Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    11. Svibanj 2017. 23:35

Nove trudnice, dobrodosle! 😊
    Aleksandra, drago mi je da je sve ok! I curica opet! 😊❤ hhehhe, sekice ce se moci igrati zajedno. Ja se bojim da ce se moji stalno tuci! Tako sam ja sa svojim bratom koji je isto 2 ipol godine stariji od mene. 😅

• sretna
    12. Svibanj 2017. 06:26

sanjchi255

Ala..toga toliko ima..danas me pocels panika hvatat sta kad dodem iz bolnice, kad budemo sami doma, kak cu ja to, hocu znat, moc…😱😱😱 a do danas sam panicarila zbog poroda😂😂

Sve ces moc 😊 imat ces osjecaj da si mama oduvijek. Bar je meni tako bilo. Kao da to radim cijeli zivot. Za cas se snades

12. Svibanj 2017. 07:34

Sretna nadam se da ce bit tako..pogotovo jer toliko zeljno iscekujem ovu bebicu, i ne bih htjela napravit nista sto bi je moglo povrijedit ili ugrozit. Nazalost, nemam privilegiju da tih prvih dana mama bude uz mene, jer nam je odnos koma, koliko god se ja trudila poboljsat odnose, ona me konstantno ignorira...tako da ne mogu na nju racunat, imam svekrvu ali nije to isto...zato mi je drago da imam ovaj forum. Nadam se da kad beba dode da cu uspjet pruzit joj sve sto joj treba da raste sretna, zdrava i zadovoljna 😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    12. Svibanj 2017. 07:49

A gle mozda neces znati sve na prvu, ali sto velis zato postoje forumi za informacije i razmjenu iskustava. Utoliki nam je lakse nego sto je bilo novopecenim majkama prije npr 15-20god kad te virtualne zajednice nisu bile toliko aktivne.
    Plus patronazna sestra ti dolazi u pocetku svako par dana pa ti pokaze sve sto trebas radit.
    A ostali se snalazis i ucis putem....nitko nije rodjen naucen! Ja sam prva eto s prvorodjencem bila smotana.....samo ne panicit jer beba osjeti tvoj strah i nemoc i onda place i uznemiru se. Glumi da si cool i kad nisi!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    12. Svibanj 2017. 07:51

Btw meni moja mama isto nije uskocila ni za prvo ni za drugo ( drugog unuka jos nije ni vidjela uzivo, a malac ce u skolu evo) a u istom gradu....nazalost nemaju svi tu vrstu pomoci. Nadam se bar da si sa sveki u boljim odnosima...

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    12. Svibanj 2017. 08:51

sanjchi255

Ala..toga toliko ima..danas me pocels panika hvatat sta kad dodem iz bolnice, kad budemo sami doma, kak cu ja to, hocu znat, moc…😱😱😱 a do danas sam panicarila zbog poroda😂😂

Sanjchi mislim da te strahove sve mi imamo, osobito mi kojima je prva trudnoca. Ja do sada nisam u zivotu vidjela novorođenče, a kamoli ga drzala u rukama ili brinula se o njemu. Ja sam prije 2 tjedna plakala cijeli dan, da ne mogu biti majka jer sam nesposobna odabrati kolica za svoju bebu, a razlog je bio, sto sam pronasla kolica koja mi se sviđaju, a nisam znala da li ce se dopasti i mojoj bebi 😅 Smirila sam se tek nakon dugačke intervencije mog muža  🙃  Strah od nepoznatog + hormoni = 😝 Eto, tolko da vidis da nisi sama, za koji mjesec drzat cemo svoje bebice u narucju i smijat se kako smo bile "bedaste" 😂

url=https://lilypie.com]

12. Svibanj 2017. 08:52

treca_sreca

. Nadam se bar da si sa sveki u boljim odnosima…

glumit cu da sam cool
    jesam, dobra je sveki, stvarno se ne mogu i ne smijem pozalit...ali nekako mi, neznam...mislim, hrpu puta sam znala bit sa sestrom u sobi dok je dojila cure, al meni neugodno da netko bude samnom...mozda to glupo zvuci..al nekako sam tip koji neke stvari smatra da se rade u intimi...tak da ne znam ni kak cu u bolnici nekako imam osjecaj da ce u bolnici sve neugodnosti nestat u roku dok kazes keks
    a sto se tice mama tj. baka...mislim da one propustaju mnogo vise nego mame I bebice...jer mame mogu potrazit pomoc, savjet kod prijateljice, svekrve, na forumu...a di ce bake nac unuce?? tako da su definitivno vise ine na gubitku..

