Meni je dragi danas rekao da ja više zabrijavam nego da mi se stvarno piški... Jer smo izašli iz kuće i išli ginekologu koji nam je 15ak min udaljen autom - morala na wc. Išli nakon 20 min u grad, opet mu govorim: PIIIIIŠKII MI SEEEE
Predlazem da u popis dodamo i podatak gdje tko planira roditi: termin, spol, bolnica.
Npr. Pod Nasi termini:
23.09. KB Sv. Duh
Sto kazete? Kiki i Belle mozda se budemo vidjale u trudnickoj ambulanti 😄
M@lena mozda budemo! Bilo bi bas fora 😃 Nama stize mali Vito ❤
Kad se krece u trudnicku ambulantu? Jel planirate tamo i na tecaj za trudnice? Bas su nam nedavno frendovi rekli da se taj tecaj u bolnici placa a da po domovima zdravlja imaju gratis. Samo treba naci one koji rade popodne da mogu i tate ici. ☺️ Meni se vratila zelja za kavom, nije mi se pila upoce do unazad par dana i sad mi se odjednom bas pije i fina mi je! Nastojim piti sto manje kad vec do sad nisam uopce. Vi je pijete?
Ja sve jedem i pijem najnormlnije kao i prije trudnoce, izuzev alkohola jel
U TA sam u prvoj trudnoci bila tek sa 39 tt, do tada sam kod svog gin bila
joj ja taj tečaj stalno guram pod tepih, a treba i to obavit....meni nije do tečaja (šta mi novo imaju reć ) ali treba potvrda mužu da bi mogao sudjelovat na porodu. U prvoj trudnoći smo ju dobili i poslužila nam je za oba poroda, ali kroz zadnjih par selidbi sam ju izgubila i sad moramo nanovo
žena-majka-carica:)
Ja ću dogovoriti tečaj nakon pira kad bude mirnije razbolje.
Joj, cure, ležala sam prije na kauču i osjetila bebicu kako se javila. Sada sam 100% sigurna da je to to jer prepoznajem taj osjećaj koji se danima povremeno javlja. Prstom sam dragome pokazala gdje sam osjetila udarac (dotaknula sam trbuh) i eto opet javljanje.
ODUŠEVLJENA SAM!
Onda sam opet probala, pa valjda beba nije bila od volje igrati se sa mnom i nakon 2-3 min opet 2-3 udarca za redom.
Malena, i meni je drago da je sve u redu. Čekam pregled 15. kod soc.ginekologa da ga pitam za niži hemolobin,
Barbs predivno da osjecas bebu! Ja jos nisam sigurna, sad kad sam gledala na uzv beba se micala cijelo vrijeme a ja nisam osjetila. Tako da ocito jos ne osjecam...a jedva cekam da osjetim! Iako povremeno i dalje osjetim neko migoljenje kao i prije ali nisam sigurna sto je to. Jedva cekam da postane bas ocito! 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji