Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    11. Svibanj 2017. 21:06

Aleksandra drago mi je da je sve u redu  jos jedna mala  a bas super

Marita023
    11. Svibanj 2017. 21:31

Marijana

Pozz cure! Ja sam ovdje nova trudnica, inace pratim vec neko vrijeme ovu temu, ali aktivna sam u temi "trudnice i mame u njemackoj". U njemackoj planiram i roditi, makar cu do poroda boraviti dosta doma u Hrv preko ljeta i u Zg obaviti privatne preglede. Termin mi je 11.10. sta znaci da sam usla u 19tj, a jucer smo i saznali da cekamo deckica 😊

Cestitam . Jos jedan deckic.😍

11. Svibanj 2017. 21:39

luce <3

Malo sam citala u ljetnim bebama pa sam naletila na link clanka koji su stavili, pa mi se ucinio koristan pa eto ako vas zanima pogledajte… Savjet o tome sto ponjeti u bolnicu
    http://www.supermame.hr/2017/05/11/sto-spremiti-torbu-bolnicu-vjecno-pitanje-svake-trudnice/

Koristan clanak!!
    Samo, prvi put cujem za jednokratne gacice??

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    11. Svibanj 2017. 21:42

sanjchi255

luce &lt;3

Malo sam citala u ljetnim bebama pa sam naletila na link clanka koji su stavili, pa mi se ucinio koristan pa eto ako vas zanima pogledajte… Savjet o tome sto ponjeti u bolnicu
    http://www.supermame.hr/2017/05/11/sto-spremiti-torbu-bolnicu-vjecno-pitanje-svake-trudnice/

Koristan clanak!!

Imas ih svugdje za kupit. Super stvar da svoje ne mazes ako i kada ti procuri krv

treca_sreca
    11. Svibanj 2017. 21:51

Sanjchi ne vjerujem da nisi cula. One mrezaste sto se koriste posli poroda. Od rastezljive mrezaste tkanine. Pet kom ili tak nesto u paketu za 20kn. Ima i u Bipa ducanima na odjelu s uloscima. Inace ja jednokratne (ali druge vrste) sretala i na masazama, daju da svoje ne zamazes.
    Aleksandra znaci starija cura je imala dobar feeling! Bas ce im bit super...dvi sekice:)

žena-majka-carica:)

11. Svibanj 2017. 22:01

Treca sreca ovo mi prvi glas..nikad  nisam razgovarala sa sestrom i sogoricom sta su nosile i sta im je trebalo..tak da nisam ni znala..ja ko da sam s marsa pala😂😂😂😂😂😂
    Ali hvala Bogu da postoje forumi! 😅
    Morat cu seku pitat sta je nosila u bolnicu, buduci se radi o istoj bolnici

luce <3
    11. Svibanj 2017. 22:26

sanjchi255

luce &lt;3

Koristan clanak!!

Ja sam isto prvi put cula za njih kad sam citala po forumima... Onda sam malo obratila pozornost po docanima i vidila da toga ima skoro svugdje

babylove28
    11. Svibanj 2017. 22:34

Ima i u ljekarnama 

11. Svibanj 2017. 22:38

Ala..toga toliko ima..danas me pocels panika hvatat sta kad dodem iz bolnice, kad budemo sami doma, kak cu ja to, hocu znat, moc...😱😱😱 a do danas sam panicarila zbog poroda😂😂

dzenny
    11. Svibanj 2017. 22:58

Marijana

Pozz cure! Ja sam ovdje nova trudnica, inace pratim vec neko vrijeme ovu temu, ali aktivna sam u temi "trudnice i mame u njemackoj". U njemackoj planiram i roditi, makar cu do poroda boraviti dosta doma u Hrv preko ljeta i u Zg obaviti privatne preglede. Termin mi je 11.10. sta znaci da sam usla u 19tj, a jucer smo i saznali da cekamo deckica 😊

Pozz,Marijana i naravno dobro dosla !! Ja imam termin 01.10,sto znaci da je 20 tt skoro iza mene..
    Drugim curama cestitke na curicama i deckicima..😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI