Trudnička roba- već duže ju koristim jer mi je brzo počelo sve smetati oko trbuha. Ja sam si najviše pokupovala trenirke, tajice i haljine. C&A ima neke srednje cijene, malo možda i skuplje, jeftiniji su LIDL i Manna. Najpovoljniji je definitivno LIDL. Moram priznati da su mi tajice iz lidla super za 40 kn, haljine mi jesu malo široke ali takav su model, kao neke lepršave ljetne tak da su mi ok, visoka sam i nisam premršava pa meni to nekako dođe taman. Da uzmem manji broj, onda mi je prekratko. Još kad trbuh naraste, bit će taman za ljeto
Treća sreća, taj baby gym sam baš neki dan vidjela na sniženju u bubamari, prekrasan mi je bio, skoro ga uzela, ali bilo bi previše sve skupa u jednom danu uz kolica, kinderbet i komodu hehe. Jesi uzimala novo ili polovno?
Tea, očito imamo isti ukus za namještaj
Nadam se da si zadovoljna s namještajem i da ću ja biti. Želim ti da što prije ozdraviš!
Belle, ja sam davno imala ureaplasmu i pio je i muž. Išao je kod svoje doktorice opće prakse s mojim nalazom pa mu je dala isti lijek.
Ja sutra imam pregled, jedva čekam! Ide i mužek samnom
Nadam se da je sve ok i da ćemo napokon saznati spol, nije nam važno, al smo malo nestrpljivi. Javim vam se sutra popodne
Tea vec sam se pocela pitat kako te nema zadnjih dana...zelim ti da sto prije ozdravis!!! Moj carobni napitak za te situacije je u jutro 1dcl prokuhane vode, pola soka limuna i velika kasika meda i to sve skupa izmjesat i popit...
Cure sretno vam na pregledu sutra, uzivajte!!!
Belle a zasto njemu nije prepisala doksiciklin? Kad ti je vec rekla da je sumamed upitan za ureaplazmu.
Hvala Luce!
Belle a zasto njemu nije prepisala doksiciklin? Kad ti je vec rekla da je sumamed upitan za ureaplazmu.
Hvala Luce!
Bas sam se i ja zapitala isto to! On nije trudan, on moze piti taj..
Tea ozdravi brzooo 😘
Netko je pitao za sok od bazge. Meni je gin rekla casa tu i tamo ne moze skoditi.
Znam, i ja sad o tome razmisljam, ali vjerujte mi da u tom trenutku kad sam bila kod nje u ordinaciji sam bila toliko izvan sebe isprepadana da nisam ni razmisljala da mi da za muza doksiciklin. Ni meni nije jasno zasto njemu to nije preporucila. Nista, morat cu do nje ponovno.
Cure, dobro jutro... ja budna opet od 6.... htjela sam vas pitati, kad se ide na ogtt, izmedju 20.i 24. Ili 24. i 28.?
Cure, dobro jutro… ja budna opet od 6….htjela sam vas pitati, kad se ide na ogtt, izmedju 20.i 24. Ili 24. i 28.?
Jutro! Izmedu 24 i 28 tt
Jutro svima! Mali je danas prvi put spavao sam u svojoj sobi u krevetu. Ajme kako mi je ruzno bilo bez njega u sobi i jako mi je falio. Nisam mislila da ce mi falit tolko.
Ali spavao je bez problema, nije se ni plakao niti mene zvao. Nadam se da ce i dalje tako biti 😊
Cure, sretno na pregledima danas!
Jutro cure...
Sretna-naviknut ces se...bolje za njega da je tako samostalan. Mislim da nece bit problema, jer ako je prva noc prosla mirno, trebalo bi tako i dalje 😊
Sretno cure ne pregledu!
Moj je prebacen na cetvrtak, ne sutra...sutra idemo po tatu, u bolnici je, pa sam na cetvrtak prebacila
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Znaci ja ovo moram s vama podijeliti. Moja sestra saznala da nosi curicu i jedna nasa susjeda (nekih60ak god) ju maloprije pita sta nosi i ona kaze curicu a ova njoj: "a joj, al nemoj biti tuzna, sta je tu je". Moja sestra ostala u soku. Nisam znala da u 2017.god jos uvijek zive takvi primitivci i to u glavnom gradu RH. 🤐
Sortiraj odgovore
Najstariji