Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Svibanj 2017. 15:43

Meni je dragi danas rekao da ja više zabrijavam nego da mi se stvarno piški... Jer smo izašli iz kuće i išli ginekologu koji nam je 15ak min udaljen autom - morala na wc. Išli nakon 20 min u grad, opet mu govorim: PIIIIIŠKII MI SEEEE  

• M@lena
    02. Svibanj 2017. 15:46

Predlazem da u popis dodamo i podatak gdje tko planira roditi: termin, spol, bolnica.
    Npr. Pod Nasi termini:
    23.09.   KB Sv. Duh
    Sto kazete? Kiki i Belle mozda se budemo vidjale u trudnickoj ambulanti 😄

Kiki156
    02. Svibanj 2017. 15:54

M@lena mozda budemo! Bilo bi bas fora 😃 Nama stize mali Vito ❤
    Kad se krece u trudnicku ambulantu? Jel planirate tamo i na tecaj za trudnice? Bas su nam nedavno frendovi rekli da se taj tecaj u bolnici placa a da po domovima zdravlja imaju gratis. Samo treba naci one koji rade popodne da mogu i tate ici. ☺️ Meni se vratila zelja za kavom, nije mi se pila upoce do unazad par dana i sad mi se odjednom bas pije i fina mi je! Nastojim piti sto manje kad vec do sad nisam uopce. Vi je pijete? 

• sretna
    02. Svibanj 2017. 15:59

Ja sve jedem i pijem najnormlnije kao i prije trudnoce, izuzev alkohola jel

• sretna
    02. Svibanj 2017. 16:00

U TA sam u prvoj trudnoci bila tek sa 39 tt, do tada sam kod svog gin bila

treca_sreca
    02. Svibanj 2017. 16:19

joj ja taj tečaj stalno guram pod tepih, a treba i to obavit....meni nije do tečaja (šta mi novo imaju reć ) ali treba potvrda mužu da bi mogao sudjelovat na porodu. U prvoj trudnoći smo ju dobili i poslužila nam je za oba poroda, ali kroz zadnjih par selidbi sam ju izgubila i sad moramo nanovo

žena-majka-carica:)

barbs
    02. Svibanj 2017. 16:27

Ja ću dogovoriti tečaj nakon pira kad bude mirnije razbolje. 
    Joj, cure, ležala sam prije na kauču i osjetila bebicu kako se javila.  Sada sam 100% sigurna da je to to jer prepoznajem taj osjećaj koji se danima povremeno javlja. Prstom sam dragome pokazala gdje sam osjetila udarac (dotaknula sam trbuh) i eto opet javljanje.  ODUŠEVLJENA SAM!  Onda sam opet probala, pa valjda beba nije bila od volje igrati se sa mnom i nakon 2-3 min opet 2-3 udarca za redom. 

barbs
    02. Svibanj 2017. 16:28

Malena, i meni je drago da je sve u redu.  Čekam pregled 15. kod soc.ginekologa da ga pitam za niži hemolobin,

barbs
    02. Svibanj 2017. 16:29

Edit: HEMOGLOBIN

Kiki156
    02. Svibanj 2017. 16:35

Barbs predivno da osjecas bebu! Ja jos nisam sigurna, sad kad sam gledala na uzv beba se micala cijelo vrijeme a ja nisam osjetila. Tako da ocito jos ne osjecam...a jedva cekam da osjetim! Iako povremeno i dalje osjetim neko migoljenje kao i prije ali nisam sigurna sto je to. Jedva cekam da postane bas ocito! 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.