Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    22. Svibanj 2017. 14:54

Dolores drago mi je da je sve dobro! 😊
    Za sok od bazge nisam cula, ali za neke stvari koje znam da mogu biti stetne i koje se ne preporucuju ja radije izbjegavam.
    Za plodnu vodu to je i mene brinulo, ja sam cak imala i vodeni iscjedak ali hvala Bogu sve je ok s plodnom vodom pa sam se sad malo smirila. A od vaginaleta zna biti tih iscjedaka. 
    Cure, sto mislite kakve cete biti mame? Cula sam komentare ljudi u smislu ona je mirna i bezbrizna majka pa joj je takvo i dijete. Ima li istine u tome? 

• M@lena
    22. Svibanj 2017. 14:55

Sto se tice manjka plodne vode, ja sam zbog tog isla na inducirani porod tocno na termin. Normalno je da se smanjuje kolicina plodne vode sto se blizi datum poroda. Ja sam osijecala curenje kad bih npr lezala na kaucu pa se naglo uspravila i tako na svaki nagli pokret. Mozete proguglati Visoko puknuce vodenjaka i naci cete vise o tome kako prepoznati o cemu se radi. Meni nije bilo strasno jer sam bila vec u terminu iako su se lijecnici zabrinuli i mislili da plodna voda nece biti mlijecna. No na kraju je, Bogu hvala sve super proslo i mom sinu APGAR bio 10/10. 😊

• Dena1009
    22. Svibanj 2017. 15:00

barbs

Dolores, slažem se da netko pretjeruje, ali npr. neke stvari jednostavno ne možeš jesti/piti kao i prije… hoćeš-nećeš… Npr. MORSKE PLODOVENeku vrstu ribe… Neke npr izbjegavaju gljive… Ja sam ih izbjegavala na početku jer sam jednom radi njih povraćala…

Ja kolko sam se informirala, nije da te namirnice skode same po sebi, vec ih se ne preporuca konzumirati jer su jako osjetljive na pripremu, rok trajanja, nacin cuvanja, pa stoga se lakse od njih zaraziti nekom bakterijom ili otrovati, sto u trudnoci moze biti kobno. 

url=https://lilypie.com]

• Dolores123
    22. Svibanj 2017. 15:09

barbs, ja sam ti iz zagorja, a znaš da mi ne volimo morske plodove i ribu, ribu da ali svinjsku 
    Ma šalim se, pa da ako nekome nešto smeta naravno da to neće konzumirati, ali mislim da netreba izbjegavati stvari koje podnosiš,a nećeš ih jesti jer je netko napisao da nije dobro.Ja jedem sve, za sada netrebam ni paziti na kilažu, a vjerujem da ni neće biti potrebno,

• M@lena
    22. Svibanj 2017. 15:09

Treca_sreca, jel sve ok?

I_me
    22. Svibanj 2017. 15:14

Mene ce izludit grcevi u listovima i stopaloma 😭😭😭 malo malo pa grc...  povecala sam magnezij po preporuci gin..sa 300 na 600mg. I trtica... trtica me boliiiii....

• Dena1009
    22. Svibanj 2017. 15:19

Kiki156

Dolores drago mi je da je sve dobro! 😊
    Za sok od bazge nisam cula, ali za neke stvari koje znam da mogu biti stetne i koje se ne preporucuju ja radije izbjegavam.
    Za plodnu vodu to je i mene brinulo, ja sam cak imala i vodeni iscjedak ali hvala Bogu sve je ok s plodnom vodom pa sam se sad malo smirila. A od vaginaleta zna biti tih iscjedaka.
    Cure, sto mislite kakve cete biti mame? Cula sam komentare ljudi u smislu ona je mirna i bezbrizna majka pa joj je takvo i dijete. Ima li istine u tome?

Kiki  meni je to bio prvi strah od kad sam saznala da sam trudna, kako cu odgojit svoje dijete. Voljela bih da nebude razmazeno, a bojim se da ce biti bas takvo. Ja ne mogu na psa vikat, kako cu na svoje dijete? Uzor su mi moji roditelji, nikad nas nisu tukli, imale smo postovanja prema njima, a sve smo mogle reci, smijati se i zezati sa njima. Kad je tata podigao glas, znale smo da smo pretjerale i to je bilo dovoljno da se smirimo. Nadam se da cu uspjeti da svog sina odgojim kao sto su oni mene. ☺☺

I_me
    22. Svibanj 2017. 15:24

Kiki156

Ja mislim da cu ja biti ta koja ce biti babaroga a muz ce biti omiljen! 😄😄😄
    Salu na stranu... normalno da me strah.. probat cu biti sto bolja i autoritet i prijatelj.. sve u nekoj dozi..

• Dena1009
    22. Svibanj 2017. 15:26

I_me

Mene ce izludit grcevi u listovima i stopaloma 😭😭😭 malo malo pa grc… povecala sam magnezij po preporuci gin..sa 300 na 600mg. I trtica… trtica me boliiiii….

I_me ja inace dosad nisam imala grceve, al me prosli tj uhvatilo u stopalu i to usred semafora, jedva sam  dosla do prvog parkiralista kolko je boljelo, bas grozno 😣 A trtica na dane boli da ne mogu sjesti, a vec sljedeci dan mi nije nista.

treca_sreca
    22. Svibanj 2017. 15:33

Muz je do 16ipo na poslu a nema me tko drugi odvest. Tak da cekam....skuhala djeci brzinski rucak inace cijeli dan lezim. Nadam se samo da je kicma/kraljesci ali nisam nacisto. Jos nisam smogla snage dignut se do kupatila moram se upristojit ne mogu ovakva na pregled. A ne mogu od kicme mrdat....koma. Javim se veceras, s nadam se pozitivnim vijestima. Uhh

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.