Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    07. Lipanj 2017. 12:11

Mene je malo frkica od poroda pocela hvatat jucer na tecaju jer su pricali bas o tome, a ja jos nisam previse razmisljala o porodu. Brine me jer sam dosta uska dolje, ne znam kako da to opisem drugacije ali imam malu pipi 😂 Nekako me frka kako ce proci dolje. Ima li netko slican "problem"? 
    A sto se dojenja tice, ne znam, nista ne kuzim sta pisete...sisa gore, glava dolje, nos desno 😂 Joj uzas....

barbs
    07. Lipanj 2017. 12:22

ahahahahaha, Kikiiiiiiiii  Znam kako ti je... 
    Mislim da ćemo se on i ja gledati kad bude trebalo dojiti. 
    Dena, i ja sam dragome rekla porukom da sam očekivala povraćanje, ali ništa od toga - srećom...  
    Meni su krenule oticati noge... Ne stanem u skoro niti jedne balerinke... Mislila sam si kupiti u ljekarni ortopedske papuče... Tata je mami kupio za cca 250 kn ... ali meni baš trebaju jer imam i ravna stopala... i baš osjetim razliku kad stavim neke škart cipele/patike i neke malo skuplje... 

• Dolores123
    07. Lipanj 2017. 12:26

Da li je koja od vas razmišljala o darivanju krvi iz pupkovine? Ja sam baš razmišljala da ako budem išla rodit na Sv Duh definitivno ću donirat krv za zakladu Ana Rukavina.Možda nekome bar na taj način mogu pomoči.

barbs
    07. Lipanj 2017. 12:40

Dolores, za ti moras biti u potpunosti zdrav?! Je l da? Pod tim mislim: ne smijes ni imati problema sa stinjacom itd... Ili? Zanimaju me info 😁

• Dolores123
    07. Lipanj 2017. 12:46

pa ja sam zdrava, ja nemam problem sa štitnjačom, nego moram trošiti lijek zbog toga jer sam išla na umjetnu oplodnju.

• Dena1009
    07. Lipanj 2017. 12:48

Sanjchi lijepo ime ste odabrali, moj necak se također tako zove, on za sebe kaže da se zove Nonica. 😊 
    Jel ste vec sve odabrale imena za pisolince/ke male?

url=https://lilypie.com]

barbs
    07. Lipanj 2017. 12:51

Dolores123

pa ja sam zdrava, ja nemam problem sa štitnjačom, nego moram trošiti lijek zbog toga jer sam išla na umjetnu oplodnju.

Nisam mislila osobno na tebe nego ti kao osoba  Pa onda super... Ja nažalost neću moći jer imam štitnjaču ... 

• Dolores123
    07. Lipanj 2017. 12:52

Pretpostavljam da neznaš kako to ide u tom postupku, i kakve sve lijekove moraš trošiti prije ulaska u postupak, bez obzira što je s moje strane sve idealno,ali to nema veze s nikakvom bolešću.

• sretna
    07. Lipanj 2017. 12:54

Ja sam na prvom porodu rekla da zelim donirat krv iz pupkovine, ali bila je glupa i nemarna babica i neka mala na praksi/stazu sta li vec i glupace su zaboravile i sve sje....

• Dolores123
    07. Lipanj 2017. 12:55

barbs

Dolores123

Nisam mislila osobno na tebe nego ti kao osobaPa onda super… Ja nažalost neću moći jer imam štitnjaču …

Nigdje se ne spominje ništa vezano za štitnjaču,pa pretpostavljam da ti to nema veze.po mojem mišljenju to nije neka nasljedna bolest, ako tvoja štitnjača ne funkcionira kako treba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI