Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Svibanj 2017. 09:34

Dolores123

Ni ja nisam išla u Lidl, idem poslije posla, nadam se da će još nešto ostati.

Ma ostat će... Ja sam prošli mjesec 2 tjedna kasnije vidjela još tutica i hlačica i čarapica... 

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 09:51

ja sam prošli put upila unisex, a sad sve rozo/curičasto...
    Za sebe nisam niš uzela jer su mi njihove haljine i majice (najmanji broj) još uvijek ogrooomne (kupila na prošloj akciji pa stoji u ormaru i čeka da porastem još..)

žena-majka-carica:)

barbs
    25. Svibanj 2017. 09:53

Treca sreca, svakako si spremna!  I ja sam na prošloj akciji kupila njihove majice i topiće. Topići su mi bili prošli mjesec široki, a majice ultraširoke.  Sad se već pomalo to prazno mjesto počinje puniti....
    A da vidimo slikiceeeee 

I_me
    25. Svibanj 2017. 09:54

jutro cure!
    ja sam isla dati urin i prosla u lidl ciljano da kupim grudnjak i tajice...
    kad ono tamo tate se lakte,mame vriste,djeca placu... KAOS!!!!
    na kraju kupila:
    * 2bodija kratkih rukava 50/56
    * 2bodija dugih rukava 62/68
    *tajice
    *haljinicu plavu na tockice s vel ( malo je sira...al za plazu taman )
    *2 hlacica 50/56
    *2 podbratka
    *2carapica 11-14 i 2 carapica 15-18..

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 10:22

meni su haljine ona plava i modra na točkice divan materijal i tako mi je žao što su taaaako komotan model, da nema šanse da ih popunim ni pred kraj T. Onaj S mi djeluje kao L u nekom normalnom kalupu.
    Ali dobro, srećom imam iz preth T dosta haljina, nije da mi fali...

Bodiji - njihovi su stvarno dulji nego prosjek. Hlačice 50/56 su mi premalecne, ali recimo bodiji 50/56 mjerila sam ih imaju 38cm u trupu a toliko cm imaju h&m (i ostali, orchestra, c&a itd) 68ice....znači baš dosta su duži.
    Tako da ne znam taj kratki 50/56 koji je realno 68ica hoće li ti poslužit (zimi bebici svakako treba dugi rukav bodić...)
    a njihovi 62/68 su dugački 42cm, kad se uperu nakon nekog vremena korištenja skrate se na 40 cca, al to je opet neka 74orka po klasičnim kalupima (za bebu 6-9mj ako je prosječne visine/težine)

I_me
    25. Svibanj 2017. 10:32

treca sreca tisi isto rh-? 
    kakoto ide? sad nesto citam i svugdje pise drugacije.. ( ne znam koja krvna grupa mi je muz)
    negdje pise da se inekcija daje majci u 28 tj a negdje u roku od 72h od poroda.

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 10:40

meni nije ni u jednoj trudnoći davalo injekciju, ali valjda jer su krvni testovi senzibilizacije pokazali da nemam antitijela na djetetove eritrocite.....a nakon poroda u rodilištu, da.
    .
    Inače koga zanima TICKER staviti u POTPIS
    da mu nije uspjelo....
    tlaka mi stalno ponavljat, pa sam sad dok sam si radila novi ticker, screenshot uradila
    koji točno kood morate uzet da bi vam se lijepo vidjela slikica, a ne to <a href="https://lilyp…..
    kliknete na moj ticker i otvorit ce se slika (screenshot)
    jer ovaj forum nema (valjanu) tražilicu
    pa koliko god puta da sam to napisala, ne mogu više ni sama nać...

dzenny
    25. Svibanj 2017. 10:47

Ja sam isto rh-.. kod nas je da svaka trudnica sa rh - dobiva inekciju u 28tt.. ja kad sam krvarila u 14tt tad minje odmah morala dati zbog senzibilitacije.. pa cu sad morat napraviti test da vidim jel moram ju dobiti opet u 28 tt.. eto tako mi je doktorica rekla.. aa za poslije poroda nije mi jos nista rekla..

25. Svibanj 2017. 10:55

Jutro mamice....sretan mi rodendan   Dobila sam novo sude od tate i macehe...za novu kuhinju kad se slozi 😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    25. Svibanj 2017. 10:59

sanjchi255

Jutro mamice….sretan mi rodendan Dobila sam novo sude od tate i macehe…za novu kuhinju kad se slozi 😄

pa sretan ti rodjendan!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.