Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    05. Svibanj 2017. 16:36

M@lena Tresnjevka? Pa mi smo susjede! 😁

I_me
    05. Svibanj 2017. 16:59

sretna

Beba mi se javila 💞💞💞

Jeeeeeeee 😊😊😊😊

deeka
    05. Svibanj 2017. 17:21

Hvala cure na dobrodoslici.
    Ima li koja Dalmatinka ovdje? Ja sam iz Trogira 😊

Lemon
    05. Svibanj 2017. 17:35

I treci doktor potvrdio isto, ali ja sam mislila da cu to riješiti drugi tjedan i vec se oporavljati i sad sam tako frustrirana jer mi do sad nitko nije rekao da je procedura da moram ići na biopsiju pa tek onda na pobačaj jer ovako samo na temelju uzv nitko me nece poslati. U utorak idem kod dok.Hafner na biopsiju i onda čekati tri tjedna nalaze 
    Sad mi je to grozno, osjećam se grozno i bespomoćno što nosim dijete a znam ishod uzas 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Tejuska♡
    05. Svibanj 2017. 17:47

Lemon ne postoje rijeci koje bi ublazile tvoju zalost  Zao mi je sta je takva procedura,samo patnju stvaraju  Drzi se budi jaka zelim ti svu srecu i da nekako sto brze produ ovi mucni tjedni 
    ♡♡ Uza tebe smo 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sretna
    05. Svibanj 2017. 18:00

Lemon, jako mi je zao..uopce ne znam sto reci jer sto.god mi kazemo tebi nece umanjiti bol.
    Drzi se!

treca_sreca
    05. Svibanj 2017. 18:09

Ajme strahote....bas produbljuju patnju. Nadam se da ti je momak/muz dobra podrska jer zbilja trebate jedno drugom sada. Drzi se  

žena-majka-carica:)

Lemon
    05. Svibanj 2017. 18:22

Uz mene je jer sama to ne bih ni mogla, patnja velika što sad toliko to bude trajalo.
    Imam pitanje u vezi doznaka, šta nosim poslodavcu a šta na zavod? I sad sam uzela samo jučer i danas pa to moram odnijeti na posao u ponedjeljakk? Ali kako sam lose onda ce mi od poned.otvoriti novo bolovanje 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Aleksandra2
    05. Svibanj 2017. 18:41

deeka

Hvala cure na dobrodoslici.
    Ima li koja Dalmatinka ovdje? Ja sam iz Trogira 😊

Evo mene..blizu smo.. Ja sam K.Novi! :D

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

treca_sreca
    05. Svibanj 2017. 18:46

Za doznake ne kuzim jesi ti samo par dana bolovanja uzela ili?
    Ja sam na komplikacijama i tek krajem mjeseca se nose doznake....ali zasto samo par dana si uzela? Imas pravo uzet koliko hoces na racun komplikacija u T. Jedino ako bas zelis radit da ti makne misli od svega...
    Kako god ja od gin dobijem 2x doznake i jedne nosim na hzzo a druge u firmu...oboje tek krajem mjeseca kad se racunaju place za obracun

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.