Mamuka tako sam i pretpostavljala da taj jastuk nema bas nekog smisla... Meni je isto najlogicnije stavit tetru ispod glavice i to je to

Ajme cure, citam vas i.bas mi fali trudnoca.😊 obozavam biti trudna 😁
Sto se kg tice, dobila sam.ukupno 9.5 kg i kad sam dosla iz rodilista sam se vagwla i smao 4.5 kg je otislo dolje 😂 a bebac je bio 3965 g,ocekivala ssm da ce otici vise zbog posteljice,plodne vode itd....ja dojenjem nis ne izgubim kg jer sam gladna pa cesto jedem 😄
Hope, super je krevetic!
Nego...koja je sad sljedeca na redu? 😁

Yel, dojenje ide dobro 😊 malca muci trbuh, napuhnut je pa zna plakat kad treba kakat ili prdit, bas se namuci jadan.
Baby blues nisam imala ni nakon L ni sada. Jedino.kad sam rodila prvo sam bila dosta zivcana i plakala prva 2 tj jer sam bila neispavana, on je plakao, nisam znala zasto itd, a sad s drugim sam naviknuta na nespavanje pa sam totalno smirena 😄
Mcmouse vidjet cemo za trece 😂 sad mi se tesko oriviknut na besane noci jer sam se taman naviknula da kolko tolko prespavam noc uz starijeg, kazem kolko tolko jer sa svoje 3.5 g se i dalje zna budit nocu.
Kad bi znala da ce trece dijete naaaapokon biti ono koje ce spavat, odmah bi potpisala 😂

Sretna,
Malo su dobila kila!
Kako ide s bebicom, dojenjem?
Cure koje ste rodile, jel mozda netko prosao taj ‘baby blues’ nakon poroda sto zna uhvatit?
Yel kako si mi?Ja sam se bojala tog baby blues ali toliko imam posla po danu da se ni ne sjetim malo mi je 24 sata....nemoj se bojat Yel jer si jaka i toliko ces bit okupirana bebicom neces se ni sjetit i nemoj razmisljat o tome......ne sjetim se ni svog panicnog napada😆😆😆😆😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Yel…nisam nikad za epi pitala u trudnickoj vec su na porodu pitali zelim li...tako da vjerujem da nema potrebe najavljivati...jedino ne znam kako je kad nocu radas npr. postoji li dezurni anesteziolog...kad sam drugo dijete radala jisu ni nudili niti sam pitala😂
Baby blues koji je prerastao u postporodajnu depru sam imala s prvim djetetom...najvaznije je da potrazis pomoc ukucana i bliznjih ako vidis da te nesto cudno obuzima. Inace to nema veze kakva je osoba...to se jednostavno poseremete kemijski procesi u mozgu...ja sam inace jaka realna osoba i svi su bili u soku jer su mislili da se to dogada “slabima”. Kad je dr rekla da to nema veze s jacinom i karakterom vec je jednostavno kemija u pitanju i moze se svakome dogoditi... ja sam prosla s blagim oblikom depre koji srecom nije razvio svoju patologiju do kraja pa nisam ni trebala nista osim povremeno normabela. Ukucani su mi bili podrska i pomoc i trazila sam da me ne ostavljaju s bebom kad place samu i za nekoliko tjedana sve se smirilo. Obicno se cesce dogada pri stresnim porodima i komplikacijama sto sam ja prosla...s drugim djetetom sam bila skroz kontra😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji