Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Svibanj 2017. 22:49

Treca sreca-stitnjaca mi sad malo bio povisen tsh pa sam dobila terapiju koja ne skodi bebacu..a vise mi je zbog gusterace..ali i genetika..tata je krupan covjek, tetka takoder..tako da vjv ima veze s time...valjda mi tako sudeno..a sad cu uzivat u ovom periodu, a poslije poroda krece borba 😅
    Sretna-na vagu ni ne stajem dok ne dodem kod doktora na kontrolu😂 
    Btw...jel ima koja cura da je Siscanka? Kakvo je iskustvo u rodilistu? Moja sestra rodila dvije curke, oba puta na carski...
    A uzasavam se trenutka poroda..koliko god se uvjeravala da ce bit ok, jednostavno mi kroz glavu prolazi da je to nenormalna bol...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

01. Svibanj 2017. 22:53

Inace...visoka sam 166 cm i skoro sam na 100 kg..sve mi ode u dupe..i noge..😔 a godina mi je 23 za 3 tjedna...

luce <3
    01. Svibanj 2017. 23:57

Cure dobro nam dosle!!! 

• sretna
    02. Svibanj 2017. 07:33

Jutro! Mali u noci dobio temp pa danas ostajem s njim doma sa vidim kako ve se dalje razvijati. Mislim da je sad vise nema. Jos spava, sto je za njega jako cudno jer je od rodenja ranonranioc i nespavac

02. Svibanj 2017. 07:52

Sretna, drzim fige da sve bude ok, a spava duze jer ga je to izmorilo, treba mu malo vise da povrati snagu...nagledala sam se takvih slucajeva u vrticu, odgajateljica sam

• sretna
    02. Svibanj 2017. 08:06

A znam da je od toga. Evo probudio se, ponasa se kao da nije nista. Vidjet cemo kako ce se dalje razvijat. Vec je znao imat te jednidnevne temp pa se nadam da je to

02. Svibanj 2017. 08:11

Ma proci ce 😄 i sama kazes da mu se vec dogadalo tako pa eto, po svemu, nema nekog razloga za zabrinutost..

treca_sreca
    02. Svibanj 2017. 08:14

sanjchi255

A uzasavam se trenutka poroda..koliko god se uvjeravala da ce bit ok, jednostavno mi kroz glavu prolazi da je to nenormalna boel…

pa jest....ne znam nekog da je rodio a da ga nije bolilo, jedino možda Ameri moderni koji primaju svakakve injekcije kad idu se porodit.
    Ali izdržiš je jer u tom trenutnku glavom ti prolaze samo misli kako moraš dat 10 000 % od sebe da uradiš to (govorim o prirodnom porogu, koji uključuje tiskanje) jer želiš da beba izadje što prije u smislu da se ne muči/gnječi dugo u porođajnom kanalu.
    I onda kad ti stave tvoju bebu na tebe, taj tren ne osjećaš više nikakvu bol....ok, jedino kad ju onda odnesu s tebe pa krene šivanje i tako
    Ali Bože moj, ništa vrijedno se ne može dogodit bez "malo" muke!

sretna - držim fige da malac bude bolje...
    cure za čuvanje trudnoće - prvi put sam nosila puno papira, jel mi sad samo treba što mi je ginekolog izdao nakraju mj (doznake) ili još nešto kad idem drugi (i svaki slijedeći) put predat zahtjev za novčanu naknadu?

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    02. Svibanj 2017. 08:17

eto, već je prošlo.....super mi je to kod male djece, što njih neke stvari (bolesti) znaju jako brzo proć. Tipa sjećam se kad bi u vrtiću pokupio mali neku crijevnu virozu i ako bi se svi mi razbolili od njeg (a često se dogadjalo, pogotovo prvu god-dvije) on bi x puta brze ozdravio od nas odraslih...kontam da se mali organizam brže "očisti" od nametnika...a kod nas velikih je veći organizam, pa tako i crijeva, plus smo uvijek pod nekim stresom i sto obveza pa dok se tijelo izbori, za tako neke stvari - treba duže

žena-majka-carica:)

• M@lena
    02. Svibanj 2017. 08:19

sretna

Jutro! Mali u noci dobio temp pa danas ostajem s njim doma sa vidim kako ve se dalje razvijati. Mislim da je sad vise nema. Jos spava, sto je za njega jako cudno jer je od rodenja ranonranioc i nespavac

Imam i ja jednog takvog 😊
    Samo ce njemu sada 2 god za 2 ipol tjedna 😄
    No taj da ga ne vodimo u krevet ne bi nikad spavao. On bi se najradije igrao i slusao pjesmice po cijele dane i noci. Zaspi oko 20.30. Budi se nocu nekoliko puta al bez neke posebne intervencije, ako je sve u redu i ustaje ujutro izmedju 6 i 6.30. 😁
    Meni ne smetaju rana budjenja jer sam i sama ranoranioc i totalno jutarnji tip. Tu je crtu povukao od mame 😀
    I on je znao imati te jednodnevne temp, no u zadnje vrijeme su u djiru vodene kozice i upala grla... ovo prvo jos nismo imali, dok smo na upali grla doktorirali... pa evo, obrati paznju da nema mozda koju crvenu tockicu, obicno krenu iz pelenskog podrucja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.