sanjchi, baš cool način objave!....jesi to dobila ideju na netu ili?
Ja nijednom nisam bila kreativna, u sva ova tri objavljivanja uvijek smo radili zajedno test, to mi je nekako bilo jedino bitno....da smo skupa u tom "trenutku istine"
žena-majka-carica:)
Treca sreca, ova aplikacija lilypie, kak ju mogu imati? To si na mob skinula ili?
Ja cu rodit u st.
U 18. Sam tjednu i nakon onog jednog micanja trbuha nista se ne dogada..nit je osjecam nit mi drob mrda.. Malo me trta sad..zasto ne udre koji put? Kako je vama?
Drob mi je od jucer bas vidljiv.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
sanjchi, baš cool način objave!….jesi to dobila ideju na netu ili?
da..guglala na netu pa sam svasta nasla..inace sam ja kreativna dusa sto se pisanja tice
ja sam zapravo tri mj cuvala to pisamce u novcaniku jer mi je tri mj prije kasnila dva tjedna I ja sam bila uvjerena da sam trudna ali su testici bili negativni..a sad, kad se ukazao + nisam uopce razmisljala o tome, taman sam pocela radit I mislila sam da mi zbog stresa I uzbudenosti opet kasni, pa sam nakon tjedan dana kasnjenja kupila test I tu je bio +...jedva vidljiv ali je bio tu...jedva sam se suzdrzala da navecer dodem s posla pa da mu kazem...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
tako da na kraju nisam ni punih mj radila, otisla sam na komplikacije..I sad sam doma...
Za prvu t sam skocila u jrevet u pola 7 ujutro sa pozitivni testom u rukama, bio je zbunjen jer sam ga probudila i nije znao sta znace 2 crtice 😂 ali sretan kad se razbudio 😄 na prvu t smo krenuli ciljano, ali nismo mislili da ce se uhvatit iz prve 😁
Za drugu t sam mu poslala sliku pozitivnog testa na mob jer je bio na poslovnom putu, nije bilo iznenadenja velikog jer smo isli ciljano na to i isto se iz prve uhvatilo 😊
haha..skocila u krevet..mogu si mislit kak je bio zbunjen.
lijepo je cut da stvari mogu ispast onako kako planiramo, jer kad se naslusam losih prica, onda je ovakva prica pravo osvjezenje
mi nismo mogli skrivat ni dana, toliko smo bili sretni da smo to razglasili svima cim smo dobili sluzbenu potvrdu, I nasi su presretni...nama je sad za par dana 6 godina , od toga 5 godina zivimo zajedno, I mala je mrvica dosla u pravi cas.. sad treba obavit vjencanje I sredit kucu do kraja, I ostaje nam cekat mrvicu da dode
Ni mi nismo sutili, odmah smo svima razglasili 😄
Mi sad ovaj mjesec imamo 2 godisnjice, 4 godine braka, a ukuopno 12 godina sto smo zajedno 😊
Jutro curke... evo ja jucer bila u bolnici na uzv mjeriti nuhalni i kaze doktor da je to sve u redu...danas idem vaditi krv i onda cekam sljedeci tjedan 09.05. Kad imam regularni pregled. Pa ako netko upisuje mozemo mi dodati pregled i roditi cu u Ri...
Da li je koja od vas koristila utogestane i za vrijeme uzimanja je išla dati mokraču? Ja sam danas to obavila, kad ono ostaci utrogestana u mokrači, a nisam ih ujutro stavila.Sad se bojim da možda neće nalaz biti u redu zbog toga,a što da napravim kad ih moram uzimati.
Sortiraj odgovore
Najstariji