…i samo podsjetnik….za (nas) cure na komplikacijama - kraj mjeseca je, jeste li odnijele doznake na hzzo?
ja ću danas mada sam prošli put tek 5.og odnijela i sjela lova uredno taj mjesec…
jutro cure!
ja idem sutra ujutro po doznake pa ih nosim odmah u hzzo. uvijek nosim zadnji dan u mjesecu, a do 5og je zadnji rok.
treca sreca sta je na kraju sa tvojim poslom? znam da si pisala da gase jednu firmu i sve vas salju u drugu..
Bok drage curke,
Javljam da je na pregledu sve u redu, osim sto gubim na kilazi (zivciranje).
Iduci preglef imam 27.6.
Lijep pozdrav svima! 😘
violeta on je uzeo šta može bez recepta, jer mu je tlaka ić kod dr….nema vremena. Pa je dobio aquamaris allergy sprej i clarinse tablete
Ok, hvala vidit cu da tak neki sprej uzme. A ja sam mu bas nazvala doktoricu i mogla sam naruciti tablete nove. Valda ce mu pomoci.
Bok drage curke,
Iduci preglef imam 27.6.
Lijep pozdrav svima! 😘
Super sto je sve u redu, a ti se opusti. Sve ce se srediti i nemoj se zivcirati. I ja sam na pocetku gubila kile ali zbog povracanja a sad kile idu gore kao lude.
I_me prebacivanje bi trebalo biti kroz mjesec-dva. Baš očekujem da me pozovu na službeni razgovor (trebalo bi biti svaki čas, spominjali su 1.6) i daju novi ugovor na uvid, pa bi onda za mjesec dana trebali prestat radit u ovoj sad, a počeli radit pod novim imenom. SVa sam na iglama, lako je onima šta rade i šta su u uredu, a ja sam ipak malo u strahu kako će moje prebacivanje izgledat obzirom na komplikacije..
žena-majka-carica:)
Yel glavno da je beba dobro....a ti moraš se fokusirat na sebe i svoju prehranu i odmor, jer to je sad najvažnije. Ono sve šta te umara, izbjegavaj....nadam se da se situacija smiruje vezano za ono šta si pisala.....čuvaj se!
žena-majka-carica:)
treca_sreca drzim fige za posao!
Hvala cure na podrsci, moram se poslozit u glavi.
Nadam se da je ostalima pregled dobro prosao 😘
Pozz svima
Bok drage curke,
Iduci preglef imam 27.6.
Lijep pozdrav svima! 😘
Glavno da je bebica dobro! 😊
Ti se pokusaj sto manje zivcirat i usreditocit se ba svoju bebu
Yel, to za kile nije neki veliki problem,nekaje sve drugo uredu.. 😉 aa za koji tjedan ici one gore, ne brini..
Drugim curama sretno.. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji