Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    07. Lipanj 2017. 14:22

jel mi pišemo ta imena u listu našu?
    vidim da vas se već nekoliko odlučilo
    Nama će biti Mila ako bude cura.....ali ja sam još uvijek nekako sumnjičava nekako me strah da mi ne ispadne kao prvu T, mada je on zadnja dva puta rekao da se ne vidi nikakav pišulinac

žena-majka-carica:)

• Mamuka
    07. Lipanj 2017. 14:23

treca_sreca

Mamuka

Zaboravljivost je normalna u trudnoći. Valjda od svih silnih hormona. Inače sam onako podosta zaboravljiva, al ovo sad….. Srića unormališ se nakon poroda.

meni se intelektualne sposobnosti nisu vratile 100% ni nakon poroda. Manje si izgubljen,zbunjen, ali promijeni se struktura mozga čitala sam…
    Koliko sam puta u životu proklinjala "eh da mi je moj mozak od prije T" ode u nepovrat

Hahahahaha Pa što se tiče pamćenja u nekim stavrima sam na razini ribice. Tako da ne mogu reć da imam pogoršanje nakon trudnoće. Takva sam rođena.
    Npr. sićan se nekih stvari/događaja od dosta rane dobi tipa 3-4 god, al nekad se sitit kako je jučer nešto bilo..... Rođena senilna

dzenny
    07. Lipanj 2017. 14:26

Treca_sreca bas super ideja.. ja sam za da se ipak imena pisu na listu.. 
    Mamice,imena su lijepa..
    Uhh belle,ja sam to brzo obavila.. kad smo se prestali cuvat,taj mjesec su mi vec prosli bili plodni dan,pa nije bilo nista.. ali zato slijedeci mjesec bebac je vec bio tu 😍

• Mamuka
    07. Lipanj 2017. 14:30

Kod nas je za curu Nera, a za dečka Ivan. Prva cura se zove Maris. To je bio dogovor I prije nego smo se vinčali.
    Sad mi se ne sviđa Ivan (tako se zove I njegov tata koji mi je ne baš previse drag da ne kažem naporan , a I moj) I ja bi da bude Vice. Al muž još nije sasvim prihvatio. A mislim da bi možda bilo krivo mom tati jer se Vice zove njegov brat. Iskreno bitniji mi je moj nego njegov jer nam je pomogao I pomaže nam uvik koliko god može. Dok s druge strane vise imam osjećaj da su mi teret nego pomoć.
    Cure, gdje vam je stomak, vise ili niže? Meni je sve od pupka pa niže I vise ne mogu nikakve hlače obuć. Sestra mi poslala neke svoje (veća je I deblja inače od mene) I danas sam ih obukla I morala sam ih zakopčati pomoću gumice jer mi se čini da me previse stežu. A prošli tjedan su mi nekako I spadale. Znači sad prelazim samo na haljine I opet moram u shopping. Kupila sam 3 I sestre su mi nešto posudile svojih širih, ali nije mi to sve dovoljno za na posao... Užas.

07. Lipanj 2017. 14:32

Mi nismo bas bas se dogovorili sad radimo na bebi nego ono, nismo se pazili i to je to..bili smo spremni da kad se desi, desi se. Nekih 5 mj mi svaki put bilo zao kad dobijem, nisam dragoga time opterecivala, ali kad sam rekla da mi dista svega, da kad bude vrijeme da ce se samo desit, nisam taj mj ni pazila na plodne dane ni nista i eto, desilo se😊 najsretniji plusic u zivotu 💕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    07. Lipanj 2017. 14:34

dzenny

Uhh belle,ja sam to brzo obavila.. kad smo se prestali cuvat,taj mjesec su mi vec prosli bili plodni dan,pa nije bilo nista.. ali zato slijedeci mjesec bebac je vec bio tu 😍

ovako i u nas prvi put bilo:)
    za drugu bebu pak smo neka 2mj mislim, možda 3 max
    onda sam nakon drugog poroda imala 5+ godina spiralu, pa kad smo izvadili pazili smo mjesec dana (treba se vratit to sve u normalu ipak) pa nakon toga "kad bude" nek bude - i uhvatilo se već nakon 2mj
    ...taman da nije pre brzo (mada kažu navodno da se može odmah po vađenju Mirene ostvarit trudnoću....al ja sam mirnija da je prošao bar taj ciklus-dva)

žena-majka-carica:)

• Mamuka
    07. Lipanj 2017. 14:35

Nama prvi put iz prvog uspjelo. Nismo mogli virovat da smo tako "sposobni".
    Ovaj put je malo iznenada, planirali smo na tom radit san na lito. Ali umrla mi je baka iznenada I od stresa mi sec iklus poremetio pa ispada da sam ostala trudna u 19. danu ciklusa koji je inače školskih 28 dana. Tako da I ovo možemo računati kao od prvog puta

barbs
    07. Lipanj 2017. 14:36

Belle, bebač je došao slučajno, ali sam sretnija nego ikada. Bila sam isprepadana na početku. Znači, doslovno sam 2 mjeseca prije diplomirala. Odrađivala sam još 3 mjeseca preko studentskog (koliko max možeš nakon što diplomiraš) i čekala staž. Kroz glavu mi je prolazilo: kako ćemo sada?! da li mi je to uopće trebalo?! a tek strah svega toga jer su 4 mjeseca prije prijatelji izgubili bebača u 5. mjesecu trudnoće... Aaaaaajmeeeee... Konstantno ona pitanja: hoće li biti sve u redu?! itd itd itd... Onda me to sve prošlo... mislim, taj strah, ta pitanja: JESAM LI JA UOPĆE SPREMNA NA TAKO VELIKI KORAK?! Baš sam počela uživati u cijeloj trudnoći  
    6 mjeseci nije puno, mada nije ni malo, ali eto moje prijateljice koje su planirale trudnoću su radile godinu dana na bebici, a drugi prijatelji 3-4 mjeseca... 
    Svakako mi je drago što je eto došao nenajavljeno jer su me isprepadali još prije trudnoće da radi tableta za štitnjaču ću teško ostati trudna. Ne doktori nego prijatelji... Baš me bilo užasno strah što će biti kad budemo pokušali...
    Dragi je eto bio presretan kad je doznao... Ja sam bila ona druga koja je paničarila oko svega 
    Natasha, držim fige da ne bude promjena!  Kad ideš? Ne vidim sticker dole... Koliko si trudna? Rafael i Magdalena  Jako lijepa imena i ne toliko česta 

barbs
    07. Lipanj 2017. 14:42

Mamuka, žao mi je radi bake... Vjerujem da je bio šok...
    Maris je jako predivno ime... Nikad čula!!!  Uh što volim ta neobična imena...
    Ivan mi se zove dragi  I njegov nono... i nonić njegovog nonića 
    Treca sreca, pa koliko su ti puta pogriješili sa spolom u prvoj trudnoći? Meni su samo jednom rekli da je dečko... Pitat ću ih 14. i 20. na 4Du... baš me zanima ako je 100% sigurno  Mada dragi kaže da je vidio i jajca i pišonju 

dzenny
    07. Lipanj 2017. 14:42

I moja prijateljica ova sto treba sada da rodi je isto prvu bebu izgubila u 8tt,nije bebi srce kucalo.. poslije ona je opet ostala trudna,aa i ja i dragi smo se dog da cemo cim sredimo stan raditi na bebi.. i evo bebaca u stomaku vec 6-ti mjesec 😍 najvise me bilo strah prvog pregleda,samo da srce bude kucalo.. i hvala Bogu bilo sve ok..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.