Dena, sta i ime biraju umjesto vas? 😄
Btw, kako reagirate kada/ako vam vasi najblizi pocnu govorit da im se to ne svida i pocnu predlagat neka svoja?

Izletio mi oglas s jeftinim kolicima, a bas smo neki dan pricale. Evo ove su

Ova su za 2.600 sa svime.
Danas samo letam pa ne mogu pohvatat sve, al za massze znam da postoje specijalizirabi maseri bas za trudnice s posebom opremom. Ima clanaka na internetu i koliko sam citala upozoravaju da se ide kod provjerenih jer treba znati masirati trudnice.
Belle mislim da ti nalazi kasne jer oni nemaju podloge ili slicno, bit ce sve ok. 😊

Izletio mi oglas s jeftinim kolicima, a bas smo neki dan pricale. Evo ove su
Meni su jako lijepa, sad treba vidjet uzivo jesu li i cvrsta, dal se lako voze itd

Hahah kod mene svekrva kaze "nek bude prvo musko,a ostala kako god" .. a svekar je za curicu,jer je uvijek imao zelju za zenskim dijetetom pa ga nije dobio,imao 2 sina.. onda kad sam ja dosla u njihovu porodicu ja sam bila njihova maza,bas kao njihovo dijete, a ne snaha 😂
Dragi isto govorio da mu je svejedno,ali mozda ipak da bude curica,jer ni ja niti on nemamo sestre..

Da sad tko zna kakva je kvaliteta, ali evo ima i lijepih a jeftinih 😊

Dena, sta i ime biraju umjesto vas? 😄
Btw, kako reagirate kada/ako vam vasi najblizi pocnu govorit da im se to ne svida i pocnu predlagat neka svoja?
Ma vise je to doslo kroz salu, ne kao nametanje, pa sam se samo smijala....tipa, dođe seka i pita " jel se rita sta Dorica?"..al eto tako smo se zezali i kad je ona bila trudnica i na kraju kad su odabrali ime niko nije ni pisnuo, smatram da je to stvar roditelja..ja osobno nebi rekla protiv imena nekome ni da mi je najruznije na svijetu...a vjerujem da mi nitko nece imat potrebu prigovarat jer namjeravamo sina nazvat po mom djedu 😊

url=https://lilypie.com]
nevezano…..jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
sve gledam kako bih išla, ali ne znam da li me ona može masirati dok ja ležim na boku. Inače budem uvijek na leđima/stomaku
Prijateljica mi je bas bila komentirala da imaju maseri koji imaju poseban stol za trudnice s rupom u sredini tako da mozes lezati na prsima dok te masira...

nevezano…..jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
sve gledam kako bih išla, ali ne znam da li me ona može masirati dok ja ležim na boku. Inače budem uvijek na leđima/stomaku
Prijateljica mi je bas bila komentirala da imaju maseri koji imaju poseban stol za trudnice s rupom u sredini tako da mozes lezati na prsima dok te masira…
Stvarno? Ja bih sutra u taj salon! Pisala sam frendici i sad cekam da mi odgovori.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji