Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    11. Svibanj 2017. 22:26

sanjchi255

luce &lt;3

Malo sam citala u ljetnim bebama pa sam naletila na link clanka koji su stavili, pa mi se ucinio koristan pa eto ako vas zanima pogledajte… Savjet o tome sto ponjeti u bolnicu
    http://www.supermame.hr/2017/05/11/sto-spremiti-torbu-bolnicu-vjecno-pitanje-svake-trudnice/

Koristan clanak!!
    Samo, prvi put cujem za jednokratne gacice??

Ja sam isto prvi put cula za njih kad sam citala po forumima... Onda sam malo obratila pozornost po docanima i vidila da toga ima skoro svugdje

babylove28
    11. Svibanj 2017. 22:34

Ima i u ljekarnama 

11. Svibanj 2017. 22:38

Ala..toga toliko ima..danas me pocels panika hvatat sta kad dodem iz bolnice, kad budemo sami doma, kak cu ja to, hocu znat, moc...😱😱😱 a do danas sam panicarila zbog poroda😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    11. Svibanj 2017. 22:58

Marijana

Pozz cure! Ja sam ovdje nova trudnica, inace pratim vec neko vrijeme ovu temu, ali aktivna sam u temi "trudnice i mame u njemackoj". U njemackoj planiram i roditi, makar cu do poroda boraviti dosta doma u Hrv preko ljeta i u Zg obaviti privatne preglede. Termin mi je 11.10. sta znaci da sam usla u 19tj, a jucer smo i saznali da cekamo deckica 😊

Pozz,Marijana i naravno dobro dosla !! Ja imam termin 01.10,sto znaci da je 20 tt skoro iza mene..
    Drugim curama cestitke na curicama i deckicima..😍

• M@lena
    11. Svibanj 2017. 23:35

Nove trudnice, dobrodosle! 😊
    Aleksandra, drago mi je da je sve ok! I curica opet! 😊❤ hhehhe, sekice ce se moci igrati zajedno. Ja se bojim da ce se moji stalno tuci! Tako sam ja sa svojim bratom koji je isto 2 ipol godine stariji od mene. 😅

• sretna
    12. Svibanj 2017. 06:26

sanjchi255

Ala..toga toliko ima..danas me pocels panika hvatat sta kad dodem iz bolnice, kad budemo sami doma, kak cu ja to, hocu znat, moc…😱😱😱 a do danas sam panicarila zbog poroda😂😂

Sve ces moc 😊 imat ces osjecaj da si mama oduvijek. Bar je meni tako bilo. Kao da to radim cijeli zivot. Za cas se snades

12. Svibanj 2017. 07:34

Sretna nadam se da ce bit tako..pogotovo jer toliko zeljno iscekujem ovu bebicu, i ne bih htjela napravit nista sto bi je moglo povrijedit ili ugrozit. Nazalost, nemam privilegiju da tih prvih dana mama bude uz mene, jer nam je odnos koma, koliko god se ja trudila poboljsat odnose, ona me konstantno ignorira...tako da ne mogu na nju racunat, imam svekrvu ali nije to isto...zato mi je drago da imam ovaj forum. Nadam se da kad beba dode da cu uspjet pruzit joj sve sto joj treba da raste sretna, zdrava i zadovoljna 😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    12. Svibanj 2017. 07:49

A gle mozda neces znati sve na prvu, ali sto velis zato postoje forumi za informacije i razmjenu iskustava. Utoliki nam je lakse nego sto je bilo novopecenim majkama prije npr 15-20god kad te virtualne zajednice nisu bile toliko aktivne.
    Plus patronazna sestra ti dolazi u pocetku svako par dana pa ti pokaze sve sto trebas radit.
    A ostali se snalazis i ucis putem....nitko nije rodjen naucen! Ja sam prva eto s prvorodjencem bila smotana.....samo ne panicit jer beba osjeti tvoj strah i nemoc i onda place i uznemiru se. Glumi da si cool i kad nisi!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    12. Svibanj 2017. 07:51

Btw meni moja mama isto nije uskocila ni za prvo ni za drugo ( drugog unuka jos nije ni vidjela uzivo, a malac ce u skolu evo) a u istom gradu....nazalost nemaju svi tu vrstu pomoci. Nadam se bar da si sa sveki u boljim odnosima...

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    12. Svibanj 2017. 08:51

sanjchi255

Ala..toga toliko ima..danas me pocels panika hvatat sta kad dodem iz bolnice, kad budemo sami doma, kak cu ja to, hocu znat, moc…😱😱😱 a do danas sam panicarila zbog poroda😂😂

Sanjchi mislim da te strahove sve mi imamo, osobito mi kojima je prva trudnoca. Ja do sada nisam u zivotu vidjela novorođenče, a kamoli ga drzala u rukama ili brinula se o njemu. Ja sam prije 2 tjedna plakala cijeli dan, da ne mogu biti majka jer sam nesposobna odabrati kolica za svoju bebu, a razlog je bio, sto sam pronasla kolica koja mi se sviđaju, a nisam znala da li ce se dopasti i mojoj bebi 😅 Smirila sam se tek nakon dugačke intervencije mog muža  🙃  Strah od nepoznatog + hormoni = 😝 Eto, tolko da vidis da nisi sama, za koji mjesec drzat cemo svoje bebice u narucju i smijat se kako smo bile "bedaste" 😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.