Izletio mi oglas s jeftinim kolicima, a bas smo neki dan pricale. Evo ove su
Vidjela sam ih i nisu mi nesto kvalitete. Ok nije ni veliki novac, mnogi Ce reci, ali to nije ni malo. Kao igračka su. Meni se cine da nisu za " duze' staze .
nije to iz potrebe, to se ide iz gušta…..bar sam ja išla. Uživancija samo takva.
Hhehhe
Citas mi misli. 😁
luce ajd molim te ako saznaš koji je to salon....hvala ti!
žena-majka-carica:)
Ja sam napokon saznala koja sam krvna grupa… gubili su nalaz stalno!!! I sad mi ga je dokt zaheftala u trudnicku 😂😂😂 0- sam.
I odlucili smo se za ime. 😊 stize nam EMA!! 😍
Jel se dobivaju trudničke knjižice ili ne? Ja nemam još ništa.A jel ti doktorica rekla što u vezi toga što si ti rh negativna?
Stvarno? Ja bih sutra u taj salon! Pisala sam frendici i sad cekam da mi odgovori.
Znam da je ona isla u st na tu masazu tako da u st ima sigurno, mogu pitat ako nekome oko splita triba
Bit cu s klincem u St-u cijeli 7. i 8. mj tak da ce mi ta info dobro doci. Sam napisi koji je salon da znamo sve koje zanima. 😊 tnx
Vjerujem da ima u Zg-u al se nisam bas raspitivala posebno.
Ja sam napokon saznala koja sam krvna grupa… gubili su nalaz stalno!!! I sad mi ga je dokt zaheftala u trudnicku 😂😂😂 0- sam.
Jel se dobivaju trudničke knjižice ili ne? Ja nemam još ništa.A jel ti doktorica rekla što u vezi toga što si ti rh negativna?
Meni smijesno kad spominjete trudnicku knjizicu, jer je ja uopce nisam imala ni u prvoj niti u ovoj trudnoci. Kod moje doktorice toga nema.
Ima jos vremena, doktorica ce je sigurno upozoriti na negativan rh faktor.
za nas rh neg mame su bitni oni testovi senzibilizacije....ja sam radila početkom trudnoće u sklopu krv.grupe a sad cu uskoro ponovno....i nadam se da je okej. Jer mm je poz a ja neg pa mi nije baš svejedno...prva dva puta sam prošla lišo, ali svaka slijedeća trudnoća u takvoj kobinaciji rhesus faktora je sve "opasnija"
Malena, onda ćeš okasnit na trišnje?...krenile su baš evo one prave lipe kaštelanske....davim se zadnjih dana u njima. Srećom su 30-40kn kilo, kako di, inače bi mi pozlilo...ovako kupim max kilo dnevno
žena-majka-carica:)
violeta svaka čast, koji si ti karakter! Ja sam jedva izdržala do nekih 3-4mj….i to čudi me. Jer npr u prvoj T nisam ni toliko, već s 2mj krenula kupovat kao luda
Bas sad gledam robicu i pitam muza a da kupim carapice, hlacice... a on, ljubavi nismo se tako dogovorili. Nista moram postovat dogovor hehe... ali sitnoo brojim jos malo vise od mj dana i mi idemo u najsladu kupnju 😊
Meni smijesno kad spominjete trudnicku knjizicu, jer je ja uopce nisam imala ni u prvoj niti u ovoj trudnoci. Kod moje doktorice toga nema.
Ima jos vremena, doktorica ce je sigurno upozoriti na negativan rh faktor.
Nigdje ne upisuje tlak, kilazu i nalaze uzv? Moj to sve vodi u knjizici, a dobila sam je i u prvoj i ovoj t na orvom pregledu kad smo vidjeli srce
za nas rh neg mame su bitni oni testovi senzibilizacije….ja sam radila početkom trudnoće u sklopu krv.grupe a sad cu uskoro ponovno….i nadam se da je okej. Jer mm je poz a ja neg pa mi nije baš svejedno…prva dva puta sam prošla lišo, ali svaka slijedeća trudnoća u takvoj kobinaciji rhesus faktora je sve "opasnija"
Malena, onda ćeš okasnit na trišnje?…krenile su baš evo one prave lipe kaštelanske….davim se zadnjih dana u njima. Srećom su 30-40kn kilo, kako di, inače bi mi pozlilo…ovako kupim max kilo dnevno
Bili smo za vikend u Kastelima, slavili rodjendan, pa sam se dva dana davila u njima. Mislim da sam sama pojela onu veliku kantu velicine kante od jupola. 😁
Toliko su slatke i socne ajmeee! Muz je brao ja sam jela. Grane se objesile pod tezinom tresanja. Bas sam se nauzivala. Sad bih opeeet 😣 moram reci svekrvi da mi posalje po nekome. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji