Dolores dobro nam dosla ♡♡
Napisi datum termina di ces roditi i kada je sljedeci pregled da te upisem ♡
Ostale okruglice moje ako znate gdje cete roditi pisite ♡
Lemon toliko mi je zao da ti to nemogu opisati 😧😧😧 drzim velike fige da bude dobro na kraju ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala cure.
Sluzbeno jos nemam datum termina, ali meni izbacuje 7.12. Slijedeci pregled imam 22.5, a gdje cu ici roditi to jos neznam.Zasto to upisujete?
Treca sreca imam 32 radna dana godisnjeg koja moram iskoristit, mi imamo kolektivni preko ljeta, u ugovoru nam je da ga moramo koristit svi u isto vrijeme, pa moram pisat molbu da ga koristim u drugo vrijeme... a ako mi i odobre molbu da ga koristim u neko drugo vrijeme a ne preko ljeta ne znam kad da ga koristim jer sam na komplikacijama pa na porodiljnom. Po zakonu bi ga morala koristiti do 30.lipnja 2018. inace mi propada zar ne? I onda mi krece u ljeto 2018. novi kolektivni godisnji za 2018. kojeg opet necu moci iskoristiti preko ljeta kao svi moji kolege nego tek cu se vracat s porodiljnog u 10.mj.2018. Ne muci mene taj godisnji iduce godine, njega koristim prije povratka na posao. Mene muci ovaj sad godisnji koji mi, ako ga ne iskoristim do kraja lipnja 2018., propada.
Cure, hvala vam!
Lemon, želim ti da sa što manje stresa prebrodiš ovo razdoblje bez obzira na ishod iako držim fige da sve prođe dobro i da je ovo samo ružan san.
danas sam dobila nalaze kombiniranog i ginekolog je rekao da je sve uredno
A planiram rodit u st
Cure koje jos nisu u "sigurnim" tjednima, nemojte negativno razmisljat. Na zalost na te situacije ne mozemo utjecati , ali treba maknut sto dalje sve te negativne misli i uzivat.
Sortiraj odgovore
Najstariji