Hvala cure na dobrodoslici.
Ima li koja Dalmatinka ovdje? Ja sam iz Trogira 😊
I treci doktor potvrdio isto, ali ja sam mislila da cu to riješiti drugi tjedan i vec se oporavljati i sad sam tako frustrirana jer mi do sad nitko nije rekao da je procedura da moram ići na biopsiju pa tek onda na pobačaj jer ovako samo na temelju uzv nitko me nece poslati. U utorak idem kod dok.Hafner na biopsiju i onda čekati tri tjedna nalaze
Sad mi je to grozno, osjećam se grozno i bespomoćno što nosim dijete a znam ishod uzas
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon ne postoje rijeci koje bi ublazile tvoju zalost Zao mi je sta je takva procedura,samo patnju stvaraju
Drzi se budi jaka zelim ti svu srecu i da nekako sto brze produ ovi mucni tjedni
♡♡ Uza tebe smo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lemon, jako mi je zao..uopce ne znam sto reci jer sto.god mi kazemo tebi nece umanjiti bol.
Drzi se!
Ajme strahote....bas produbljuju patnju. Nadam se da ti je momak/muz dobra podrska jer zbilja trebate jedno drugom sada. Drzi se
žena-majka-carica:)
Uz mene je jer sama to ne bih ni mogla, patnja velika što sad toliko to bude trajalo.
Imam pitanje u vezi doznaka, šta nosim poslodavcu a šta na zavod? I sad sam uzela samo jučer i danas pa to moram odnijeti na posao u ponedjeljakk? Ali kako sam lose onda ce mi od poned.otvoriti novo bolovanje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hvala cure na dobrodoslici.
Ima li koja Dalmatinka ovdje? Ja sam iz Trogira 😊
Evo mene..blizu smo.. Ja sam K.Novi! :D
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Za doznake ne kuzim jesi ti samo par dana bolovanja uzela ili?
Ja sam na komplikacijama i tek krajem mjeseca se nose doznake....ali zasto samo par dana si uzela? Imas pravo uzet koliko hoces na racun komplikacija u T. Jedino ako bas zelis radit da ti makne misli od svega...
Kako god ja od gin dobijem 2x doznake i jedne nosim na hzzo a druge u firmu...oboje tek krajem mjeseca kad se racunaju place za obracun
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji