhvatilo se od prve (kaže gin da su tad žene najplodnije jer sve luduje, a isto i nakon poroda :). Frendica trudna 3 tj više od mene i njima uspjelo od prve, još se smijale kak je to moguće i onda ja skužim da sam i ja trudna
jel mi pišemo ta imena u listu našu?
vidim da vas se već nekoliko odlučilo
Nama će biti Mila ako bude cura…..ali ja sam još uvijek nekako sumnjičavanekako me strah da mi ne ispadne kao prvu T, mada je on zadnja dva puta rekao da se ne vidi nikakav pišulinac
Mi jos ne znamo spol,ali ako bude curica isto bude Mila..hehe..to mi je preeedivno ime😍
Hvala! U petak je pregled, jedva čekam!
Jutros sam spremala kuću i kuhala si ručak (mužić je na putu) pa sam jurila na posao, navečer ću posložiti stiker (obećajem!!)
Dzenny, žao mi je tvoje prijateljice kao i naših prijatelja... Njima se uhvatilo iz prve... I onda BUM eto ti šoka, ostala bez plodne vode.... Zar ne bi to na vrijeme trebali uočiti?! Iskusila je pravi porod... I eto ti nakon 3 mjeseca opet iz prve ostala trudna.. Sestra mi je rekla jer su si međusobno vjenčane kume... Mada smo obje bile skeptične jer nam je bilo čudno kako su im doktori dali OK da mogu krenuti raditi bebu... i eto ti, 8 tt - spontani... Baš strašno...
Ja, da budem najiskrenija, nisam ni znala da je moguće da bebici srce ne kuca... Baš prestrašno...
jel mi pišemo ta imena u listu našu?
vidim da vas se već nekoliko odlučilo
Nama će biti Mila ako bude cura…..ali ja sam još uvijek nekako sumnjičavanekako me strah da mi ne ispadne kao prvu T, mada je on zadnja dva puta rekao da se ne vidi nikakav pišulinac
Mi jos ne znamo spol,ali ako bude curica isto bude Mila..hehe..to mi je preeedivno ime😍
I ja sam razmišljala o Mila i Zora još, al prevagnulo je Magdalena
Ejj cure, ja se nadam da ce mn sad 15-og moci vidjet spol.. ee sad posto imamo godisnjicu 21.06 ja sam mislila da bi dragom rekla da opet nista nije mogla vidjet,pa bi ga iznenadila za godisnjicu,ali nemam bas neke ideje KAKO??? mozda neka ima neki prijedlog.. 😀
Natasha, eto sada skupa možete uživati u trudnoći! Ja imam dvije frendice trudnice. Jedna je 5 tjedana više od mene, a druga 5 manje od mene... Nažalost, obje žive daleko... jedna u Americi a druga u Njemačkoj... Možemo pričati o tome samo preko poruka/skypa... Mada je jedna sada ovdje (udaje se slijedeće subote) a druga moguće da dolazi krajem 7. mjeseca... Baš mi je žao što nećemo skupa izlaziti u šetnjice, itd.itd...
Hahahaha Ovdje je većina uspila od prvog do trećeg puta čini mi se. Plodna zemlja
Inače oko nas smo imali puno slučajeva di je to trajalo vise od 6 mjeseci. Čini mi se da je tako većini bilo. Ukoliko se nisu vjenčali sa bebačom na putu tako da smo stvarno bili prisritni. Puno naših prijatelja se dosta namučilo I stvarno mogu reć da je to veliki blagoslov kad ne moraš strepit I sve to prolazit. Tako mi je žao sviju koji se muče. Mislim da je to jedan od najvećih problema koji mogu nekoga zadesit.
Srića pa je medicina stavrno napredovala puno po tom pitanju I na kraju se sve to nekako uspije sredit. Ali svi ti postupci I mjeseci isčekivanja... Nije lako ni najmanje.
Ime Zora se sviđa mojoj frendici, ali je prvu curicu nazvala Greta. Tko zna. Ako opet bude cura, moguće da bude i Zora. Ja sam htjela za curicu AURORA, u prijevodu ZORICA
Dzenny, žao mi je tvoje prijateljice kao i naših prijatelja… Njima se uhvatilo iz prve… I onda BUM eto ti šoka, ostala bez plodne vode…. Zar ne bi to na vrijeme trebali uočiti?! Iskusila je pravi porod… I eto ti nakon 3 mjeseca opet iz prve ostala trudna.. Sestra mi je rekla jer su si međusobno vjenčane kume… Mada smo obje bile skeptične jer nam je bilo čudno kako su im doktori dali OK da mogu krenuti raditi bebu… i eto ti, 8 tt - spontani… Baš strašno…
Ja, da budem najiskrenija, nisam ni znala da je moguće da bebici srce ne kuca… Baš prestrašno…
Nazalost i to se desava.. 😔 ali evo sad svaki dan ocekujemo tu malu mrvicu,od termina je vec 2 dana.. fakat se jednako veselimo,jer smo full dobri.. bas kao jedna mala porodica smo,ona i njen muz a ja i moj dragi.. vjencali smo se u 2 mjeseca,skupa svake fodine idemo na more i jos ja sam njih dvoje upoznala,a njen dragi je upoznao mn i mog dragog.. ja i njen dragi se druzimo od djetinjstva a ona je moj prijateljica iz srednje.. 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji