Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    21. Prosinac 2017. 22:05

Izludit ce me ovi njen zacepljen nosic.... Po 4-5puta dnevno ga cistimo, ocistimo ga i dok je prisvucem i podojim vec cujem kako hropti... Danas sam kupila inhalator i sutra cu je probat inhalirat...

barbs
    21. Prosinac 2017. 22:28

Mamuka, slazem se sa svime sto si napisala za Hedgehog 😉 I super Ivan napreduje 😉😉
    Yel, preeeeeslatki heee

• Bebushka
    22. Prosinac 2017. 03:20

Joooj luce ja bi znala i pp tri puta zaredom stavljat fiziolosku dok ne bi sve izbacila/progutala, nisam tila puno s usisavacem nego samo kad je bilo kriticno...na kraju smo ubacili kamilicu u kuhalo da se soba napuni "ljekovitom" parom i po savjetu pedijatra kapali malo efedrinom za djecu.
    Evo sad je opet prehladjena al usto je pocela i kasljat pa sam se prepala da joj ne sidje na pluca, pedica je rekla po pet kapi bisolexa u mliko par dana i da dodamo caja da ste vise tekucine unese (al mi smo prebacili tri miseca) i cini mo se da je bolje kasalj al nos nikalko do kraja ocistit...ni usissvac sve ne izvuce 

luce <3
    22. Prosinac 2017. 04:01

Bebushka

Joooj luce ja bi znala i pp tri puta zaredom stavljat fiziolosku dok ne bi sve izbacila/progutala, nisam tila puno s usisavacem nego samo kad je bilo kriticno…na kraju smo ubacili kamilicu u kuhalo da se soba napuni "ljekovitom" parom i po savjetu pedijatra kapali malo efedrinom za djecu.
    Evo sad je opet prehladjena al usto je pocela i kasljat pa sam se prepala da joj ne sidje na pluca, pedica je rekla po pet kapi bisolexa u mliko par dana i da dodamo caja da ste vise tekucine unese (al mi smo prebacili tri miseca) i cini mo se da je bolje kasalj al nos nikalko do kraja ocistit…ni usissvac sve ne izvuce

Ja joj svaki put s usisivacem, mi smo u utorak bili u pedijatrice na redovitoj kontroli i rekla sam joj za nosic a ona mi je rekla da joj cistim koliko god mislim da triba... Moja se zakaslje digod... Ako se ne popravi za koji dan opet cu je odvest pa nam mozda da kakve kapi...

luce <3
    22. Prosinac 2017. 04:06

Bebushka sta ti je dr rekla jel moze u setnju kad joj je tako nosic zacepljen... Ja ne znam bi li svoju vodila? Nisam pitala to pedijatricu... Zaboravila... 

• Mamuka
    22. Prosinac 2017. 08:10

Luce i kod nas zeza nos al ne usisavan vise od 2 puta dnevno. Ped je reka da stavljamo sinomarin baby jer je to hipotonicna otopina i sljezov caj. Fizioloska nije dovoljno “jaka”.
    Morat cu opet stavljat mokre krpe na radijatore da ovlaze zrak jer kako je okrenilo vrime na bolje zrak se isusio i to isto pridonosi zacipanju nosa.
    Mi sljedeci tjedan moramo otic da nam doktor ocisti nos i pogleda kakav je sekret jer ako i dalje bude zelenkast mogucd da ce nam dat antibiotik. 
    Sad cekam da se misko probudi pa da mu nos pocistin jer maloprije kad je dojio mu se zacipa nosic al nisam isla cistit jer se on pocne drecit pa da mi ne budi micicu.
    Yel nadam se da ce tibdragi bit dovoljno jaki i zreo da objektivno sagleda stanje u kuci. Nije lako priznat da nesto tako vazno ko obitelj i nije bas tako dobro ko sta cili zivot mislis. Nazalost on je malo zasplipljen svim time i sam to nije bio u stanju a koliko sam skuzila ne voli kad mu netko drugi ukaze na nedostatke/greske. Jos je on dosta djetinjast, tribat ce njemu vrimena da se uskladi sa svojim godinama 

• Mamuka
    22. Prosinac 2017. 08:14

E cure jucer u lidlu bile one marame za nosenje i poslala sam muza da mi uzme. Probala sam je i cini mi se super. Imaju upute za vezanje i nije tako tesko a rekla bi da sam se bila dobro svezala i misko je bas mirova unutra. Cim sam ga stavila u maramu i povezala se on se ukakio. Znaci ugodno mu je 😂

luce <3
    22. Prosinac 2017. 08:19

Njoj nije sekret zelen vise onako prozirno zut... A vidit cu jos dan dva kakvo ce stanje bit pa cemo ako triba opet do pedijatrice... Mi nemamo radijatore nego nekakav sustav grijanja i hlađenja na vodu, pa kontan da nije toliko suh zrak, a i ne znam kako bi ga vlazila kad su sustavi u stropu.... 

luce <3
    22. Prosinac 2017. 08:21

Mamuka

E cure jucer u lidlu bile one marame za nosenje i poslala sam muza da mi uzme. Probala sam je i cini mi se super. Imaju upute za vezanje i nije tako tesko a rekla bi da sam se bila dobro svezala i misko je bas mirova unutra. Cim sam ga stavila u maramu i povezala se on se ukakio. Znaci ugodno mu je 😂

Bila sam u lidla i kupila par stvari al to mi je promaklo

luce <3
    22. Prosinac 2017. 08:21

Mamuka

Bila sam u lidla i kupila par stvari al to mi je promaklo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.