Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragy
    02. Svibanj 2017. 19:02

Sophie i Lemon...strasno mi je zao. Citam i ne vjerujem 
    Lemon nadam se da ima jos malo nade i da su ipak krivo vidjeli...
    Sad je i mene strah mog pregleda u petak, zadnji puta sam bila na pregledu sa 7t+3, a u međuvremenu je svasta moglo biti. Jedino sto i dalje osjecam maternicu i dogadjanja unutra pa me to tjesi da je sve ok...Samo da dodje petak vise...

• Dolores123
    02. Svibanj 2017. 19:11

Bok cure, eto da se i ja pridružim k vama.Vidim da ima i nekih kojima je termin u 12 mj.
    Ajme Sophie, nemogu vjerovati, stvarno mi je žao.Pošto znam da smo prolazile kroz istu stvar, znam da ti je strašno teško.
    Lemon, drži se, nadam se da će sve biti na kraju u redu.
    Ja sam isto sad skoro pa u 9 tjednu i ja se bojim, uzv imam tek za 3 tjedna.

treca_sreca
    02. Svibanj 2017. 19:17

sretna

Belle84

Znaci propast ce mi cijeli godisnji za ovu godinu? Pune dvije place bi dobila a to mi puno znaci jer mi je placa puno veca od ove naknade od 4200 kn. Nista, zvat cu ih sutra pa pitati.

Ne, stari godisnji uvijek mozes iskoristiti nakon porodiljnog, tako sam i ja, nakon porodiljnog odmah mjesec dana starog godisnjeg iskoristila

ja ne mogu koristit stari godišnji po povratku s porodiljnog jer mislim ostat dulje od 1god (imam pravo na 3god porodiljnog jer je treće dijete, ali nisam sigurna da ću sve tri ostat zbog financija, nego možda do nekih godinuipol-dvije dok beba malo očvrsne za jaslice, da ne kupi tamo baš svaku zarazu)
    Zato sam iskoristila čitav ovogodišnji GO prije otvaranja komplikacija, tako  mi se činilo najsigurnije...jer mi je isto više pasalo primat svoju plaću nego ovih 4200 s hzzo.....srećom pa mi je šef okej pa je dopustio (inače nije baš u redu iskoristit čitav GO za tekuću godinu već u siječnju...)
    Svakako s konkretnim pitanjima i datumima odi na hzzo, jer i ja sam čula da su se neke jako zeznule prekidajući komplikacije radi G.O. a sad koja je točno caka ne znam (mislim da je bilo nešto tipa da moraš imat dvi pune uzastopne plaće na tom godišnjem čini mi se, ili je pametnije NE otvarati ga...)

žena-majka-carica:)

Dragy
    02. Svibanj 2017. 19:40

Dolores123 dobro nam dosla 
    Ma samo da prodjemo kako treba ovih kriticnih 12 tjedana pa je onda i rizik od loseg manji. Zato je meni bitan ovaj pregled jer taman izlazim iz kriticne faze i treba mi potvrda da je sve ok 

Cure, pronasla sam nam super app za slike trbuha i i kasnije bebe koja ima sve one cool dodatke tekstova kao tjedni trudnoce, mjeseci, objava trudnoce i sl. Super je isprobala  Ovako izgleda:

Lemon
    02. Svibanj 2017. 19:46

Nisu me mogli sutra ugurati, pa tek u četvrtak. Dio glave je kao prazan a trebalo bi biti sve popunjeno, nije se do kraja razvilo, a srce tako lijepo kuca ali šta vrijedi nadam se da ce to ici sad brzo kad dobijem konačnu dijagnozu jer dani i tjedni idu i beba raste pa ce dalje biti sve teže..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• M@lena
    02. Svibanj 2017. 19:54

Belle84

Znaci propast ce mi cijeli godisnji za ovu godinu? Pune dvije place bi dobila a to mi puno znaci jer mi je placa puno veca od ove naknade od 4200 kn. Nista, zvat cu ih sutra pa pitati.