12. Svibanj 2017. 08:55

Dena1009

sanjchi255

Sanjchimislim da te strahove sve mi imamo, osobito mi kojima je prva trudnoca. Ja do sada nisam u zivotu vidjela novorođenče, a kamoli ga drzala u rukama ili brinula se o njemu. Ja sam prije 2 tjedna plakala cijeli dan, da ne mogu biti majka jer sam nesposobna odabrati kolica za svoju bebu, a razlog je bio, sto sam pronasla kolica koja mi se sviđaju, a nisam znala da li ce se dopasti i mojoj bebi 😅 Smirila sam se tek nakon dugačke intervencije mog muža 🙃 Strah od nepoznatog + hormoni = 😝 Eto, tolko da vidis da nisi sama, za koji mjesec drzat cemo svoje bebice u narucju i smijat se kako smo bile "bedaste" 😂

nadam se da ce biti tako...a vezano za ovo da nisi vidjela a kamoli drzala novorodence, tu mi je malo lakse jer s time imam hrpu iskustva...bar ce mi taj dio bit laksi...a bas me zanima kak ce moj dragi reagirat kad ce prvi put primit bebicumislim da se nece htjet pomaknut milimetar da mu sluajno ne ispadne

I_me
    12. Svibanj 2017. 09:05

sanjchi255

Dena1009

sanjchi255

Sanjchimislim da te strahove sve mi imamo, osobito mi kojima je prva trudnoca. Ja do sada nisam u zivotu vidjela novorođenče, a kamoli ga drzala u rukama ili brinula se o njemu. Ja sam prije 2 tjedna plakala cijeli dan, da ne mogu biti majka jer sam nesposobna odabrati kolica za svoju bebu, a razlog je bio, sto sam pronasla kolica koja mi se sviđaju, a nisam znala da li ce se dopasti i mojoj bebi 😅 Smirila sam se tek nakon dugačke intervencije mog muža 🙃 Strah od nepoznatog + hormoni = 😝 Eto, tolko da vidis da nisi sama, za koji mjesec drzat cemo svoje bebice u narucju i smijat se kako smo bile "bedaste" 😂
    nadam se da ce biti tako…a vezano za ovo da nisi vidjela a kamoli drzala novorodence, tu mi je malo lakse jer s time imam hrpu iskustva…bar ce mi taj dio bit laksi…a bas me zanima kak ce moj dragi reagirat kad ce prvi put primit bebicumislim da se nece htjet pomaknut milimetar da mu sluajno ne ispadne

Sanjchi svi smo u tremi i problemu sta i kako... 😂😊
    Ja prva, priznajem!
    Ja nemam iskustva sa bebama i malom djecom i tripam stalno pa me muz smiri i nasmije  kad mi kaze : a sta one jadne zene u africi??? Nemaju ni ultrazvuk!!! Stave dijete u maramu na ledja i hodaju 50km po vodu dok ih vrebaju lavovi. A ti tu tripas sto ne znas sta kupit za bebu!!! 
    Al totalno je u pravu, on je bas opusten i mislim da ce se nekako bolje snaci od mene.. kako kaze ja cu biti panicarka i trenirat strogocu!!!! 😂😂😂😂😂 budala! 
    Al meni ce mama doci kad rodim. Nismo ni nas dvije nesto super al sam joj rekla da hocu i ocekujem od nje da uzme godisnji kad ja rodim i dodje na tj dana barem. 

• M@lena
    12. Svibanj 2017. 09:11

Ma sve se to savlada vrlo brzo. Samo eto zeni je malo lakse kad je netko s njom pa makar samo da kavu skuha i baci koji opusten razgovor...
    Meni su i mama i svekrva na raspolaganju, iako su udaljene sate voznje, i sigurno cu obje iskoristiti 😁. Volim kad nam dodju, a to je prilika da ostanu barem 2 tj svaka. 😊 Nekako mi je nezamislivo da ne vide svoje unuce nakon rodjenja, jer obje budu uzbudjene koliko i ja, a obje imaju 4+ djece i 7+ unucica! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI