Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    22. Svibanj 2017. 14:33

Belle84

Zvala sam Rockfellerovu, nalazi jos nisu gotovi, u prosli utorak radjeni brisevi. Hm… pretpostavljam da su nasli neku bakteriju pa cekaju kolko ce narasti broj. Tak je bilo i s urinokulturom. Dosao mi je nalaz za 2 dana kad je bilo sterilno a kad je bila escherihija onda sam cekala 5 dana jer su cekali da naraste do 10*5.
    Rekla je da tek u srijedu nazovem.

Belle,
    Bakterija nemoj da te brine,znam nije svejedno kad ti recu bilo sta da nije uredu..
    Mn su nasli bakteriju prije mjesec dana,dobila dvije kutije antibiotika,popila ih i od bakterije vise ni traga 😉 Zato nemoj da brines..
    Moj savjet ti je,da ako vec dobijes antibiotike,procitaj upustvo.. ja sam se isto mislila da li bi ihbpila,ali na upustvu mi je jasno pisalo da do sada nije bilo niti jednog slucaja da su nastetile plodu.. zato samo se drzi uputa doktora i ti provjeri za svaki slucaj ono sto mozes 😉

I_me
    22. Svibanj 2017. 14:33

Treca sreca se ne javlja... nadam se da je sve ok.

• sretna
    22. Svibanj 2017. 14:35

Moji nemaju najtocninu vagu niti inzistiraju da se kod njih vaze. Al kao sto sam rekla, meni nema smisla vaganje u odjeci i nakon hrane i pica. Zato se doma vazem ujutro na taste i bez odjece

dzenny
    22. Svibanj 2017. 14:35

Dolores,
    Lijepo je cuti lijepe vjesti sa pregleda.. 😍

barbs
    22. Svibanj 2017. 14:37

sretna

Moji nemaju najtocninu vagu niti inzistiraju da se kod njih vaze. Al kao sto sam rekla, meni nema smisla vaganje u odjeci i nakon hrane i pica. Zato se doma vazem ujutro na taste i bez odjece

To je meni baš teta govorila u subotu kad sam joj rekla da koliko sam po njihovom kg dobila i rekla je da su vjerojatno negdje zeznuli jer da nemaju točnu vagu...
    Aaaaah, što je tu je... 

barbs
    22. Svibanj 2017. 14:38

I_me

Treca srecase ne javlja… nadam se da je sve ok.

Slažem se s tobom. Nadajmo se da je otišla na pregled!!! 

• Dolores123
    22. Svibanj 2017. 14:40

Ja sam ti prošli puta pitala doktoricu da li trebam na što paziti u trudnoći, što se tiče prehrane i pića i rekla je da ne, neka živim normalno, na što sam ja prokomentirala da onda očito neke pretjeruju kad pričaju da ne smiju ovo i ono,na što je ona rekla da oni jedino jako paze u slučaju da neko ima problema sa šećerom ili nešto drugo.Dok je kod mene sve ok, nek se ponašam normalno.Tak da sam ti ja opet počela piti gazirano ko i prije, što sam u početku izbjegavala.

• Dena1009
    22. Svibanj 2017. 14:41

Mene zanima, kako to izgleda kad postupno izlazi plodna voda? Na koji nacin se to osjeti? Naime, meni od jucer dole osjecaj ko da mi je stalno mokro, a ulozak je stalno suh, osim kad zna bit malo iscjedka, a citala sam da je plodna voda bas tekuca, a ne sluzava ko iscjedak. Cesto i piskim al mislim da sam se malo nahladila, a i bebu cesto osjetim blizu mjehura. I da spomenem, od petka koristim neke vaginalete koje mi je doktorica dala nakon pregleda, za regulaciju flore. Zapravo mislim da mi je sve to u glavi jer sam prije par dana procitala kako je nekoj zeni neopazno istekla plodna voda, od tada stalno brigu brinem...

url=https://lilypie.com]

barbs
    22. Svibanj 2017. 14:43

Dena, i mene to brine i zanima... Pogotovo jer su naši prijatelji krajem 8. mjeseca izgubili bebu kad je bila trudna 5 i pol mjeseci baš zato jer je ostala bez plodne vode...  Tako da je meni TEROR ići na pregled... I svaki put odahnem kad mi kažu da je sve u redu i da ima dovoljno plodne vode... 

barbs
    22. Svibanj 2017. 14:44

Dolores, slažem se da netko pretjeruje, ali npr. neke stvari jednostavno ne možeš jesti/piti kao i prije... hoćeš-nećeš... Npr. MORSKE PLODOVE  Neku vrstu ribe... Neke npr izbjegavaju gljive... Ja sam ih izbjegavala na početku jer sam jednom radi njih povraćala... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.