Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 10:40

meni nije ni u jednoj trudnoći davalo injekciju, ali valjda jer su krvni testovi senzibilizacije pokazali da nemam antitijela na djetetove eritrocite.....a nakon poroda u rodilištu, da.
    .
    Inače koga zanima TICKER staviti u POTPIS
    da mu nije uspjelo....
    tlaka mi stalno ponavljat, pa sam sad dok sam si radila novi ticker, screenshot uradila
    koji točno kood morate uzet da bi vam se lijepo vidjela slikica, a ne to <a href="https://lilyp…..
    kliknete na moj ticker i otvorit ce se slika (screenshot)
    jer ovaj forum nema (valjanu) tražilicu
    pa koliko god puta da sam to napisala, ne mogu više ni sama nać...

žena-majka-carica:)

dzenny
    25. Svibanj 2017. 10:47

Ja sam isto rh-.. kod nas je da svaka trudnica sa rh - dobiva inekciju u 28tt.. ja kad sam krvarila u 14tt tad minje odmah morala dati zbog senzibilitacije.. pa cu sad morat napraviti test da vidim jel moram ju dobiti opet u 28 tt.. eto tako mi je doktorica rekla.. aa za poslije poroda nije mi jos nista rekla..

25. Svibanj 2017. 10:55

Jutro mamice....sretan mi rodendan   Dobila sam novo sude od tate i macehe...za novu kuhinju kad se slozi 😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    25. Svibanj 2017. 10:59

sanjchi255

Jutro mamice….sretan mi rodendan Dobila sam novo sude od tate i macehe…za novu kuhinju kad se slozi 😄

pa sretan ti rodjendan!!!

• sretna
    25. Svibanj 2017. 11:04

sanjchi255

Jutro mamice….sretan mi rodendan Dobila sam novo sude od tate i macehe…za novu kuhinju kad se slozi 😄

Sretan rodendan!!

• sretna
    25. Svibanj 2017. 11:05

Mm i meni 4.-ta godisnjica braka 😄, ukupno 12 godina zajedno 😊

I_me
    25. Svibanj 2017. 11:07

sretna

pa sretna godisnjica 

• sretna
    25. Svibanj 2017. 11:08

I_me

sretna

pa sretna godisnjica

Hvala 😊

25. Svibanj 2017. 11:11

Hvala na cestitkama i Sretna, sretna vam godisnjica! 😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    25. Svibanj 2017. 11:14

lijevo je h&m vel 56, desno lidl 50/56. Ono o cemu treca sreca prica. Lidlov kalup je veci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI