kome je prva trudnoća, još pogotovo ako ne radi - sporije vrijeme ide,
Ja uz njih dvoje plus kuća treninzi, dj.rođendani, druženja,....ne stignem ni približno se dosadjivat kao u preth T (pogotovo prvoj) u smislu da mi sporo prolazi vrime.
A da radim još, bila bih u ludilu, to jednostavno ne bi išlo. Ovako mi taman....otvorila sam prvo obično bolovanje već čim sam saznala za plusić, pa produžila na komplikacije, jer nisam ušla u ovu trudnoću nit uhranjena kako spada nit dobrog općeg zdravstvenog stanja i jednostavno sam znala da moram ako želim sebi i bebi naj. I sad kad pogledam, baš sam zadovoljna kako sam se oporavila i kako teče T sve skupa.....da sam ostala radit, stalno bih bila u stresu, ne bih jela kako treba i koliko treba....a to mi ne bi pasalo.
žena-majka-carica:)
Pokusavam stavit ticker pa mi ne ide 😂
na kojoj stranici ga želiš....lilypie?
di je zapelo? jesi došla do zadnjeg koraka di samo trebaš uzet kood ili ranije.
Izabere se slider ikona, pozadina, unesu se podaci koji datum trebaš rodit....i na kraju biraš kood za forum (moraš promijenit "tab")
žena-majka-carica:)
Nove cure, dobrodošle!!
sretna, tamo gdje si napravila ticker, stisni get ticker code, izaberi podkategoriju Forums i stisni PseudoHTML, UBBCode and BB Code, taj kod kopiraj.
Odi pod svoj profil (kak klikneš gore desno na kružić sa slikom). Malo dolje s lijeve strane će pisati forum, ubaci kod u potpis i trebalo bi raditi
Nove cure dobrodosle! Meni trudnoca sporo ide, a onda kad se osvrnem i skuzim koliko je proslo ide brzo 😁 Planira li tko roditi na sv. Duhu? Ima netko iskustva s porodom tamo?
Cure, napustam vas... sve vas lijepo pozdravljam i želim puno sreće.
Na ultrazvuku u subotu smo saznali da je u 9.tjednu prestalo kucati srce.
Još jednom puno pozdrava!
Cure, napustam vas… sve vas lijepo pozdravljam i želim puno sreće.
Jako mi je zao :(
Cure, napustam vas… sve vas lijepo pozdravljam i želim puno sreće.
Sophie, zao mi je jaaaako! Znam da je tesko, ali proci ce! Sretno dalje!
Sophie bas mi je zao!!! Znam kroz sta prolazis!! Zelim ti brz oporavak i da sto prije ugledas svoj + i urednu trudnocu
Sortiraj odgovore
Najstariji