Ni ja nemam problem s povracanjem, barem za sada.Nadam se da ce tako i ostati.
Ja sam u ovoj t povracala mozda 6-7 puta, ali to doslovno samo zuc jer je zwludc ujutro prazan.
A u orvoj t apsolutno nikakvih mucnina ni tegoba. Ma i sad mi je super 😄
Ja isto nemam problema s povracanjem sad sam samo par puta imala jaku mucninu ali srecom bez povracanja... Inace imam nekakav strah od povracanja
Ja sam u ovoj t povracala mozda 6-7 puta, ali to doslovno samo zuc jer je zwludc ujutro prazan.
Ista stvar kod mene. 😊 prvi put bio deckic, a sad je curica... kazu da curice znaju malo zezati sto se mucnina tice. Mozda i kod tebe bude isto 😉.
ja sam jucer isla nesto vadit u gruntovni I dok sam cekala na red tako mi je slabo doslo, nalet vrucine, mislila sam da cu se srusit, dosla sam do otvorenog prozora I disala duboko, pa mi je bilo lakse. samo me strah da mi se ne dogodi takvo sto na stepenicama pa da se srusim il nedaj boze dok vozim
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ista stvar kod mene. 😊 prvi put bio deckic, a sad je curica… kazu da curice znaju malo zezati sto se mucnina tice. Mozda i kod tebe bude isto 😉.
I kod mene decko prvi put 😊 jedva cekam da sada vidim koji je spol 😊
jutro cure!
imala sam goste 5 dana koji su evo danas otisli pa nisam bila bas aktivna na forumu.
koma sam, po cijele dane skitanje...al mi nije zao,napokon sam stigla u mcdonalds
barbs jos maloooooooo !!!!!
lorelai,sretna,sanjch i dolores dobro nam dosle
kilaza kod gin mi vaga pokazuje 64kg a kod 2 frendice 62kg..sad ne znam dal sam dobila 3 ili 5kg od pocetka trudnoce
piskiti kad god i gdje god..2 kapi ili 2 litre uopce nije problem...mogu stalno
tablete pijem za krv heferol 1 puta dnevno,uz rucak jer ako popijem na prazan zeludac mi je muka,augmentin za neku bakteriju u mokraci 2 puta dnevno, lactogyn da ne dobijem gljivice od antibiotika i magnezij u granulama zbog grceva u llistovima.
lemon nadam se da ce u cet na pregledu sve biti ok i da su doktori pogrijesili. ne mogu ni zamisliti kako ti je
sophie zao mi je jako
tecaj za trudnice prijavila sam se, sad cekam da mi jave slobodan termin
udarci bebe nisu jos oni pravi udarci ali osjetim meskoljene , ujutro kad se probudim uz kavu i navecer kad se ful smirim
jedva cekam sljedeci pregled da vidim bebu
Ista stvar kod mene. 😊 prvi put bio deckic, a sad je curica… kazu da curice znaju malo zezati sto se mucnina tice. Mozda i kod tebe bude isto 😉.
I kod mene decko prvi put 😊 jedva cekam da sada vidim koji je spol 😊
U mene je prva trudnoca bila savrsena..bez ikakvih mucnina i tegoba, a bila curica.
Sad u ovoj sam povracala par puta nakon rucka al sad sam kao nova..bez tegoba.
Samo su mi sise se puno povecale i bole me konstantno odkad sam zatrudnila..ka da imam otvorene rane..uzas.. Vidit cu ubrzo jel curica opet..ja i kcer mislimo da stize seka. Vidit cemo :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jutro svimaa, mi smo od jutros aktivni, sadili cvijece malo bila u basci sad odmaram pa rucak. Jedva cekam sutra pregled imamo i da vidim bebaca.
Vidim da ste pisale gdje cete roditi, mislim da cu u KBC Osijek. Ako na kraju Nasice ne bude prevladavalo. Nekako se predomisljamo. Ja bih u Os a muz je za Na.
I jos nesto opet u zadnjih par dana imam ruzne snove. Nocas sam sanjala porod 😊 😂 Cak sam i lezala na ledima s nogama rasirenim i savijenim u koljenima hahaha kad sam se probudila u toj pozi bas sam se nasmijala 🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji