Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    07. Lipanj 2017. 08:50

Jutro.. 
    Danas smo veseli,idemo sebi pripraviti dorucak pa napred kroz dan.. 😉
    Bebaci jutros u 4 h nije pasalo kako spavam,pa je lupkao sve dok me nije probudio i dok se nisam okrenula kako njemu odgovara 😁
    Sad sam zvala za OGTT,narucena sam 20.06 i rekla minje 10-12h moram biti tasca..
    Barbs,molim te javi se kako je sve proslo?? Kakonje bilo popit glukozu?? Mn to uzasno brine..

Tejuska♡
    07. Lipanj 2017. 09:07

Jutroo 😘

Sanjchi zvati ce se Noel 😊
    Marijana rekla je Sanjchi vec,,Matoc je super super extra detaljan pregled !
    Suncokretica meni se to cesto desava ali moji otkucaji budu oko 100... 😐
    Barbs sretnooo ♡
    Kod nas u Vg daju limunadu piti a u Zg nedaju niti vodu,kao niti kod privatnika,nijednom nisam pila nista od toga da se ne pokazu drugacije referentne vrjednosti nego sta jesu .. Istrpjela sam nekako kupila si za jesti da odma cim zavrsim pojedem i okej :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    07. Lipanj 2017. 09:09

Dzenny glukoza je aa slatka hahha 😂 Ne brini se sto ste vise pod stresom to ce vam pokazat visu referentnu vrjednost .. Popijes sjednes procitas novine chatas na mob ili slicno .. Nikakav bauk nemojte samo.biti pod stresom jer secer skace samo tako ☺

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

07. Lipanj 2017. 09:13

Tea2803

Dzenny glukoza je aa slatka hahha 😂 Ne brini se sto ste vise pod stresom to ce vam pokazat visu referentnu vrjednost .. Popijes sjednes procitas novine chatas na mob ili slicno .. Nikakav bauk nemojte samo.biti pod stresom jer secer skace samo tako ☺

Meni su zadnji put unutra stavili neku kiselinu pa je bilo fino, kiselkasto..tad sam bila u fazi da mi kiselo odgovara...vdjez cemo kak ce mi sad bit, to cu radit  nekad pocetkom 7. mj. Taman da imam nalaze za ginica i za kontrolu u Zagrebu 😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

07. Lipanj 2017. 09:14

Tea, kad cu drugi put za Zg, mogle bi kavu neku popit 😀

barbs
    07. Lipanj 2017. 09:22

Maaaaaa popiti glukozu nije nista strasno.. mene su isprepadali da ce mi biti slaaaaaabooooo, da je strasno da ovo da ono... Na kraju nista strasno... Strasno je sto eto ovdje u Puli ne smijemo nista piti osim toga dok ti 3.put me izvade krv... Sada u 10 me ceka zadnji put vadjenje krivi...
    Ja nakon vadjenja krvi isto moram malo pospremiti... Nisam par dana ... Em seljenje em sam radila rucak za taj dan i za dan poslije... A naravno za danas jos nisam smislila... A moram i oprati plahte... Mislim da cu ti za sutra prebacit HAHAHAHAHA 

barbs
    07. Lipanj 2017. 09:23

Natasha, kako ti da te ceka jos jedni vadjenje ogtta?? 

barbs
    07. Lipanj 2017. 09:24

E moja prijateljica uopce nije u prvoj trudnoci radila OGTT.. niti ovdje kad su zivjeli u Puli a niti kad su se u  Njem.preselili... a prosle je godine rodila... Za sada joj za drugu trudnocu nisu nista rekli... 

07. Lipanj 2017. 09:24

Barbs, ni kod nas u Sisku se ne smije pit nista niti jest...bezvezee

Suncokretica
    07. Lipanj 2017. 09:27

barbs

Marijana, ocito svaki doktor i svaka drzava drugacije govori…za ogtt… Ja eto ne smijem ni piti dok 3 put ne vadim krv dok I me je mogla piti limunadu…

Tako je i meni bilo, rekla mi je ni jesti ni piti ništa, umrla sam od gladi 
    A rekla mi je da se ne smijem previše ni kretati, da pričekam u blizini pa se nisam vraćala doma.
    Nevjerojatno koliko različitih načina vađenja, svugdje nešto drugačije...
    Evo spremam sada hranu za goste i baš mi lupa srce, nije toliko stvar broja otkucaja nego mi jako udara i baš ga osjetim. Al ak se i vama događa, valjda je normalno... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.