Luce, super za nalaze!
Sretna, slazem se s tobom. Od negativnog razmisljanja nemamo nista, briga nas ne vodi nikuda. Ja se uhvatim kako me svaki put strah pregleda. Prvo me bilo strah dal srce kuca na prvom pregledu, pa je li nuhalnu dobar u 12.tjednu, pa nalazi Harmonya...Meni moj muz stalno govori: "Moras razmisljat da je sve ok, a ako i ne bude onda cemo se s time nositi. Sta ti vrijedi brinuti se o necemu sto se mozda nikad nece dogoditi?"
Belle, da....znala sam čim sam dobila plusić da neću nastavit radit još dugo....pa sam se malo raspitivala gledala koje su mi najbolje kombinacije od mogućih opcija bolovanje/GO/komplikacije
I tako sam nakon kratkog običnog bolovanja razgovarala sa šefom, objasnila mu da ne mislim radit i zamolila ga da mi uradi ustupak i pusti me na godišnji jer meni to znači više novaca a njima je svejedno jer im mene neće bit ovako il onako...
Inače i mi imamo kolektivni oko Božića/Nove 2tjedna, a ostalih 2tj kako želimo ali preferira se ljeti da zatražimo.
Tako da mi nije morao dozvolit i zahvalna sam što jest....pogotovo što nisam tražila npr cijeli listopad da mi da de, nego na samom početku godine...
žena-majka-carica:)
danas sam dobila nalaze kombiniranog i ginekolog je rekao da je sve uredno
A planiram rodit u st
Suuuuper!!
Luce, super za nalaze!
Sretna, slazem se s tobom. Od negativnog razmisljanja nemamo nista, briga nas ne vodi nikuda. Ja se uhvatim kako me svaki put strah pregleda. Prvo me bilo strah dal srce kuca na prvom pregledu, pa je li nuhalnu dobar u 12.tjednu, pa nalazi Harmonya…Meni moj muz stalno govori: "Moras razmisljat da je sve ok, a ako i ne bude onda cemo se s time nositi. Sta ti vrijedi brinuti se o necemu sto se mozda nikad nece dogoditi?"
Dobro ti muz zbori :)
Shvacam da je u svakoj strah prisutan, ali ono, stalno negativno razmisljanje bi nas dovelo do ludila.
Luce, nek je sve okej!
I ja ću rodit u ST...ako ne zaglavim na vikendici i ne stignem do rodilišta pa negdje po autoputu rodim naime drugi put smo jedva stigli do rađaone, muž me izbacio na ulazu i išao parkirat jer smo vidili da nemamo vremena, sjećam se babica kako viču "idemo, rađaj" a ja "neću dok mi muž ne dođe" - minute su bile u pitanju.....sad me za treće stvarno strah da ga po putu negdje ne porodim
žena-majka-carica:)
Luce, nek je sve okej!
I ja ću rodit u ST…ako ne zaglavim na vikendici i ne stignem do rodilišta pa negdje po autoputu rodimnaime drugi put smo jedva stigli do rađaone, muž me izbacio na ulazu i išao parkirat jer smo vidili da nemamo vremena, sjećam se babica kako viču "idemo, rađaj" a ja "neću dok mi muž ne dođe" - minute su bile u pitanju…..sad me za treće stvarno strah da ga po putu negdje ne porodim
Scena kao iz filmova
Ja se isto nadam da cu na vrijeme doc do rađaone jer imamo sigurno kojih 45min do st
Drzite se...zelim vam sve najbolje.I ja cekam nalaz kombiniranog, dva lijecnika su izmjerila slican nuhalni od 2.1 do 2.5 u 12 tj.Ok prema tablicama no ipak smo izvadili krv.Sutra ce biti nalaz.
Jos jedna Lucija...to sam onog dana kad sam ugledala plusic rekla, i oko toga nema pregovora..a ak bude decko bit ce najvjerojatnije David
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Lemon zao mi je...nadam se da ce biti sve u redu i da nisu dobro vidjeli prvi puta...svakako javi kada saznas. Uz tebe smo mislima i molitvama🙏
A ja planiram rodit u Sisku, iako se nikad ne zna..kako kaze Treca Sreca😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji