Cure gdje vadite Tsh a da nije privatno?treba li se naruciti u bolnicama za to ili samo dodem sa uputnicom u laboratorij?
Kiki eto i mi smo imali predavanje o poradjaju i ja sam od tada cak postala nekako sigurnija,dok recimo prije nego sto sam ostala trudna imala sam ogrooooman strah od trudnoce,a tek poroda.. aa sad je sve manje i manje.. jos kad nam je zena pokazala sliku koliko se ustvari dole rasiris 😮
Treca_sreca,jesi radila.one "keglove vjezbe" za vracanje u normalan oblik nakon poroda.. bas o tom su nam isto pricali?? Samo nezz da li pomazu..
Mi jos nezz sigurno sta je,nadam se da cemo saznat 15.06. 😀
Ali ako bude musko,bice Aylan aa ako bude curica,bice Ajra..
Mamuka odgovorila si mi prije nego sam ja postavila pitanje. 😊 Mislim da je vazno zadrzati bebu sto duze na pupkovini, samo ne znam koja je kod nas praksa?
Dena ja sam postala zaboravljiva ali mislim da nije toliko zbog trudnoce koliko zbog rutine. Svaki dan prijemo isto pa se pogubimo ponekad, bar ja 😂
Ana mislim da TSH mozes bilo gdje vadit, znam za Sv. Duh i za Rebro, mislim da moze i Petrova, najbolje da nazoves i pitas. Nema narudzbi, samo dodes s uputnicom ali sigurnije ti je sa zvrcnes bolnicu prije pa pitas. Svi imaju druga pravila.
To nisam znala, a na stranici za darivanje se to ne spominje.Tako da nisam vise previse zainteresirana.
nisam radila kegelove, a vjerojatno bi bar malo pomogle
žena-majka-carica:)
Dzenny super! Di ides na tecaj? Tu na Sv. Duhu nisu bas pripremljeni, nikakve slike nije pokazivala niti je o tome tako pricala. Cak mislim da ta doktorica nije trebala biti jer je u pocetku rekla da nekog jos ceka, a taj se nije pojavio, pa je ona izbiflala na brzinu i stalno ponavljala: jel ima pitanja ili vam je vec dosta pa zelite doma? Nije joj se bas dalo, valjda su joj uvalili da vodi.
Sanjchi lijepo ime ste odabrali, moj necak se također tako zove, on za sebe kaže da se zove Nonica. 😊
Jel ste vec sve odabrale imena za pisolince/ke male?
Vjerojatno si me zamjenila za Teu…njen malisa se ce zvati Noel. Mi cekamo curicu (90%) i bit ce Lucija a ako ispadne decko za sad je aktualno ime David
Hahaha, onda sam zamjenila, nisam odma komentirala, a strasno sam zaboravljiva zadnje vrijeme. 😣 Al imam i necaka Davida. 😉 Lucija mi je oduvijek bilo prekrasno ime, definitivno najljepše od svih klasicnih imena. 🙂
Šta se tice zaboravljivostijel se to jos kome događa? Npr. uzimam vitamine i magnezij i nikad neznam dal sam uzela, cak imam poslozene alarme sa napomenama, al 5 min nakon sto zazvoni ja vise neznam da li sam uzela ili nisam. 😣 Citala sam da se desava u trudnoci al nisam mislila da bas tolko.
Meni se desava ta zaboravljivost, al ja sam primjetila da mi je to pocelo kad sam pocela s tabletama za stitnjacu, a to je bilo 2 mj.prije trudnoce.Pa bas sam se zapitala jel sam luda ili sta jer inace sam ja sve jako dobro pamtila, a sad na poslu sve zapisujem.
Sortiraj odgovore
Najstariji