Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    11. Svibanj 2017. 10:09

treca_sreca

M@lena

Evo jedan clanak na blogu o tim nosiljkama. 😊
    https://mamablogerica.wordpress.com/2013/11/12/u-iscekivanju-manduca-nosiljke/

Dobar je članak. Meni je bitno da je nosiljka kvalitetna rasdi bebinih kukića i kralježnice, zato sam uzimala samo najbolje. Babyjorn je masno skupa (nova) a recimo ima onih nekih Tomy i sličnih bezveznih po 150-200kn. Ne bih te nikad koristila..
    Evo fotka nas dvoje kad je malac imao cca 2mjeseca (7kg i 65cm, inače prosječne mjere za bebača od cca 5mj, ali mu kičmica još nije bila dovoljno razvijena da pređem u veću nosiljku tipa ergobaby) u babybjorn nosiljci:
    kad bismo išli u neke kraće rute po kvartu, pa mi se nije dalo spuštat kolica (1.kat bez lifta a kolica 20ak kg još on velik) onda bih ga ukipala u to i idemo. Ruke slobodne, udobno njemu, i mobilnija sam nego s kolicima…
    I super mi je što je sve na kopče, nema vezivanja nego u 2sec sve namontiraš na sebe, i jednu i drugu.

Meni su uvijek te nosiljke izgledale super i jako prakticne, al od kada sam i sama trudna i gledam da kupim za svoju bebu, odjednom me pocelo biti strah, da ce te kopce popustit i da ce mi beba ispast. 🤔🤔 Od kolko mjeseci je uopce moguce nositi djete u tim nosiljkama?

url=https://lilypie.com]

I_me
    11. Svibanj 2017. 10:12

mokiica

Pozdrav drage mame, evo da se i ja pridružim vašem malom "kutku".
    Naime, trebala bi mi jedna pomoć/informacija. Je li koja od vas isla kod privatnog doktora na 4d ultrazvuk i gdje? Naime, moj ima samo 2d, pa bi htjeli i taj isprobati.
    Hvala 😉

dobrodosla! 
    napisi od dakle si da mame iz tvoj grada ili okolice mogu dati preporuku kod koga da odes.

Suncokretica
    11. Svibanj 2017. 10:16

Pozdrav svima, pogotovo novim trudnicama 
    Vidim da pričate o nosiljkama, prijatelji imaju ergobaby i prezadovoljni su, kažu da su se preporodili s tim. Samo ne znam otkad dijete može biti u tome? Čini mi se da baš i nije za tek rođenu djecu...?

treca_sreca
    11. Svibanj 2017. 10:17

Dena1009

M@lena

Evo jedan clanak na blogu o tim nosiljkama. 😊
    https://mamablogerica.wordpress.com/2013/11/12/u-iscekivanju-manduca-nosiljke/

od kada sam i sama trudna i gledam da kupim za svoju bebu, odjednom me pocelo biti strah, da ce te kopce popustit i da ce mi beba ispast. 🤔🤔 Od kolko mjeseci je uopce moguce nositi djete u tim nosiljkama?

Zato neces uzimat neku sve-po-8 jeftilen lijevu...nego provjerenu klasu. Ja sam s babybjorn preprezadovoljna glede kvalitete i tkanine i kopci. To je jednostavno neunistivo! Ja sam ju kupila polovnu i kedina manjkavost je bila boja koja nije bila drec zelena ko nova jer se ublijedila od pranja. A mehanizmi savrseno cvrsti i jos uvijek lagani za bebu elegantno a sigurno pricvrstit na sebe u dva koraka. 
    Ova pognae je isto jako kvalitetna ali to je drugi tip kopci...kao ergobaby. 
    Svakako, po meni nosiljka nije nesto na cemu treba stedit naustrb kvalitete

žena-majka-carica:)

mokiica
    11. Svibanj 2017. 10:18

I_me

mokiica

Naime, trebala bi mi jedna pomoć/informacija. Je li koja od vas isla kod privatnog doktora na 4d ultrazvuk i gdje? Naime, moj ima samo 2d, pa bi htjeli i taj isprobati.
    Hvala 😉

dobrodosla!
    napisi od dakle si da mame iz tvoj grada ili okolice mogu dati preporuku kod koga da odes.

Hvala 😊
    Zaboravila sam napisati da je riječ o Zagrebu 🏨

• sretna
    11. Svibanj 2017. 10:19

Ergobaby 360 moze od rodenja s tim da treba kupit umetak za novorodence.
    Bas citam kak ste se sbe nanosile klince, ja svog nisam uopce toliko, doma je stalno bio u baby gymu ili ljuljacki, a po vani iskljucivo u kolicima

• sretna
    11. Svibanj 2017. 10:19

mokiica

I_me

mokiica

Hvala 😉

dobrodosla!

Hvala 😊
    Zaboravila sam napisati da je riječ o Zagrebu 🏨

Jako hvale dr Kosa i dr Latin

treca_sreca
    11. Svibanj 2017. 10:21

Eh da...mi smo se u nosiljki poceli nosit kad je dosao u fazu nunanja na rukama. Ionak bih ga nosila na ramenu satima pa mu je kicmica bila okomito (mada se trudis uvik kad je novorodjencw na tebi da se malo nakosis unatrag da mu nije skroz okomita nego da se on ipak svojom tezinom nasloni NA tebe...da ne ostecuje svoju kicmicu....zato sam imala prejake ledjne i trbusne srecom!) A kad smo tek dosli iz rodilista prvo sam gledala da je na ravnom sta vise...to je za kicmu najsigurnije kad se tek rode

treca_sreca
    11. Svibanj 2017. 10:25

sretna

ja svog nisam uopce toliko, doma je stalno bio u baby gymu ili ljuljacki, a po vani iskljucivo u kolicima

Vidis mi nismo ljulju imali a gym je koristio ali ne po cijele dane nego npr sat dnevno max... I sad bas gledam da uzmem nesto polovno ali ne znam koje kriterije da gledam....jel se baterije brzo trose pa da kupim na struju ak ima adapter?

dzenny
    11. Svibanj 2017. 10:26

Bok cure.. ewo i nas sa pregleda .. sve je u najboljem redu,hvala Bogu.. ii bas,bas sam nemirna beba,i teska sam 300 gr  
    Mama i ati su presretni,jedino danas nisam htjela da im otkrijem jesam li deckic ili curica.. ali to je manje bitno,neka sam samo ja dobro..
    Narucena sam 15.06.  ii rekla mi je za OGTT da ga mogu vec raditi od 19.06 pa naprijed.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.