Lemon, ja nekako vjerujem da ce sve biti ok, da je neka greska. Javi kako je proslo obavezno! 😘
Cure koje ste na komplikacijama...hocete li prekidati komplikacije i koristiti godisnji? Mi na poslu imamo kolektivni godisnji preko ljeta pa ne znam sta sad s tim? Morat cu zvat na posao pa pitati.
Cure koje ste na komplikacijama…hocete li prekidati komplikacije i koristiti godisnji? Mi na poslu imamo kolektivni godisnji preko ljeta pa ne znam sta sad s tim? Morat cu zvat na posao pa pitati.
Mislim da ces si time jako srusiti prosjek place, ako se ne varam..
Mom misku danas cijeli dan nije nista. Ocito je to bilo nesto kratko. Sutra nazad u vrtic
Lemon bas mi je zao, stvarno se nadam da je neka greska u pitanju!!!
Idem u četvrtak pa drzite fige, gin.kaze da bi isto volio da je greška ali mu se ne čini kako treba, misli da ce me slati na amnioc. Javim kako je prošlo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Znaci propast ce mi cijeli godisnji za ovu godinu? Pune dvije place bi dobila a to mi puno znaci jer mi je placa puno veca od ove naknade od 4200 kn. Nista, zvat cu ih sutra pa pitati.
Znaci propast ce mi cijeli godisnji za ovu godinu? Pune dvije place bi dobila a to mi puno znaci jer mi je placa puno veca od ove naknade od 4200 kn. Nista, zvat cu ih sutra pa pitati.
Ne, stari godisnji uvijek mozes iskoristiti nakon porodiljnog, tako sam i ja, nakon porodiljnog odmah mjesec dana starog godisnjeg iskoristila
Lemon, nadam se da je ipak došlo do pogreške! Zašto ne ideš već sutra?? Zašto tek u čet??
Sortiraj odgovore
Najstariji