Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    02. Svibanj 2017. 09:32

prečudno mi vidit žensku bebu kraj mog imena

žena-majka-carica:)

Belle84
    02. Svibanj 2017. 09:50

Treca sreca, nije to papir iz firme, bez brige, to je onaj papir koji si morala popuniti u hzzo-u kad si isla prvi put davat sve one papire (preslike osobne, prosjek placa itd). Jesi li ga dobila za doma, tj.jesi li ga ponijela sa sobom? Meni je zena (nakon sto sam ga prvi put popunila) dala i rekla da ce to bit kod mene i da ga zajedno s doznakama moram svaki put nosit.

barbs
    02. Svibanj 2017. 09:54

Dobro jutro, mamiceeee!
    Dobro došle nove curke!! 
    Jeste mi se naspavale? Ja napokon jesam, ali eto, čeka me naporan dan pun  obveza... Od ginekologa do traženja poklona za kumove i roditelje  Upravo pijem kavicu i kad se spremim idemo dragi i ja obaviti sve šta treba.  
    Jučer su bili kod nas prijatelji. Opet je ta cura rekla da ima osjećaj da nosim  curicu 

barbs
    02. Svibanj 2017. 09:55

P.S. Curice oooopako vode za sada 

• sretna
    02. Svibanj 2017. 09:58

Jeste sve na komplikacijama ili ima onih koje rade? Ja cu, kako stvari stojen radit do porodiljnog ili do 8 mj. 

Aurora1611
    02. Svibanj 2017. 10:01

jutro curke :) ja sam bila na ugovor o djelu tako da se moje nemre nazvati komplikacijama ali moram mirovati :) zanima me kako se nosite s čestim odlascima u wc, najgore mi je što kud god krenem nakon pola sata ja moram na wc a ima situacija u kojima nemam gdje, na primjer kad idem na satove vožnje :/

barbs
    02. Svibanj 2017. 10:08

Aurora, mi smo išli na tečaj plesa za vikend i piškilo mi se jaaaaakoooo. Jedva sam izdržala tih sat vremena, a što je najgore još mi je dragi malo i trbuh stiskao  Strašno....  Ja se trudim ići na wc kako god... Jednom smo se s psom išli šetati i uhvatilo me u šumici, pa sam išla piškiti. Dragome nije bilo jasno kako ne mogu još 20ak min izdržati... 

Aurora1611
    02. Svibanj 2017. 10:09

barbs

Aurora, mi smo išli na tečaj plesa za vikend i piškilo mi se jaaaaakoooo. Jedva sam izdržala tih sat vremena, a što je najgore još mi je dragi malo i trbuh stiskaoStrašno….Ja se trudim ići na wc kako god… Jednom smo se s psom išli šetati i uhvatilo me u šumici, pa sam išla piškiti. Dragome nije bilo jasno kako ne mogu još 20ak min izdržati…

hahaha grozno, a ni ja zbilja ne mogu trpit, počne me sve boljet dolje užas, dođe mi da si pelenu stavim pa ću bit mirna hahah

• sretna
    02. Svibanj 2017. 10:11

Ja jos ne pdlazim cesto na wc, ali mogu dugo trpit tako da nije problem. U prvoj t me tek ored kraj tjeralo cesti i po noci, bila sam ko zombi ujutro

I_me
    02. Svibanj 2017. 10:22

cure za čuvanje trudnoće - prvi put sam nosila puno papira, jel mi sad samo treba što mi je ginekolog izdao nakraju mj (doznake) ili još nešto kad idem drugi (i svaki slijedeći) put predat zahtjev za novčanu naknadu?

Jutro! 😁
    Prvi put sam nosila hrpu papira, sada samo na kraju mj doznaku i ispunim jedan papir kod njih i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.