Hahah kod mene svekrva kaze "nek bude prvo musko,a ostala kako god" .. a svekar je za curicu,jer je uvijek imao zelju za zenskim dijetetom pa ga nije dobio,imao 2 sina.. onda kad sam ja dosla u njihovu porodicu ja sam bila njihova maza,bas kao njihovo dijete, a ne snaha 😂
Dragi isto govorio da mu je svejedno,ali mozda ipak da bude curica,jer ni ja niti on nemamo sestre..
Da sad tko zna kakva je kvaliteta, ali evo ima i lijepih a jeftinih 😊
Dena, sta i ime biraju umjesto vas? 😄
Btw, kako reagirate kada/ako vam vasi najblizi pocnu govorit da im se to ne svida i pocnu predlagat neka svoja?
Ma vise je to doslo kroz salu, ne kao nametanje, pa sam se samo smijala....tipa, dođe seka i pita " jel se rita sta Dorica?"..al eto tako smo se zezali i kad je ona bila trudnica i na kraju kad su odabrali ime niko nije ni pisnuo, smatram da je to stvar roditelja..ja osobno nebi rekla protiv imena nekome ni da mi je najruznije na svijetu...a vjerujem da mi nitko nece imat potrebu prigovarat jer namjeravamo sina nazvat po mom djedu 😊
url=https://lilypie.com]
nevezano…..jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
sve gledam kako bih išla, ali ne znam da li me ona može masirati dok ja ležim na boku. Inače budem uvijek na leđima/stomaku
Prijateljica mi je bas bila komentirala da imaju maseri koji imaju poseban stol za trudnice s rupom u sredini tako da mozes lezati na prsima dok te masira...
nevezano…..jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
sve gledam kako bih išla, ali ne znam da li me ona može masirati dok ja ležim na boku. Inače budem uvijek na leđima/stomaku
Prijateljica mi je bas bila komentirala da imaju maseri koji imaju poseban stol za trudnice s rupom u sredini tako da mozes lezati na prsima dok te masira…
Stvarno? Ja bih sutra u taj salon! Pisala sam frendici i sad cekam da mi odgovori.
Ja sam napokon saznala koja sam krvna grupa... gubili su nalaz stalno!!! I sad mi ga je dokt zaheftala u trudnicku 😂😂😂 0- sam.
I odlucili smo se za ime. 😊 stize nam EMA!! 😍
nije to iz potrebe, to se ide iz gušta.....bar sam ja išla. Uživancija samo takva.
žena-majka-carica:)
Slatko ime I_me! Meni se nećakinja tako zove....kratko je i zvonko.
Chipolino kolica.....općenito jeftina kolica.....nisam ljubitelj. Naplate izgled kojim imitiraju neke vodeće brandove, a kvalitet koma. Dakle dobiješ taman ono što manje trebaš (estetiku) a ono što zbilja trebaš (kvalitet, izdržljivost, praktičnost) - manjka....
Ja bih se radije uvijek odlučila za kvalitetna polovna, nego za jeftilen nova....
žena-majka-carica:)
Stvarno? Ja bih sutra u taj salon! Pisala sam frendici i sad cekam da mi odgovori.
Znam da je ona isla u st na tu masazu tako da u st ima sigurno, mogu pitat ako nekome oko splita triba
Sortiraj odgovore
Najstariji