Tribala si je vidit danas, vrime za jest i ja je stavim na livu sisu i skontam da sam joj tu dala zadnji put i idem je pribacit na desnu... Da si vidila taj plac i tu tugu sto sam je digla sa sise, pa uzivotu tako tuzan plac nisam cula 😂😂😂 mala gulozaca
Tribala si je vidit danas, vrime za jest i ja je stavim na livu sisu i skontam da sam joj tu dala zadnji put i idem je pribacit na desnu... Da si vidila taj plac i tu tugu sto sam je digla sa sise, pa uzivotu tako tuzan plac nisam cula 😂😂😂 mala gulozaca
Luce mogu mislit tuge. Najdraze na svitu si joj odnila. 🤣🤣🤣
Ja uglavnom dojim lezeci na krevetu jer tako on ima najbolji polozaj i najmanje se naguta zraka pa stavljam pod ruku jastuk i ostavim ga na krevetu kako sam lezala tako da znam koja strana je na redu jer ovako ponekad stvarno zaboravim a s obzirom da on tako cesto doji meni sise nisu bas nesto nabrekle. Pogotovo poslijepodne. Ajd kroz jutro jos i jesu jer se akumulira kroz noc kad malo produzi spavat al poslijepodne ne vidis razliku.
I kad je sisa skroz mekana i ispuvana kad on to dobro ocidi pocne mlatit glavom tamo vamo jer mu valjda ne pase kad je tako mlitava pa mu moram stisnut je da mu bradavica bude cvrsca da nastavi dojit..... moras bit kreativan 😂
I kad je sisa skroz mekana i ispuvana kad on to dobro ocidi pocne mlatit glavom tamo vamo jer mu valjda ne pase kad je tako mlitava pa mu moram stisnut je da mu bradavica bude cvrsca da nastavi dojit….. moras bit kreativan 😂
Ovako i moja isto 😂😂😂
Hvala cure ❤️
Mamuka, Ivan je bas napredan 🤗, slatkis mali, neka neka sam nek papaju
Yel,sretnih vam mjesec dana😘😘Adrian ti je presladak i ljepo napreduje😍
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja sam stvarno zabrinuta za kilažu. U mjesec dana dobila je samo pola kg i 4 cm. Iako je pedijatrica rekla da je to još uvijek u granicama normale. A stalno je na sisi. Stalno. Nekad baš guta, a nekad se glupira. Pazim da posauga 1 do kraja, navečer dobije i dohranu i sisu za utjehu za spavanje. Ako zaspe na sisi budim ju.. Jednom sam se izdajala cijeli dan da pratim ml koliko pojede i pojede dovoljno. Ali cijelo vrijeme slabo dobiva. A kaka konstantno. Ima sigurno 7-8 pošteno pokakanih. Nekad odmah poslije dojenja...
A kako čitam kako vaši napreduju bude mi teško jer cijelo vrijeme mislim da je gladna :(
Hedgehog razumin te 100% jer je meni s micicom bilo slicno. Sve bebe oko nas su bile bucke a ona je bila OK al naspram njih je djelovala ko mrvica i to me sikiralo misecima. Al triba ukljucit malo vise mozak a malo manje srce mame u tim stvarima. Ako pedica kaze da je OK onda stvarno je. Bitno je opce stanje bebe a ne izolirat se samo na tezinu. Ako joj nudis jos a ona ne zeli, ali uredno ima pune pelene i ima normalan omjer spavanja i budnih perioda, dobre je volje i ne place stalno ja bi rekla da je to stvarno OK,
Cura samo ima brzi metabolizam i to kroz nju proleti pa se toliko ne deblja. Ali uostalom pa zar je stvarno bitno da beba bude buca??? Ne!
Da, slatke su kad su okrugle, buckaste i mekane al to je samo neki stereotip na koji smo navikli zahvaljujuc medijim al to ne znaci da je to prosjecna slika bebe. Po meni bas i nije.
Bitno je daj zdrava, da se normalno razvija s to sto je malo mrsavija nije problem. Gledaj na to tako da ima super probavu i mozda ce tako bit i kad bude velika i nece imat problema sa kilazom. 😉
Nadam se da sam te bar malo utjesila jer znam kako se osjecas jer sam i ja sve to prosla. Ali viruj mi da nije vridno tolike paznje. Meni ke sad glupo sto sam se toliko brinula jer stvarno svatko je prica za sebe i svaka je beba prica za sebe. 😉
Mene sad pak malo brine sto misko toliko dobiva na kilazi jer ako se nastavi tako debljat bit ce buco i to moze stvoriti probleme u razvoju motorike. Imat ce puno kila a kosti i misici nece bit dovoljno razvijeni da nose taj teret. Nijedna krajnost nije dobra.
Nama je ped reka da po njemu su najzdravije bebe koje se razvijaju po nekim prosjecnim/normalnim parametrima i tu bi se slozila s njim.
Hvala vam! Bila sam baš u depresiji zadnjih par dana zbog tih kila. Malo sam odahnula jučer kad je rekla pedijatrica da je to okej. Ali stalno sam bila u strahu da nije gladna. Doslovno čim zine stavljala sam joj sisu u usta. A kak nas je mučila ta probava/grčići sisa joj dođe i ko utjeha. Moram se malo opustiti jer ću ispaliti na živce. Ali ono, znate kako je. Prvo dijete. Pa je sve novo i stalno ste zabrinuti. Bar je tako meni.
Hedge sad kad pocnes davat vitamin D (ako vec nisi) prorijedit ce se kakanje pa ce mozda vise dobivat, moje su na pocetku kod svakog presvlacenja imale posranu sad il jednu dvi dnevno, nekad jednu u tri dana...bit ce to super
Sortiraj odgovore
Najstariji