Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    02. Svibanj 2017. 13:56

Kiki, ja planiram roditi na sv.Duhu, sestra mi je tamo dvaput radjala...

• M@lena
    02. Svibanj 2017. 14:12

Kiki156

Nove cure dobrodosle! Meni trudnoca sporo ide, a onda kad se osvrnem i skuzim koliko je proslo ide brzo 😁 Planira li tko roditi na sv. Duhu? Ima netko iskustva s porodom tamo?

Kiki, ja sam sincica rodila na sv Duhu, kad sam imala spontani isla sam tamo na kiretazu i zadovoljna sa svime idem opet tamo u rujnu! Ako Bog da da sve bude ok ! Isla sam na inducirani porod (zbog manjka plodne vode), sto nije bezazlena stvar, no tada nisam znala sto to znaci. Predradjaona - doktori i sestre odlicni, ljubazni, susretljivi i usude se dati ti savjet ili sugestiju, meni je jedan dr dao savjet da uzmem epiduralnu jer sam imala jake bolove. Porod tekao super, radjale smo nas tri u isto vrijeme a bilo je 10 lijecnika i sestara oko nas plus anesteziolozi za epiduralne. Muz bio sa mnom cijelo vrijeme u radjaonici. Jedino mi je na odjelu babinjaca bilo glupo to sto su sestre tamo uvijek namrgodjene, pogotovo ako ih nesto pitas. Maleni mi je stalno plakao, bio gladan a meni mlijeko jos nije doslo, zvala sam sestru a ona sva ljuta uzela ga i odnijela nahraniti. No znala se naci koja raspolozena pa bismo nju sve pitale vezano za bebe i dojenje. Sve u svemu jako pozitivno iskustvo! Ono sto je bilo najvaznije-porodjaj, tamo zaista znaju svoj posao!

02. Svibanj 2017. 14:20

Uhh tesko mi se snac preko moba..netko je pitao za vodene u vrticu..neznam, nisam se jos susretala s time, ono sto sam odradila, bilo je kratko, a sad ne radim, doma sam, na komplikacijama...a za papire za hzzo, nosim doznake od doktora i onaj njihov zahtjev, to ostaje njima, i tako svaki mj, bar kod nas u Sk
    Sophie...zaista mi je zao..ne mogu ni zamislit kako se osjecas...ali nadam se da ces uskoro docekati da sve bude u redu i da dobijes svog malog 👶

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    02. Svibanj 2017. 14:26

Sophie bas mi je zao...😔 Drzi se! 
    Belle i M@lena i ja planiram tamo roditi, cula sam dosta pozitivnih prica a najvaznije je da je strucno osoblje. Cak mi je i gin njih preporucila kao jedno od najboljih rodilista. A uvijek se nade neka namrgodena sestra....nemam neka ocekivanja da ce to biti bajka i da nas maze i paze ali eto nadam se osnovnoj ljudskosti. 🙂 Bitno mi je i kako postupaju s bebom, ne bi mi bilo svejedno da ga uzme takva nadrkanovicka ali valjda su dovoljno njezne i oprezne. No eto cula sam dosta preporuka! 

02. Svibanj 2017. 14:29

Obavim to doma prije nego sto idem ikamo, i o da kad nesto duze obavljam u gradu, svaki treci kafic mi je stanica😂😂 Netko je spomenuo pelene..haha..nije losa ideja! 
    A najgore mi je kad sam negdje tako u gradu ili gostima, pa kad kihnem i pobjegne mi 😖 Od sad kad god negdje idem stavim ulozak da mi se to ne dogodi

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    02. Svibanj 2017. 15:13

Sophie zao mi je....sretno i da u next trudnoci sve bude skolski uredno  cuvaj se

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    02. Svibanj 2017. 15:15

Belle i ostale cuvalice - thanks, evo odnila sam...taj papir sto gin dade je dovoljan a onaj drugi (formular) daju na salteru, znaci od kuce nosis samo jedan...

žena-majka-carica:)

• sretna
    02. Svibanj 2017. 15:28

Jeste vec razmisljale o imenima za bebe? :)

barbs
    02. Svibanj 2017. 15:32

Sophie, jako mi je žao!  Želim ti brz oporavak  Drži se...  
    Meni trudnoća jaaaako brzo prolazi jer mi je sada vjenčanje, pa se zabavljamo time... Nakon toga slijedi djevojačka i vjenčanje od prijateljice, te rođendani od obitelji i prijatelja... Neće mi svakako biti dosadno. 
    Danas je sestra pogledala nalaze i rekla da su uredni i da je na sreću bila lažna uzbuna, te dogovorila slijedeći termin 15.5. u 18.00 h, pa će i dragi sa mnom. Prije toga, 12.5. na 3D u bolniciiii!!! 

• M@lena
    02. Svibanj 2017. 15:43

Barbs, drago mi je da je sve ok. 😊
    Da, kod tebe zivo! 😀🖒
    Vec smo se bile raspisale o imenima, muz i ja smo bas nekako spominjali svakakva imena no skoro svako ime nam se cinilo da joj ne pristaje, osim Lucija. Klasicno, no meni jako lijepo ime. Pa ce najvjerojatnije biti Lucija. Samo da se rodi ziva i zdrava! 😊❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.