jaoo ,eto i posao imamo slican.. ja takodjer 8h stojim,tako da nezz koliko jos dugo cu izdrzati raditi,jer kad dodjem kuci fakat se osjecam bas bas umorno.. sve drugo je super.. uzivamo iz dana u dan
jaoo ,eto i posao imamo slican..ja takodjer 8h stojim,tako da nezz koliko jos dugo cu izdrzati raditi,jer kad dodjem kuci fakat se osjecam bas bas umorno.. sve drugo je super.. uzivamo iz dana u dan
Ma daj :) možda smo i iz istog mjesta pa ni neznamo :D :P :P

Mislim da sam krivoj osobi odgovorila na mobitelu sam,nova ovdje i bas se ne snalazim.Ali odgovor stoji samo nisam sigurna kome je namijenjen
Mislim da sam krivoj osobi odgovorilana mobitelu sam,nova ovdje i bas se ne snalazim.Ali odgovor stoji samo nisam sigurna kome je namijenjen
Dancy, je je dobroj si odgovorila :) I poslusati cu te, malo cu smiriti vjezbanje. Mozda cisto se malo razgibavati i kretati se, ali dok ne posjetim ginekologa necu ovim tempom kao do sada. Jos jedno pitanje: ja pijem folnu kiselinu i sada sam povecala dozu kako sam procitala ovdje na portalu. Da li smatrate da bi trebala kupiti mozda Prenatal? Ili je dovoljna folna u ovome trenutku?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji