meni nije ni u jednoj trudnoći davalo injekciju, ali valjda jer su krvni testovi senzibilizacije pokazali da nemam antitijela na djetetove eritrocite.....a nakon poroda u rodilištu, da.
.
Inače koga zanima TICKER staviti u POTPIS
da mu nije uspjelo....
tlaka mi stalno ponavljat, pa sam sad dok sam si radila novi ticker, screenshot uradila
koji točno kood morate uzet da bi vam se lijepo vidjela slikica, a ne to <a href="https://lilyp…..
kliknete na moj ticker i otvorit ce se slika (screenshot)
jer ovaj forum nema (valjanu) tražilicu
pa koliko god puta da sam to napisala, ne mogu više ni sama nać...

žena-majka-carica:)
Ja sam isto rh-.. kod nas je da svaka trudnica sa rh - dobiva inekciju u 28tt.. ja kad sam krvarila u 14tt tad minje odmah morala dati zbog senzibilitacije.. pa cu sad morat napraviti test da vidim jel moram ju dobiti opet u 28 tt.. eto tako mi je doktorica rekla.. aa za poslije poroda nije mi jos nista rekla..

Jutro mamice....sretan mi rodendan Dobila sam novo sude od tate i macehe...za novu kuhinju kad se slozi 😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro mamice….sretan mi rodendanDobila sam novo sude od tate i macehe…za novu kuhinju kad se slozi 😄
pa sretan ti rodjendan!!!

Jutro mamice….sretan mi rodendanDobila sam novo sude od tate i macehe…za novu kuhinju kad se slozi 😄
Sretan rodendan!!

Mm i meni 4.-ta godisnjica braka 😄, ukupno 12 godina zajedno 😊
pa sretna godisnjica

Mm i meni 4.-ta godisnjica braka 😄, ukupno 12 godina zajedno 😊
pa sretna godisnjica
Hvala 😊

Hvala na cestitkama i Sretna, sretna vam godisnjica! 😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

lijevo je h&m vel 56, desno lidl 50/56. Ono o cemu treca sreca prica. Lidlov kalup je veci.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji