Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    11. Svibanj 2017. 14:59

treca_sreca

Dena1009

treca_sreca

Dena1009

M@lena

Evo jedan clanak na blogu o tim nosiljkama. 😊
    https://mamablogerica.wordpress.com/2013/11/12/u-iscekivanju-manduca-nosiljke/

od kada sam i sama trudna i gledam da kupim za svoju bebu, odjednom me pocelo biti strah, da ce te kopce popustit i da ce mi beba ispast. 🤔🤔 Od kolko mjeseci je uopce moguce nositi djete u tim nosiljkama?

Zato neces uzimat neku sve-po-8 jeftilen lijevu…nego provjerenu klasu. Ja sam s babybjorn preprezadovoljna glede kvalitete i tkanine i kopci. To je jednostavno neunistivo! Ja sam ju kupila polovnu i kedina manjkavost je bila boja koja nije bila drec zelena ko nova jer se ublijedila od pranja. A mehanizmi savrseno cvrsti i jos uvijek lagani za bebu elegantno a sigurno pricvrstit na sebe u dva koraka.
    Ova pognae je isto jako kvalitetna ali to je drugi tip kopci…kao ergobaby.
    Svakako, po meni nosiljka nije nesto na cemu treba stedit naustrb kvalitete

Ma nije stvar u štednji, vec u tome dal cu se moci, bez obzira na kvalitetu, opustiti i ne misliti na "sto ako". Znam da je to smijesno vama koje ste vec isprobale, al eto, meni se mota po glavi.

Opustis se jer ti je beba na prsima i osjecas da je cvrsto prikacena.
    A ono sto je mene uvik panicno bilo strah to je montiranje as/kosare na kolica. Ono jel kliklo kako triba i to….da se ne izvrne jaje i beba u njemu! al isto sam uvik koristila najkvalitetnije proizvodjace maxi cosi, quinny, jane….pa sam se ufala u njih. Kod tog bi me isto bilo strah neka jeftina kolica, a ima ih tona na trzistu…ne 

A sad sam tek pocela shvacati ono kad kazu "mame ko mame", u vjecitom "strahu" za svoju djecu 😏

url=https://lilypie.com]

• M@lena
    11. Svibanj 2017. 15:10

Cure, drago mi je cuti lijepe vijesti s pregleda! Supeeer!
    Aleksandra, kad je tebi pregled?

barbs
    11. Svibanj 2017. 15:15

Dobro došle nove mame! 
    Drago mi je što su vijesti pozitivne. 
    Jedva čekamo sutrašnji pregled. Možda i otkrijemo spol, ali to je manje bitno. Najbitnije je da je sve u redu s bebicom!  Baš sam uzbuđena.
    Kod nas je vrijeme katastrofa. Baš je tmurno i kao da će kiša - za promijenu. Užasno mi se spava, a još moram čistu robu razvrstati i napraviti krevet, a to se neće napraviti samo.
    Bebica je prilično aktivna. Dala bih se kladiti i da sam ju po noći osjetila jer sam sanjala da se javlja, a na kraju se probudila i osjetila udarce. 

barbs
    11. Svibanj 2017. 15:15

Edit: drago mi je što su vijesti s pregleda pozitivne! 

• Natasha555
    11. Svibanj 2017. 16:26

treca_sreca

Natasha super za curicu

Hvala 

• Dolores123
    11. Svibanj 2017. 16:43

Drago mi je za sve kojima su vijesti nakon pregleda lijepe.Ja se ne mogu docekati svojeg.
    Kako vi uzimate folacin tablete, prije jela ili svejedno?Meni danas u ljekarni rekla prije jela, a ja stalno uzimala nakon.Ni doktorica mi to nije rekla
    , ja se nadam da ona djeluje kako got da se uzima.Sad me je bas zbunila.

Marijana12345
    11. Svibanj 2017. 16:49

sretna

mokiica

I_me

mokiica

Pozdrav drage mame, evo da se i ja pridružim vašem malom "kutku".
    Naime, trebala bi mi jedna pomoć/informacija. Je li koja od vas isla kod privatnog doktora na 4d ultrazvuk i gdje? Naime, moj ima samo 2d, pa bi htjeli i taj isprobati.
    Hvala 😉

dobrodosla!
    napisi od dakle si da mame iz tvoj grada ili okolice mogu dati preporuku kod koga da odes.

Hvala 😊
    Zaboravila sam napisati da je riječ o Zagrebu 🏨

Jako hvale dr Kosa i dr Latin

Mokiice, i ja bih trebala napraviti 3d (iskreno svejedno mi je da li je u pitanju 3d ili 4d kad je to kako su mi frendice rekle jaako slicno) i kontaktirala sam Dr. Latin iz Poliklinike Vili prije mjesec dana da se raspitam o cijenama... tamo je 3d Uzv 600kn, znaci da je 4d vjerojatno skuplji. Anomaly scan se posebno placa 400kn ako ga zelis. Nakon toga sam nasla polikliniku Cedar u Novoj galeriji u kojoj 3d+anomaly scan kosta 500 kn i doktora je navodno jako dobar. Proguglaj, imaju i fejs stranicu.

Marijana12345
    11. Svibanj 2017. 16:55

Pozz cure! Ja sam ovdje nova trudnica, inace pratim vec neko vrijeme ovu temu, ali aktivna sam u temi "trudnice i mame u njemackoj". U njemackoj planiram i roditi, makar cu do poroda boraviti dosta doma u Hrv preko ljeta i u Zg obaviti privatne preglede. Termin mi je 11.10. sta znaci da sam usla u 19tj, a jucer smo i saznali da cekamo deckica 😊

• Dolores123
    11. Svibanj 2017. 17:00

Sto se tice poliklinike Cedar, ja sam jednom bila tamo jer sam preko kolektive kupila bon za uzv i papatest, al se ne sijecam cifre.Uglavnom nemam lijepo iskustvo ne sto se tice doktora on je ljubazan i sve ok, ujedno je i vlasnik klinike ,nego to sto je  umjesto kondoma  koristio rukavice na uzv sondi.Od tada nikad vise.Nisam to ocekivala od jedne privatne poliklinike.

Marijana12345
    11. Svibanj 2017. 17:12

Dolores123

Sto se tice poliklinike Cedar, ja sam jednom bila tamo jer sam preko kolektive kupila bon za uzv i papatest, al se ne sijecam cifre.Uglavnom nemam lijepo iskustvo ne sto se tice doktora on je ljubazan i sve ok, ujedno je i vlasnik klinike ,nego to sto je umjesto kondoma koristio rukavice na uzv sondi.Od tada nikad vise.Nisam to ocekivala od jedne privatne poliklinike.

Uh, to nisam znala... moram reci da je to doista neprofesionalno 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.