Sutra idem i ja u lidlo, uzet sebi par krpica, uzela bih i robicu za bebaca al opet ne znam. Dog smo se u 7mj sve polako uzimati i 7i8mj da nam je dovoljno vremena da sve pokupujemo. Pa pokusat cu izdrzat do tada. 😊
nevezano…..jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
sve gledam kako bih išla, ali ne znam da li me ona može masirati dok ja ležim na boku. Inače budem uvijek na leđima/stomaku
Nisam isla, al sam spominjala mami da bih htjela, pa mi je neki dan rekla da je bila kod maserke kojoj vec vise godina idemo i da je pricala sa njom o meni i da je rekla da mogu bez problema, da masiraju trudnice i da imaju sve potrebno da trudnice mogu lezat kod masaze bez problema..mislim da cu probat kad budem doma jer me bas leđa zezaju...
url=https://lilypie.com]
violeta svaka čast, koji si ti karakter! Ja sam jedva izdržala do nekih 3-4mj....i to čudi me. Jer npr u prvoj T nisam ni toliko, već s 2mj krenula kupovat kao luda
žena-majka-carica:)
bila kod maserke kojoj vec vise godina idemo i da je pricala sa njom o meni i da je rekla da mogu bez problema, da masiraju trudnice i da imaju sve potrebno da trudnice mogu lezat kod masaze bez problema..mislim da cu probat kad budem doma jer me bas leđa zezaju…
e ovaj podcrtani dio me brine. Meni se čini da bi, ako ona i može masirat mene bočno okrenutu, opet meni bilo neudobno.
Doma na boku ležim isključivo s banana jastukom, nema šanse bez njeg da se (udobno) smjestim a kamoli za neko dulje ležanje, nije to dvi minute...
a neću valjda svoj jastuk za dojenje nosit! trebali bi oni imat nešto....a bojim se da ovaj moj nije toliko "napredan" salon di se inače masiram
žena-majka-carica:)
Nego, primjetila sam, da sve familije nesto se zazeljele curica 🙄 I kod mene isto svi cekali curicu, cak prije trudnoce su govorili da cu ja rodit curicu, vec su joj i ime izbrali 😂 sad je sok i nevjerica, cekaju 3D i jos se nadaju...😅
bila kod maserke kojoj vec vise godina idemo i da je pricala sa njom o meni i da je rekla da mogu bez problema, da masiraju trudnice i da imaju sve potrebno da trudnice mogu lezat kod masaze bez problema..mislim da cu probat kad budem doma jer me bas leđa zezaju…
e ovaj podcrtani dio me brine. Meni se čini da bi, ako ona i može masirat mene bočno okrenutu, opet meni bilo neudobno.
Doma na boku ležim isključivo s banana jastukom, nema šanse bez njeg da se (udobno) smjestim a kamoli za neko dulje ležanje, nije to dvi minute…
a neću valjda svoj jastuk za dojenje nosit! trebali bi oni imat nešto….a bojim se da ovaj moj nije toliko "napredan" salon di se
Ova moja je rekla da oni imaju svoje jastuke da ne brinem, a nije neki fensi razvikani salon..najbolje da pitas..
Dena, sta i ime biraju umjesto vas? 😄
Btw, kako reagirate kada/ako vam vasi najblizi pocnu govorit da im se to ne svida i pocnu predlagat neka svoja?
Izletio mi oglas s jeftinim kolicima, a bas smo neki dan pricale. Evo ove su
Ova su za 2.600 sa svime.
Danas samo letam pa ne mogu pohvatat sve, al za massze znam da postoje specijalizirabi maseri bas za trudnice s posebom opremom. Ima clanaka na internetu i koliko sam citala upozoravaju da se ide kod provjerenih jer treba znati masirati trudnice.
Belle mislim da ti nalazi kasne jer oni nemaju podloge ili slicno, bit ce sve ok. 😊
Izletio mi oglas s jeftinim kolicima, a bas smo neki dan pricale. Evo ove su
Meni su jako lijepa, sad treba vidjet uzivo jesu li i cvrsta, dal se lako voze itd
Sortiraj odgovore
Najstariji