Ja nisam probala na amazon jer sam prije bila sva u ebayu. Ali brate otkad su poludili s postarinom ufff nista, moram nac zamjenu.
sreca je funta trenutno nisko ali evo nekidan 22 funte samo postarina za klokanicu.....a prije par god za toliki paket bih platila 5-6 funti...
tako da se ovo vise ne isplati za neke male jeftine komade. Samo ovak za srednje predmete a koji inace vrijede 500tinjak kuna...
žena-majka-carica:)
Fisherprice mislim da nema tako za 20ak eur nigdje da je nov. Ovaj nas je u inozemstvu cca 70eur dakle 450-500kn
toliko je kostao u mulleru.
jer svijetli i svira svasta nesto…..a obicnih bezveznih prostirki di se samo objese igrackice ima i ovdje za 200tinjak kuna novih.
A znaci u tome je razlika, sad i to znam ☺ Baš sam proguglala, isti takav dođe 60€ na Amazonu, a za HR je postarina 14,47 €.
url=https://lilypie.com]
Morat cu proucit kupovanje na amazonu. To se isto preko paypala placa jel da? I imaju polovnih i novih stvari?
cure,hvala vam puno.. :* od mene i moga malog misa iz ovog sada vec ne maloga trbuscica.. ;)
Cek do kraja, kad bude kao taj na slici na tvom avataru ko nogonetna lopta
Morat cu proucit kupovanje na amazonu. To se isto preko paypala placa jel da? I imaju polovnih i novih stvari?
Neznam za placanje jer meni skidaju sa racuna, pa mi ni ne pokazuje druge opcije, pokusala sam naci al nisam uspjela. Moja teta narucuje iz HR, preko Mastercarda placa. Ima novog i rabljenog i za oboje je moguc povrat ako nisi zadovoljna, u opisu jedino pise, dal se placa.
url=https://lilypie.com]
Hej curke, evo nas s pregleda, sve je dobro! ❤😊
Dobila sam 500 g od zadnji put, a beban lijepo raste ima 465g. Rekla je da mogu jos 7 kg dobit do kraja trudnoce, ali zadovoljna je ovim tempom, a i ja sam. 😊
Iduci pregled mi je 4.7.
Pitala sam i za stetnost uzv-a i nju to uopce ne brine, kaze da su opasniji vaginalni pregledi radi potencijalne opasnosti od infekcije. Mozda zato neki doktori okljevaju s tim brisevima i na to misle kad kazu da ne treba previse cackati dolje.
Drago mi je cuti dobre vijesti s pregleda!!!
A slika trbuscica je prekrasna!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji