Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    30. Svibanj 2017. 13:26

Ja nisam probala na amazon jer sam prije bila sva u ebayu. Ali brate otkad su poludili s postarinom ufff nista, moram nac zamjenu.
    sreca je funta trenutno nisko ali evo nekidan 22 funte samo postarina za klokanicu.....a prije par god za toliki paket bih platila 5-6 funti...
    tako da se ovo vise ne isplati za neke male jeftine komade. Samo ovak za srednje predmete a koji inace vrijede 500tinjak kuna...

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    30. Svibanj 2017. 13:35

treca_sreca

Fisherprice mislim da nema tako za 20ak eur nigdje da je nov. Ovaj nas je u inozemstvu cca 70eur dakle 450-500kn
    toliko je kostao u mulleru.
    jer svijetli i svira svasta nesto…..a obicnih bezveznih prostirki di se samo objese igrackice ima i ovdje za 200tinjak kuna novih.

A znaci u tome je razlika, sad i to znam ☺ Baš sam proguglala, isti takav dođe 60€ na Amazonu, a za HR je postarina 14,47 €.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    30. Svibanj 2017. 13:41

Morat cu proucit kupovanje na amazonu. To se isto preko paypala placa jel da? I imaju polovnih i novih stvari?

dzenny
    30. Svibanj 2017. 13:43

cure,hvala vam puno.. :* od mene i moga malog misa iz ovog sada vec ne maloga trbuscica..  ;)

treca_sreca
    30. Svibanj 2017. 13:50

Cek do kraja, kad bude kao taj na slici na tvom avataru  ko nogonetna lopta  

• Dena1009
    30. Svibanj 2017. 13:58

treca_sreca

Morat cu proucit kupovanje na amazonu. To se isto preko paypala placa jel da? I imaju polovnih i novih stvari?

Neznam za placanje jer meni skidaju sa racuna, pa mi ni ne pokazuje druge opcije, pokusala sam naci al nisam uspjela. Moja teta narucuje iz HR, preko Mastercarda placa. Ima novog i rabljenog i za oboje je moguc povrat ako nisi zadovoljna, u opisu jedino pise, dal se placa.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    30. Svibanj 2017. 14:10

Hej curke, evo nas s pregleda, sve je dobro! ❤😊 
    Dobila sam 500 g od zadnji put, a beban lijepo raste ima  465g. Rekla je da mogu jos 7 kg dobit do kraja trudnoce, ali zadovoljna je ovim tempom, a i ja sam. 😊 
    Iduci pregled mi je 4.7. 
    Pitala sam i za stetnost uzv-a i nju to uopce ne brine, kaze da su opasniji vaginalni pregledi radi potencijalne opasnosti od infekcije. Mozda zato neki doktori okljevaju s tim brisevima i na to misle kad kazu da ne treba previse cackati dolje. 

Belle84
    30. Svibanj 2017. 14:27

Kiki super za bebaca, bas mi je drago sto je sve ok.  😊😊😊

• sretna
    30. Svibanj 2017. 14:30

Kiki, drago mi je da je sve super! 😊

luce <3
    30. Svibanj 2017. 14:42

Drago mi je cuti dobre vijesti s pregleda!!! 
    A slika trbuscica je prekrasna!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.