Zar se dohodak za vrijeme godisnjeg racuna kao prosjek zadnjih placa? Nekako mi to nevjerovatno...ne kazem da nema smisla, ima itekako...no ako je tako onda ti nema smisla prekidati komplikacije. Nazovi racunovodstvo u firmi pa nek ti izracunaju koliko bi ti izasala placau tom slucaju. Jer godisnji ti placa firma, hzzo komplikacije.

• M@lena
    02. Svibanj 2017. 19:57

Lemon

Nisu me mogli sutra ugurati, pa tek u četvrtak. Dio glave je kao prazan a trebalo bi biti sve popunjeno, nije se do kraja razvilo, a srce tako lijepo kuca ali šta vrijedinadam se da ce to ici sad brzo kad dobijem konačnu dijagnozu jer dani i tjedni idu i beba raste pa ce dalje biti sve teže..

Lemon, nadam se da ce sve biti u redu! Zelim ti to od srca!

treca_sreca
    02. Svibanj 2017. 20:04

plaća u firmi tokom godišnjeg je puna plaća, kao da je radila....ali problem bude s hzzo
    ako ne prekidaš komplikacije do ulaska u porodiljni, onda ti lijepo gledaju tvoj prosjek plaći koje si primao prije komplikacija.
    Ali ako netko ode na godišnji nakon kompliakcija, pa se opet vrati na komplikacije, onda mu više ne budu uzimali prosjek od plaći prije (prvih) komplikacija nego npr ako si 2tj godišnjeg (izmedju 2 kompl) uzela sad - onda imaš 1/2 plaće od firme, a njima treba 2mj u kontinuitetu, inače ti računaju 0kn mjesečno (jer ono što dobivaš od hzzo ne ulazi, gledaju prosjek onog što ti tvoja firma isplati) i to sruši prosjek primanj gadno.
    Uglavnom, treba provjerit koja je caka....ako ima puna 2mj godišnjeg, možda joj se i isplati! Ja sam imala 25 dana samo

treca_sreca
    02. Svibanj 2017. 20:06

Lemon, ako tako treba biti....neka ti Bog dade snage da izdržiš što moraš.
    Ja sam na prošlom pregledu došla taman nakon cure tj žene koja je išla na kiretažu u 9om tjednu....bilo mi je tako neugodno. Žao. A ne možeš ništa...

Tejuska♡
    02. Svibanj 2017. 20:16

NASI TERMINI
    Aurora1611–06.09.
    Dorja91–08.09.
    babylove28–09.09.
    Nina0607–16.9.
    I_me–20.09. KB Pula
    treca_sreca–21.09. KB Split
    M@lena–23.09. KB Sv.Duh
    Tea2803–24.09.KB Petrova
    pandora–27.09.
    barbs–27.09. 
    Violeta–27.09..
    dzenny-1.10.
    Senoritakova–05.10.
    Aleksandra2 - 06.10.
    Rita1811-08.10.
    kiki–09.10. KB Sv.Duh
    sretna–22.10.
    Sanjchi255–24.10.
    suncokretica–01.11.
    Belle84–01.11. KB Sv.Duh
    Lemon–05.11.
    Lorelai–07.11.
    Mystique–14.11.
    Dragy–14.11.
    Giovi–15.11.
    anna_bella–15.11.
    luce–16.11.
    mc_mouse–18.11.
    Maca1510–22.11.
    Brandnew–03.12.
    Nina36–06.12.
    NASI PREGLEDI
    Violeta1–04.05.
    Dragy–05.05.
    maca1510–05.05.
    sretna–10.05.
    dzenny–11.05.
    aleksandra2 -11.05.
    barbs – 12.05.
    Lorelai–15.05.
    I_me — 17.05.
    M@lena–18.05.
    I_me–24.05.
    Brandnew–25.05.
    Babylove–25.05.
    mc_mouse–25.05.
    Tea2803–26.05.
    Luce–26.05.
    Kiki156–30.05.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.