Ja sam napokon saznala koja sam krvna grupa… gubili su nalaz stalno!!! I sad mi ga je dokt zaheftala u trudnicku 😂😂😂 0- sam.
I odlucili smo se za ime. 😊 stize nam EMA!! 😍
Jel se dobivaju trudničke knjižice ili ne? Ja nemam još ništa.A jel ti doktorica rekla što u vezi toga što si ti rh negativna?
Meni smijesno kad spominjete trudnicku knjizicu, jer je ja uopce nisam imala ni u prvoj niti u ovoj trudnoci. Kod moje doktorice toga nema.
Ima jos vremena, doktorica ce je sigurno upozoriti na negativan rh faktor.
Nigdje ne upisuje tlak, kilazu i nalaze uzv? Moj to sve vodi u knjizici, a dobila sam je i u prvoj i ovoj t na orvom pregledu kad smo vidjeli srce
Upisuje u komp i isprinta nalaz sa slikama i da ga meni. Ja sve po datumima vodim u fascikli. Poredam u fascikl tako da prvo ide krvna grupa i rh, onda nalazi krvi, papa test, urin, brisevi,ogtt i onda pregledi po datumima svi po redu. Tako mi je doktorica rekla da slozim i da fascikl uvijek nosim sa sobom ak negdje putujem, pogotovo u zadnjem tromjesecju. Kad je tako slozeno, ne daj Boze hitnog slucaja, doktori brzo nadju sve sto trebaju.
Ja sam napokon saznala koja sam krvna grupa… gubili su nalaz stalno!!! I sad mi ga je dokt zaheftala u trudnicku 😂😂😂 0- sam.
I odlucili smo se za ime. 😊 stize nam EMA!! 😍
Jel se dobivaju trudničke knjižice ili ne? Ja nemam još ništa.A jel ti doktorica rekla što u vezi toga što si ti rh negativna?
Nije nista spominjala.. to cu morat snjom razg na sljedecem pregledu..
Jutro cure...
Svaki put kada se ukljucim ovdje,bilo nakon 2h ili nakon 12h doceka me 10stranica pa vam uglavnom samo citam jer nema smisla komentirati nesto prije 10str.
Na popisu sam vidjela da je nestao moj datum pregleda 30.05.pa ako ga moze netko ubaciti kada bude radio listu....
Kod mene nema jos pametnih komentara okoline ali to vjerojatno jer me poznaju pa znaju da im necu ostati duzna,a svekar je vec odlucio da nosim curicu i vec ju je imenovao
Ja sam jucer provela cijeli kisni dan na netu pretrazujuci kolici i usporedujuci karakteristike. Poznanica koja je nedavno rodila 2 sina mi je rekla da obratim pozornost na kotace sa amortizerima i vecim na napuhavanje jer se kod nas sece uz more po neravnom tako da sam svela kolica na 4 modelA: Kunert, bebetto murano i vulcano i riko brano. Meni je mama rekla uzeti ih i vec je htjela ali sam ja rekla da je prerano. Planiram imati vise djece i zato sam rekla da kad se vec daju ti iznosi da zelim dobro prouciti karakteristike svih i onda ih jos i isprobati u nekom ducanu prije nego ih uzmem,a vjerojatno cu ih uzeti u Sloveniji jer zivim 15min od granice a vidjela sam da je dosta velika razlika u cijenama.
Jutro, bas vam zavidim svima sto osjecate bebu, ja jos uvijek nista. Nadam se da je to normalno? Doktorica mi je rekla prosli tjedan da mi je posteljica straga i da cu ju vec sad poceti osjecati...ali nista zasad. Ni leptirici, ni baloncici (kako vi opisujete) 😉
Evo ja isla u Lidl, uzela 3-4 bodija, 4 para hlacica, i carapice... ali fakat se ljudi guraju ne bi li dosli do toga, u 7:15 vise nije bilo S velicine na trudnickom 'odjelu' 😂 Ja sam bila vec u 7 i mislim si 'ma jos nema nikoga' kad ono hrpa zena nahrlila vec
Belle, budes sad svaki cas. Kao i sve i to ovisi od zene do zene. Meni je sa prvim posteljica bila straga i osjetila sam ga u 16 tt, sad mi je sprijeda i osjetim ga ali puno slabije nego prvog u tim tjednima
Dobro jutro!
Belle, normalno je da ne osjecas bebu jos. Meni je druga trudnoca pa san je u tim tjednima prvi put osjetila i to jednom i onda opet neko vrime nista.
A sta se lidla tica..ja jedino tamo nadem nesto kad idem ne ciljano. Kad nesto ocu zgrabit,nikad ne bude.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Nisam isla u lidl. Haljine mi nisu bas nesto lijepo, radije kupim neke obicne pamucne u c&a ili tako negdje pa ih nosim i nakon poroda.
A robicu mi se nije dali kupovat. Znam da ce jos imat oni hrpu toga do 10 mj 😄
Dobro jutro, mame
Još nisam išla u Lidl, ali planiram za max sat vremena, pa ako nađem nešto super. Odlučila sam samo čarapice kupiti. Moram vidjeti sa sestričnom što mi je ona sve sačuvala, pa da ne kupujem na tone toga, a i sestrine prijateljice imaju malu djecu, pa su rekle da će mi dosta toga proslijediti. Ako mi se sviđaju haljine kupit ću si jednu.
Što se tiče trudničke knjižice, ja sam ju dobila na drugom pregledu, ali isto tako nosim sa sobom i fascikl sa svim isprintanim nalazima, pa dr često pita i za njih.
Belle, ja sam one prave poktrete bebice počela osjećati krajem 19.tjedna. Ima vremena još.
Ni ja nisam išla u Lidl, idem poslije posla, nadam se da će još nešto ostati.
Sortiraj odgovore
Najstariji