yel kile su najmanji problem..sad kad pocnu ici gore glavno da je sa bebom sve ok!
treca sreca nadam se da ce sve biti ok sa poslom, vjerujem ti da si na iglama..
dzenny zaokruzila si se! slatka pupa!
I_me,
Tek kad sam stavila ovu drugu sliku sam vidjela koliko se ustvari pupa promjenila u 3tt.. 😊 samo neka raste.. ❤
Tea sad san prvi put pekla, tj. pravila, samo za nas...nije komplicirano..
E bas sam te se sjetila jutros, prolazila kroz Lekenik...jel vi kucu gradite na glavnoj cesti ili u ulici? Jednu jedinu kucu u izgradnji sam vidjela na glavnoj cesto pa sam pomislila da je vasa...vec ima i stolariju..al nema krova 😜
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Busica je preslatka!!! 😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca sad sam otvorila tvoj link sa baby gimom, iskreno, nisam znala da se to tako zove, al ostala sam šokirana kad sam vidla 750kn 😮😮
Slican smo kupili za necaka, tu kod nas nov kosta nekih 25€. Jel moguce da je takova razlika u cijeni ili ima neke ekstremne razlime proizvodima?
url=https://lilypie.com]
Jel koja od vas kupuje na Amazonu? Ja jako puno narucujem od njih i vecinom sam zadovoljna omjerom cijene i kvalitete. Meni je prednost sto za puno proizvoda kod nas nema postarine i dostava je prilicno brza.
url=https://lilypie.com]
Yel, najbitnije je da je s bebom sve u redu, a ti se probaj manje stresirati! Bebino i tvoje zdravlje je najbitnije!
Dzenny, vidi se vidi razlika!
Dena, mislim da oni kod nas najviše pumpaju te cijene. Meni prijateljica govori koliko su u Njemačkoj pelene jeftinije od naših. Ovdje kupi jedan paket, a tamo za tu cijenu dva, a ponekad i tri... Živjela Hrvatska
Fisherprice mislim da nema tako za 20ak eur nigdje da je nov. Ovaj nas je u inozemstvu cca 70eur dakle 450-500kn
toliko je kostao u mulleru.
jer svijetli i svira svasta nesto.....a obicnih bezveznih prostirki di se samo objese igrackice ima i ovdje za 200tinjak kuna novih.
žena-majka-carica:)
Dzenny bas si zgodna trudnica! I bogme se vidi razlika:)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji