Jastuk za bebu je meni koma. Ja u tom bebu nisam znala drzat tako da ga uopce nismo upitrbljavali .
Tetre sam koristila kao posloge za kolica i na prematalici, na ramenu kad drzim bebu, siroko povijala nisam ni dana.
Bocice i dudice sam odmah kupila. Nisam htjela da mi visi na cici da se smiri, tu ulogu je oreuzela duda, nismo dugo dojili, 3 mj smo izdrzali je r vise nije htio kolko god da je bio na cici bio je gladan tako da smo presli na ad
super sto postoji forum i sto tu imamo vas mame koje ste vec rodile i mozete udjelit savjet nama kojima je to prvi put!!!
jer kad pricam sa poznanicama koje su rodile prije 2-3 go svi mi kazu samo se opustiiii...sve ti to dodje samo od sebe..
ok,sve to stoji al strah je strah...nisam jos ni rodila a vec se brinem
a evo žao mi je što niste (duže) uspjeli dojit, jako to poveže mamu i bebu. Ja vidim po svojim sinovima, ogromnu razliku. Ali Bože moj, najvažnije je da je dijete nahranjeno i da napreduje ok!
Glede liste potrebnih stvarčica,
i ovo mi je bilo jako korisno - za dojilje.
) na cicama za hvatanje mlijeka, jer nekad oni jastučići (kao blaznice) za curenje mlijeka nisu dovoljni!
zovu se "prsne školjke" i u ljekarni su max 100kn, tako nešto...meni je to na must-have listi:)
žena-majka-carica:)
Koliko korisnih savjeta! Ja isto pola toga ne znam, znam osnovno do ovih velikih stvari kolica, kinderbet, ali za pola toga s liste nisam cula! 😅
Sto se tice straha od bebe jos me ne pere, sada me vise brine da sve bude dobro i da se beba rodi ziva i zdrava ali znala sam imati cudne snove za sam zaboravila najrani bebu i slicno, podsvjest radi! 😂
Meni ce i mama i svekrva biti na raspolaganju ali isto mislim da bi mi bilo neugodno da me bilo tko gleda kako dojim (osim muza). Od bolnicnih neugodnosti mi je malo bed jer sam cula da se svi skupe (i oni pripravnici pocetnici ili tko su vec) i da gledaju kako radas, i ono
Izbrisalo mi pola...
Dakle i ono kad te posalju kakat i ta sva priprema oko toga mi je bas neugodno. 😆 S drugim zenama mislim da mi nece biti bed jer smo sve u istom pa mislim da to nitko nece ni vidjeti.
Mi siru rodbinu i prijatelje planiramo zvati tek da beba malo ocvrsne, ne znam kada je to tocno, nakon mjesec, dva? Do tada smo samo mi i nasi roditelji, braca, sestre.
Ćao cure čitam vas redovno, i da vas nema tačno bi poludila ne bi imala pojma ni o čemu, nemam koga ni pitat nit išta. Evo da vam javim, ja sad s pregleda, otvorila mi trudnički karton, dala mi da izvadim TORCH onaj nalaz, nisam išla na UZ, i neću ići još 4 sedmice, ne znam kako ću izdržat
sl pregled mi je 02.06. Veliki pozdrav
Ćao curečitam vas redovno, i da vas nema tačno bi poludila ne bi imala pojma ni o čemu, nemam koga ni pitat nit išta. Evo da vam javim, ja sad s pregleda, otvorila mi trudnički karton, dala mi da izvadim TORCH onaj nalaz, nisam išla na UZ, i neću ići još 4 sedmice, ne znam kako ću izdržat
zasto ti nije radila uvz???
jesi li bila prije na uvzu?
Ćao curečitam vas redovno, i da vas nema tačno bi poludila ne bi imala pojma ni o čemu, nemam koga ni pitat nit išta. Evo da vam javim, ja sad s pregleda, otvorila mi trudnički karton, dala mi da izvadim TORCH onaj nalaz, nisam išla na UZ, i neću ići još 4 sedmice, ne znam kako ću izdržat
zasto ti nije radila uvz???
jesi li bila prije na uvzu?
Jesam bila sam u 6oj sedmici, ne znam zašto nije, kaže u 13oj se radi taj neki najvažniji UZ, do tad nema potrebe.
E da i sto se tice privatnih poliklinika moja preporuka je Harni, idem kod njih vec godinama i nemam nikakvih primjedbi. Bas sam gledala za uzv i imaju u ponudi cak i neki 5d nemam pojma kakav je taj...
Mrs. Besic bitno da je sve dobro ali isto ne kuzim to s uzv zasto ne salju?
Kiki u tom trenu toliko će ti biti kaos u glavi, da će ti klistir biti najzadnja rupa na sviralu a ne da će te biti sram zbog toga!
Vjeruj mi!!
Meni je jedino bilo neugodno podosta, u prvoj trudnoći, na čuvanju trudnoće u bolnici oko 30tj trudnoće. Kad se skupilo hooorda studenata i sad meni na redovnom vaginalnom pregledu (kog imaš skoro svaki dan kad ležiš na čuvanju zbog otvaranja) njih toliko viri dole.....e tog se sjećam, baš me bilo sram. A ono moji vršnjaci (tad sam bila student), gledam samo još da koga iz gimnazije ne sretnem....koma!
A kad sam rađala - niti se ne sjećam lica tko mi je bio (bile su neke dvije ženske zadnji put, ne dr, nego ne znam ni ja valjda babice?) a kamoli da sam se mislila što me gledaju dolje.
Veći je bed šta je muž sve to gledao iz "prave perspektive" na kraju nelijep prizor, moj view mi je ipak bio ljepši moram priznat
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji