Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Svibanj 2017. 14:24

Aleksandra, i ja sam to mislila... također, i dalje mislim... da mi nije rekao sam vjerojatno bih ga pitala... Još u vrijeme kad su moja i njegova mama bile trudnice su to krenule raditi... 

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 14:35

barbs

Ajmeeee, Treca sreca, da dragi dođe doma i vidi složen kreveti, mislim da bi pao u nesvijest!

moj ga je i sastavljao, pa neću valjda ja??
    srećom nije praznovjeran, ne znam kako bi sa mnom na kraj, valjda bismo se stalno svađali 
    ...u ovoj T sam ga s nepuna 3mj trudnoće slala u Karlovac da pokupi kolica što sam preko Njuškala kupila.
    A onda dođe sveki kad sam bila nekih 4ipol mjeseca i iščuđava mi se "VEĆ ste i kolica pripremili?" ...to ti je ono šta ti ja pričam, oni bi valjda s 38tj t da ja to kupim. A ja ću se do onda porodit vjerojatno

žena-majka-carica:)

• sretna
    24. Svibanj 2017. 14:41

Uh i ja bi poludila da su oko.mene.praznovjerni, na srecu, nije nitko! A i da je, ko da bi ih ja slusala 😂

I_me
    24. Svibanj 2017. 14:48

meni su moji starci i sestra rekli da nista ne kupujem barem prvih 3 mj,a kasnije da polako pocnem. 
    al da se ne nakupujem odjednom svega jer mi uvijek netko moze uletit sa necim pa da ne bi bilo da imam npr 15 bodija vel 50 i 1 od 56vel.
    tj da se prvo pobrinem za vece i skuplje stvari jer cu ipak biti trudna preko ljeta i dok dodju vrucine bas mi se i nece dati sredjivat i kupovat..a za robicu lako...kad vidim nesto da si kupim. nikakva praznovjerja..

mc_mouse
    24. Svibanj 2017. 14:56

Pozdrav curke :) 
    Čitam vas redovno, nisam u zaostatku, samo nikako da prokomentiram....

Polovna kolica su mi ok i mi ih mislimo uzeti, nekako me strah opalit 4-5 000 kn i zamisli da se dijete ne želi voziti u tome... ovako ih bez milosti sutra prodam... normalno isprobam prije kupnje, sve operem navlake i super :)
    Uhvatili smo MAXI COSI cabriofix jaje na nekoj ludoj akciji, tako da smo to uzeli :)
    Kindač ću dobiti od sestre, tu mi jedino preostaje madrac i posteljina..
    Kolica sam planirala u osmom mjesecu uzeti :)

Sutra je pregled, a svekrva non stop od početka moje trudnoće pita jel muško, hoće bit muško, tako da ako i sutra bude muško za nju će bit žensko, ništa me ne pitajte, hormoni mi pucaju
    samo neka sve bude super sutra na pregledu, javim vam se sa slikicom :) :*

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 15:11

mc_mouse uff i ti imaš sveki sa željama.....moja je eto htjela žensko. Al na isto ti dođe....
    A slažem se u potpunosti za kolica....žao mi onih što pljunu preko 6tis nor za stokke, a onda nakraju dijete se u šetnji više nosa na ruke nego vozi...ili mama skuži nakon 6-7mj da joj je zgodnije samo kišobran najlaganije kupit jer kad dijete sjedi to je stota pjesma....i onda travelsystem 3u1 stoji i skuplja prašinu....a dao puste novce za nj

Uostalom, što je meni još jači argument za polovna - kad kupiš polovna, znaš da nećeš izgubit (kad ih budeš dalje prodavao) nnekih ego max 20% cijene što si u njih uložio....a nova ako si kupio u dućanu, slomit ćeš se za uhvatit iti 60% cijene....

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 15:16

nevezano.....jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
    sve gledam kako bih išla, ali ne znam da li me ona može masirati dok ja ležim na boku. Inače budem uvijek na leđima/stomaku

• M@lena
    24. Svibanj 2017. 15:30

treca_sreca

nevezano…..jel koja od vas išla na masažu u trudnoći?
    sve gledam kako bih išla, ali ne znam da li me ona može masirati dok ja ležim na boku. Inače budem uvijek na leđima/stomaku

Ja nisam, al moja frendica jest. I to nekoliko puta prije vjencanja da se opusti. Bila je trudna nekih 4-5 mjeseci. Bas cu je pitati kako to funkcionira u trudnoci. 😊

barbs
    24. Svibanj 2017. 16:49

Treca sreca, išla je moja kolegica iz srednje škole na posebnu masašu za trudnice... 
    Ma neki ljudi bi čak stvari kupovali kad se beba rodi... Da poludiš... 
    Mc Mouse, super je kad ti netko može proslijediti opremu/robicu koja mu više ne treba  Zato i služi rodbina, prijatelji...  Aaaaah, sveki sa željala... Moja je non stop: bit će curica, bit će curicaaaaaa  I eto ti, za promijenu, PIŠONJA  u njihovoj obitelji 

violeta1
    24. Svibanj 2017. 18:35

I moji svekrva i svekar su za cuuuricuu samo da je curica, a na kraju je pisko sam taki hahahha... Mozda su toliko za curu zato sti njihova kcer ima 2 cure pa kako ce snaja imat sina 😂😂🤣🤣 Moji su uvijek rekli samo da je zivo i zdravo. Ja osobno vise sam za cure ali presretna sam sa sinom, bit ce pravi mamin sin hahaha... Neka se on meni samo rodi i da sve bude u redu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.