Ni ja ne vjerujem u uroke. Za mene je to najveca glupost koja postoji
Ja sam obavila to testiranje cisto radi svog mira, da je ispalo nesto lose cisto da secznam pripremit i obrazovat u tom smjeru
I ja isto tako! ☺
Ja sutra idem u lidl. 😊
Moram si uzet bar jos grudnjak i neku haljinicu. Mozda i neku obleku za bebu 😋😁. Rano ujutro poslije davanja urina. 😂😂
Al za bebu cu se suzdrzat malo.. rekla mi frendica da mi je nabavila nesto robe za curicu i da ce mi donjet iduci tjedan pa moram vidjet sta i kako. Al cisto da imam nesto pri ruci i ak mi se ful svidi cu kupit 😍
Sad sam 12+5.
Ma iskreno zelim uživati u trudnoci napokon,poslje svih krvarenja i povraćanja i svih čari prvog tromjesečja ne zelim vise se opterećivati sa nečim na sta ne mogu utjecat. Sta god test rekao to je moja bebica koju sam jako dugo željela i za koju sam strahovala svaki dan prvog tromjesečja da sta god ko rekao ja cu je voljet i dočekati kao najsavršenije stvorenje koje mi je Bog mogao podariti
Potpuno se slazem s tobom! Isto sam i sama napravila! Sve i da nalazi budu savrseni, tko mi garantira da ce sve opet biti savrseno?! To je tvoje dijete i ono ce tebi biti nesto najsavrsenije na svijetu. Biti majka svejedno je izazov, posebno prvi put. Ako postoji neki sindrom do kraja trudnoce ces svejedno saznati jer su danasnji uzv-ovi toliko napredni da se puno toga vidi prije rodjenja (nosne kosti, opseg trbuha, razvoj mozdanih hemisfera)! Zato ne brini i nek dijete vec sada osjeti da si opustena i da ga bezuvjetno volis. Sad se lijepo opusti i uzivaj u svojoj busici! 😚
I da... sa kilama sam na +7. Kaze dok da to nije strasno i da mi sve odlazi na prava mjesta 😂😊. Kaue da je to u ovom tjednu u kojem sam sada normalna tezina. Sad sam 164cm/65kg u 23+1tt
Meni se jos nista ne kupuje. Imam od prvog diteta, al svejedno, jos mi se neda pripremat. Ne zbog nekih uroka, nego nemam jos taj osjecaj da san uzivljena u kupovanje robice. Zasad bi sebi koju haljinicu il tunike..
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Evo mene sa novog pregleda!
Sve je u najboljem redu. Beba mlatara sve u sesnaest!!! 😊😊😍
Plodna voda sa 19 pala na 16. Znaci nemam visak nego je sve u granici normale al ipak ce me slati na ogtt za svaki slucaj ( jer sve trudnice salju). Sutra dati urin da vidimo dal je sve ok jer sam zadnji put imala e.coli i pila antibiotik.
Novi pregled 14.6. 😊
Drago mi je da je sve ok!😊
Za ogtt ne brini, svi lijecnici kojima je stalo do zdravlja pacijentica ce slati na ogtt, jer je milijun puta dokazano da ne moras biti debela trudnica da imas secer. To ne kosta nista, a moze sprijeciti puno vece probleme. Ja idem u 25. Tj! Pocetkom 6.mj. 😊
Ajmeeee, Treca sreca, da dragi dođe doma i vidi složen kreveti, mislim da bi pao u nesvijest!
Ja sutra kupujem haljinu i grudnjak... Ako me uhvati želja, kupit ću nešto i za bebača.
Pa i meni je nekako logično da sve trudnice idu na sve preglede, uključujući OGTT.
I me, nisi dobila puno kg.
Meni su očito fulali.
Po mojoj vagi ja sam dobila 5 kg, a po njihovoj 9 kg... Il' moja vaga svaki dan laže (čak i nakon jela) il' smo ustanovili još prošli tjedan da su negdje fulali.
Ja sam mislila da je to obavezan za svakog pregled u trudnoci. Koga god znam da je bija trudan,obavia je taj ogtt. I ja sam proslu i valjda cu i ovu.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji