Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    30. Svibanj 2017. 10:37

treca_sreca

…i samo podsjetnik….za (nas) cure na komplikacijama - kraj mjeseca je, jeste li odnijele doznake na hzzo?
    ja ću danas mada sam prošli put tek 5.og odnijela i sjela lova uredno taj mjesec…

jutro cure!  
    ja idem sutra ujutro po doznake pa ih nosim odmah u hzzo. uvijek nosim zadnji dan u mjesecu, a do 5og je zadnji rok.
    treca sreca sta je na kraju sa tvojim poslom? znam da si pisala da gase jednu firmu i sve vas salju u drugu..

30. Svibanj 2017. 10:53

Bok drage curke,

Javljam da je na pregledu sve u redu, osim sto gubim na kilazi (zivciranje).
    Iduci preglef imam 27.6.

Lijep pozdrav svima! 😘

violeta1
    30. Svibanj 2017. 10:58

treca_sreca

violeta on je uzeo šta može bez recepta, jer mu je tlaka ić kod dr….nema vremena. Pa je dobio aquamaris allergy sprej i clarinse tablete

Ok, hvala vidit cu da tak neki sprej uzme. A ja sam mu bas nazvala doktoricu i mogla sam naruciti tablete nove. Valda ce mu pomoci.

violeta1
    30. Svibanj 2017. 11:01

Yel

Bok drage curke,

Iduci preglef imam 27.6.

Lijep pozdrav svima! 😘

Super sto je sve u redu, a ti se opusti. Sve ce se srediti i nemoj se zivcirati. I ja sam na pocetku gubila kile ali zbog povracanja a sad kile idu gore kao lude. 

treca_sreca
    30. Svibanj 2017. 11:04

I_me prebacivanje bi trebalo biti kroz mjesec-dva. Baš očekujem da me pozovu na službeni razgovor (trebalo bi biti svaki čas, spominjali su 1.6) i daju novi ugovor na uvid, pa bi onda za mjesec dana trebali prestat radit u ovoj sad, a počeli radit pod novim imenom. SVa sam na iglama, lako je onima šta rade i šta su u uredu, a ja sam ipak malo u strahu kako će moje prebacivanje izgledat obzirom na komplikacije..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Svibanj 2017. 11:06

Yel glavno da je beba dobro....a ti moraš se fokusirat na sebe i svoju prehranu i odmor, jer to je sad najvažnije. Ono sve šta te umara, izbjegavaj....nadam se da se situacija smiruje vezano za ono šta si pisala.....čuvaj se!

žena-majka-carica:)

30. Svibanj 2017. 11:48

treca_sreca drzim fige za posao!

Hvala cure na podrsci, moram se poslozit u glavi.

Nadam se da je ostalima pregled dobro prosao 😘

Pozz svima

• sretna
    30. Svibanj 2017. 11:56

Yel

Bok drage curke,

Iduci preglef imam 27.6.

Lijep pozdrav svima! 😘

Glavno da je bebica dobro! 😊

Ti se pokusaj sto manje zivcirat i usreditocit se ba svoju bebu

dzenny
    30. Svibanj 2017. 11:57

Yel, to za kile nije neki veliki problem,nekaje sve drugo uredu.. 😉 aa za koji tjedan ici one gore, ne brini.. 
    Drugim curama sretno.. 😊

dzenny
    30. Svibanj 2017. 12:00
    Ewo, nisamo dugo vam slali slike.. ❤❤
    Ewo, nisamo dugo vam slali slike.. ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.