nevezano.....jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
sve gledam kako bih išla, ali ne znam da li me ona može masirati dok ja ležim na boku. Inače budem uvijek na leđima/stomaku

žena-majka-carica:)
nevezano…..jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
sve gledam kako bih išla, ali ne znam da li me ona može masirati dok ja ležim na boku. Inače budem uvijek na leđima/stomaku
Ja nisam, al moja frendica jest. I to nekoliko puta prije vjencanja da se opusti. Bila je trudna nekih 4-5 mjeseci. Bas cu je pitati kako to funkcionira u trudnoci. 😊

Treca sreca, išla je moja kolegica iz srednje škole na posebnu masašu za trudnice...
Ma neki ljudi bi čak stvari kupovali kad se beba rodi... Da poludiš...
Mc Mouse, super je kad ti netko može proslijediti opremu/robicu koja mu više ne treba Zato i služi rodbina, prijatelji...
Aaaaah, sveki sa željala... Moja je non stop: bit će curica, bit će curicaaaaaa
I eto ti, za promijenu, PIŠONJA
u njihovoj obitelji

I moji svekrva i svekar su za cuuuricuu samo da je curica, a na kraju je pisko sam taki hahahha... Mozda su toliko za curu zato sti njihova kcer ima 2 cure pa kako ce snaja imat sina 😂😂🤣🤣 Moji su uvijek rekli samo da je zivo i zdravo. Ja osobno vise sam za cure ali presretna sam sa sinom, bit ce pravi mamin sin hahaha... Neka se on meni samo rodi i da sve bude u redu.

Sutra idem i ja u lidlo, uzet sebi par krpica, uzela bih i robicu za bebaca al opet ne znam. Dog smo se u 7mj sve polako uzimati i 7i8mj da nam je dovoljno vremena da sve pokupujemo. Pa pokusat cu izdrzat do tada. 😊

nevezano…..jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
Nisam isla, al sam spominjala mami da bih htjela, pa mi je neki dan rekla da je bila kod maserke kojoj vec vise godina idemo i da je pricala sa njom o meni i da je rekla da mogu bez problema, da masiraju trudnice i da imaju sve potrebno da trudnice mogu lezat kod masaze bez problema..mislim da cu probat kad budem doma jer me bas leđa zezaju...

url=https://lilypie.com]
violeta svaka čast, koji si ti karakter! Ja sam jedva izdržala do nekih 3-4mj....i to čudi me. Jer npr u prvoj T nisam ni toliko, već s 2mj krenula kupovat kao luda

bila kod maserke kojoj vec vise godina idemo i da je pricala sa njom o meni i da je rekla da mogu bez problema, da masiraju trudnice i da imaju sve potrebno da trudnice mogu lezat kod masaze bez problema..mislim da cu probat kad budem doma jer me bas leđa zezaju…
e ovaj podcrtani dio me brine. Meni se čini da bi, ako ona i može masirat mene bočno okrenutu, opet meni bilo neudobno.
Doma na boku ležim isključivo s banana jastukom, nema šanse bez njeg da se (udobno) smjestim a kamoli za neko dulje ležanje, nije to dvi minute...
a neću valjda svoj jastuk za dojenje nosit! trebali bi oni imat nešto....a bojim se da ovaj moj nije toliko "napredan" salon di se inače masiram

Nego, primjetila sam, da sve familije nesto se zazeljele curica 🙄 I kod mene isto svi cekali curicu, cak prije trudnoce su govorili da cu ja rodit curicu, vec su joj i ime izbrali 😂 sad je sok i nevjerica, cekaju 3D i jos se nadaju...😅

bila kod maserke kojoj vec vise godina idemo i da je pricala sa njom o meni i da je rekla da mogu bez problema, da masiraju trudnice i da imaju sve potrebno da trudnice mogu lezat kod masaze bez problema..mislim da cu probat kad budem doma jer me bas leđa zezaju…
e ovaj podcrtani dio me brine. Meni se čini da bi, ako ona i može masirat mene bočno okrenutu, opet meni bilo neudobno.
Doma na boku ležim isključivo s banana jastukom, nema šanse bez njeg da se (udobno) smjestim a kamoli za neko dulje ležanje, nije to dvi minute…
a neću valjda svoj jastuk za dojenje nosit! trebali bi oni imat nešto….a bojim se da ovaj moj nije toliko "napredan" salon di se
Ova moja je rekla da oni imaju svoje jastuke da ne brinem, a nije neki fensi razvikani salon..najbolje da pitas..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji