Znaci ja ovo moram s vama podijeliti. Moja sestra saznala da nosi curicu i jedna nasa susjeda (nekih60ak god) ju maloprije pita sta nosi i ona kaze curicu a ova njoj: "a joj, al nemoj biti tuzna, sta je tu je". Moja sestra ostala u soku. Nisam znala da u 2017.god jos uvijek zive takvi primitivci i to u glavnom gradu RH. 🤐
O da, ima toga puno vise nego sto bi covjek pomislio :/
Zatucani ljudi i nista drugo..
Boze svasta...za nepovjerovat...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutric ♡
Hvala cure 😘 Nadam se da ce uskoro biti ok sada vise nisam sigurna da li je ovo jos uvijek dio prehlade ili alergije koje inace i imam..
Luce pokusati cu tvoj savjet makar znam da ce mi oci iskocit jer cu dobit odmah zgaravicu 😅😅😅
Suncokretica ma kako ne zadovoljna sam ja super mi je samo sam bila pisala da mi J ni dana nije spavao u kinderbetu 😂 te komoda je bila dobra kratko vrijeme ubrzo smo za odjecu morali kupiti ormar 😂 jer vise nista nije stalo hehhe
Ali kvaliteta je odlicna!
Belle prestrasno! Ma vrvi tih jadnih ljudi koliko zelis zapravo...
Sanjchi radis li dzem od jagoda za prodaju ili samo za vas kuci?
Yel Giovi i Kiki sretno danas ♡♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Znaci ja ovo moram s vama podijeliti. Moja sestra saznala da nosi curicu i jedna nasa susjeda (nekih60ak god) ju maloprije pita sta nosi i ona kaze curicu a ova njoj: "a joj, al nemoj biti tuzna, sta je tu je". Moja sestra ostala u soku. Nisam znala da u 2017.god jos uvijek zive takvi primitivci i to u glavnom gradu RH. 🤐
Trebala joj je reci da je tuzna, al ne zbog bebe, nego jer ima nju za susjedu 😝
url=https://lilypie.com]
taj baby gym sam baš neki dan vidjela na sniženju u bubamari, prekrasan mi je bio, skoro ga uzela, ali bilo bi previše sve skupa u jednom danu uz kolica, kinderbet i komodu hehe. Jesi uzimala novo ili polovno?
Još pitaš?? Naravno da sam uzela polovno
To je ovaj https://bazzar.hr/prostirke-za-igru/fisherprice-prasuma-prostirka-za-igru-oglas-850236
po netu vidim da su prenapuhali cijene i preko 700kn, ali u biti ga je bilo za 500tinjak kuna kupit u mullera, viđala sam ga recimo lani/preklani tamo po toj cijeni.
Ja sam svog, potpuno ispravnog, platila 150 sada od jedne žene iz Zadra.
U prvoj trudnoći (za prvo i drugo dijete iskoristili, a i iza nas ostao kao nov, jer je kvalitet vrhunski) sam bila polovni preko ebaya kupila, s poštarinom me bio izašao 200tinjak kuna....tad je još bilo isplativo kupovat na ebayu, nisu bile sulude cifre poštarine.
Kiki, uff gadno to za alergiju....ne znam koliko jako te uhvatilo ali mene kad je bilo uhvatilo u ožujku od peludi s borova, ja sam jedva živa bila (ispred prozora mi puno borova i čempresa, za nesreću!) a mi trudnice ne smijemo niš pit lijekova...
Muža je sad uhvatilo, ne znam jel to na travu ili šta, šmrcav nos nenormalno kao da je prehlada, i uzeo neke prskalice i tablete za alergiju pa je bolje. Jel ti znaš na šta je tebi točno alergija?
Tea, moguće da je i tebi! Nemojte se previše van u zelenilo, čuvajte se, kad već lijekove ne smijemo...
žena-majka-carica:)
O da, ima toga puno vise nego sto bi covjek pomislio :/
Zatucani ljudi i nista drugo..
A mislim o čemu ćemo pričat....to je primitivni onaj seoski odgoj iz 16og stoljeća, kad žena nije vridila ništa, a muškarci su u kući imali "prvu i zadnju"....onda se smatralo da je bolji život muškima i da žene manje vride....i tako starim ljudima ostalo da je "pojam" rodit muško. Tako da, mene nit ne čudi čut takav komentar od 60godišnjakinje....žalosnije je šta ima i mlađih ljudi koji tako misle.....dok se iskorjeni taj svjetonazor trebat će nam još koje stoljeće vjerojatno.
Kiki i M@alena, jesu vasi muzevi morali piti terapiju za ureaplazmu kad ste imale? Tko njima daje recept? Isto moja ginekologica ili moraju ici kod svog doktora opce prakse?
Belle, nemoj brinuti. Vise ces stresom naskoditi bebi nego sto ce sama bakterija. Znam da je nezgodno, ali polako, smiri se i poduzmi sve da se rijesis bakterije. Doktorica ti je ajme, al opet sto je tu je. I muz i ja smo pili antibiotik i ja sam jos dobila vaginalete. Doktorica mora naglasiti u receptu da su potrebne dvije doze, za tebe i muza. Bez da sam ista rekla, farmaceutkinja mi je odmah dala dvije i rekla da je jedna za mene i druga za partnera. Nije potrebno ici doktoru opce prakse jer se nije neuobicajeno da se tako propisuje terapija u tom slucaju. Kupi acidosalus ili slican probiotik i pij ga minimalno 2 dcl ujutro i navecer, ali neki kvalitetniji, ne ove sinteticke iz trgovine za 3-4-5-6 kn.
Bez tvog angazmana to ce ici teze, a zbog bebe ces se potruditi da to rijesis sto prije. 😚
Vecer svima
Ja sam vam bolesna evo vec 3 danupalu grla,cureci nos,suzne oci i tako
jedva cekam da prodje nizasta sam!! A ubija me ova vrucina!
Suncokretica ja imam onakvu komodu koju smo za J kupili i naravno i kinderbet sa istim medekom i zekomNove cure dobro nam dosle ♡♡♡Cure busice su vam prekrasne ♡
Na kraju sam i ja bila u Lidlu onaj dan kupila samo carapice i tenisice kao slapice maleBaka nam je napravila majicu sa Mickey logom i imenom
Pa bas si nas zabrinula! Vise puta mi je palo napamet gdje si, sto je s tobom! 😊
A znas i sama da sto se prehlade tice ne mozes puno napraviti, puno meda, caja, limuna i ti bi trebalo biti to. Odlezati, ako je moguce 😃, i cekati da prodje. A za upalu grla ne znam. Jesi bila kod svoje doktorice?
A sto reci nego se samo nasmijati na to?! Da joj nesto odgovoris, baba ne bi razumjela jer zivi u srednjem vijeku u nekoj staroj zabacenoj kineskoj cetvrti (gdje se ceka prijestolonasljednik, a zenska djeca su bezvrijedna). Ma pusti i produzi dalje, jer vjeruj mi da ne zelis uci u raspravu s takvima. 😉
...i samo podsjetnik....za (nas) cure na komplikacijama - kraj mjeseca je, jeste li odnijele doznake na hzzo?
ja ću danas mada sam prošli put tek 5.og odnijela i sjela lova uredno taj mjesec...
Sortiraj odgovore
Najstariji