Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dorja91
    24. Svibanj 2017. 21:17

Kiki156

Izletio mi oglas s jeftinim kolicima, a bas smo neki dan pricale. Evo ove su

Vidjela sam ih i nisu mi nesto kvalitete. Ok nije ni veliki novac, mnogi Ce reci, ali to nije ni malo. Kao igračka su. Meni se cine da nisu za " duze' staze .

• M@lena
    24. Svibanj 2017. 21:28

treca_sreca

nije to iz potrebe, to se ide iz gušta…..bar sam ja išla. Uživancija samo takva.

Hhehhe
    Citas mi misli. 😁

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 21:35

luce ajd molim te ako saznaš koji je to salon....hvala ti!

žena-majka-carica:)

• Dolores123
    24. Svibanj 2017. 21:48

I_me

Ja sam napokon saznala koja sam krvna grupa… gubili su nalaz stalno!!! I sad mi ga je dokt zaheftala u trudnicku 😂😂😂 0- sam.
    I odlucili smo se za ime. 😊 stize nam EMA!! 😍

Jel se dobivaju trudničke knjižice ili ne? Ja nemam još ništa.A jel ti doktorica rekla što u vezi toga što si ti rh negativna?

• M@lena
    24. Svibanj 2017. 21:49

luce <3

M@lena

Stvarno? Ja bih sutra u taj salon! Pisala sam frendici i sad cekam da mi odgovori.

Znam da je ona isla u st na tu masazu tako da u st ima sigurno, mogu pitat ako nekome oko splita triba

Bit cu s klincem u St-u cijeli 7. i 8. mj tak da ce mi ta info dobro doci. Sam napisi koji je salon da znamo sve koje zanima. 😊 tnx
    Vjerujem da ima u Zg-u al se nisam bas raspitivala posebno.

• M@lena
    24. Svibanj 2017. 21:53

Dolores123

I_me

Ja sam napokon saznala koja sam krvna grupa… gubili su nalaz stalno!!! I sad mi ga je dokt zaheftala u trudnicku 😂😂😂 0- sam.

Jel se dobivaju trudničke knjižice ili ne? Ja nemam još ništa.A jel ti doktorica rekla što u vezi toga što si ti rh negativna?

Meni smijesno kad spominjete trudnicku knjizicu, jer je ja uopce nisam imala ni u prvoj niti u ovoj trudnoci. Kod moje doktorice toga nema.
    Ima jos vremena, doktorica ce je sigurno upozoriti na negativan rh faktor.

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 22:03

za nas rh neg mame su bitni oni testovi senzibilizacije....ja sam radila početkom trudnoće u sklopu krv.grupe a sad cu uskoro ponovno....i nadam se da je okej. Jer mm je poz a ja neg pa mi nije baš svejedno...prva dva puta sam prošla lišo, ali svaka slijedeća trudnoća u takvoj kobinaciji rhesus faktora je sve "opasnija"

Malena, onda ćeš okasnit na trišnje?...krenile su baš evo one prave lipe kaštelanske....davim se zadnjih dana u njima. Srećom su 30-40kn kilo, kako di, inače bi mi pozlilo...ovako kupim max kilo dnevno

žena-majka-carica:)

violeta1
    24. Svibanj 2017. 22:19

treca_sreca

violeta svaka čast, koji si ti karakter! Ja sam jedva izdržala do nekih 3-4mj….i to čudi me. Jer npr u prvoj T nisam ni toliko, već s 2mj krenula kupovat kao luda

Bas sad gledam robicu i pitam muza a da kupim carapice, hlacice... a on, ljubavi nismo se tako dogovorili. Nista moram postovat dogovor hehe... ali sitnoo brojim jos malo vise od mj dana i mi idemo u najsladu kupnju 😊

• sretna
    24. Svibanj 2017. 22:29

M@lena

Dolores123

I_me

Meni smijesno kad spominjete trudnicku knjizicu, jer je ja uopce nisam imala ni u prvoj niti u ovoj trudnoci. Kod moje doktorice toga nema.
    Ima jos vremena, doktorica ce je sigurno upozoriti na negativan rh faktor.

Nigdje ne upisuje tlak, kilazu i nalaze uzv? Moj to sve vodi u knjizici, a dobila sam je i u prvoj i ovoj t na orvom pregledu kad smo vidjeli srce

• M@lena
    24. Svibanj 2017. 23:13

treca_sreca

za nas rh neg mame su bitni oni testovi senzibilizacije….ja sam radila početkom trudnoće u sklopu krv.grupe a sad cu uskoro ponovno….i nadam se da je okej. Jer mm je poz a ja neg pa mi nije baš svejedno…prva dva puta sam prošla lišo, ali svaka slijedeća trudnoća u takvoj kobinaciji rhesus faktora je sve "opasnija"

Malena, onda ćeš okasnit na trišnje?…krenile su baš evo one prave lipe kaštelanske….davim se zadnjih dana u njima. Srećom su 30-40kn kilo, kako di, inače bi mi pozlilo…ovako kupim max kilo dnevno

Bili smo za vikend u Kastelima, slavili rodjendan, pa sam se dva dana davila u njima. Mislim da sam sama pojela onu veliku kantu velicine kante od jupola. 😁
    Toliko su slatke i socne ajmeee! Muz je brao ja sam jela. Grane se objesile pod tezinom tresanja. Bas sam se nauzivala. Sad bih opeeet 😣 moram reci svekrvi da mi posalje po nekome. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.