Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Prosinac 2017. 18:44

Yel, kod tebe uvijek veselo...
    Sanjchi, aaaahhh taaaaj tataaaa..
    Moj muz sudjeluje u svemu...

luce <3
    19. Prosinac 2017. 20:04

Hvala Barbs i vama sretnih 3 miseca s jednim danom zakasnjenja 😄

• Mamuka
    20. Prosinac 2017. 08:10

Luce super za pregled. Nera super napreduje. Bit ce to cura ipo 😊
    (Svaki put na spomen imena mi je awwww. I ja zelim jednu Neru 🤗😂😂)
    Hedgehog kako je prosa vas pregled?
    Znaci jucer smo micicu vodili u ORL za dicu na vlastitu inicijativu i naravno da srica da smo dosli jer imamo cili dar mar. Micici je 3. krajnik toliko narasta i zacipa joj 70% nos i ona na nos ne moze ni disat koliki je. Uz to je jos sav i gnojan. A u usima ima tlak -250 i -300 tako da doktorica kaze da vjerojatno ni ne cuje bas dobro. Sad imamo terapiju misec dana pa ako uspijemo malo tlak normalizirat ostaje na terapiji, a ako ne mora na operaciju. Srica da smo dosli jer takvo stanje sa usima moze izazvat trajno ostecenje sluha.
    Ja sam prosle zime nakon sto je prosla upala plucy imala je namjeru odvest al poslije nikako nije bila bolesna i onda mi bilo glupo vodit je a dite zdravo. Al bas san imala osjecaj da je taj 3. krajnik problem. I eto bila san u pravu. Samo mi je krivo sta nismo isli prije.
    Doktirica kaze da je za ovakve stvari more odlican lijek a ona je ovo lito svaki dan se isla kupat. Ko zna sta bi bilo da nije tako bilo. I da, vjerojatno i to njeno stalno budjenje nocu je isto povezano sa tim svim....
    Zato mame drage slusajte svoj unutarnji glas bez obzira sta doktori kazu jer stvarno mama zna najbolje. (Panicne napade iskljucujemo iz ovog 😉😂)

• Mamuka
    20. Prosinac 2017. 08:22

I kad smo posli u St u 16:30 misko je dojio i ostavila sam mu 230-240 mlika. Prvu bocu je smaza oko 19 a drugu oko 21 i onda iza 23 dojio.
    Sveki kaze da on tih 120 popije iz cuga i da njoj izgleda ko da je njemu to malo a ja ne mogu virovat sta je pozdera jer on je jucer ima 12 podoja. A kao dite koje doji dnevno popije 700ml u nekih 6-8 podoja. Ja ne znam koliko misko dnevno podoji al jucer je cca u 3 -4 podoja sigurno dobio pola te dnevne kolicina a on je jos 8 puta dojio.... stvarno je strasan.

luce <3
    20. Prosinac 2017. 09:45

Mamuka moras nagovoriti muza na jos jedno pa onda mozda i ti dobijes svoju Neru 😁
    Za mi je micice male, bas je muci to onda, sunce malo... Nadam se da cete izbjec operaciju, da ce se rjesit terapijom... 
    A mali Ivan prozdrljivac ko i ova moja, za njih ta pravila o kolicini mlika ne vride... Njima na litre triba mlika 😂😂😂

• Mamuka
    20. Prosinac 2017. 12:56

Sanjchi ti si to imala?
    Eto nama se ona jos uvik budi par puta nocu. Jedino litos je imala neku fazu kad nije al to je valjda bilo zsto sta je bila svaki dan na moru i to se bilo smirilo al cim smo dosli na selo opet je pocelo. Vjerojatno se ona zbog toga i budi....
    A tvoja mama.... ignoriraj je. Ti imas svoju Luciju i muza i ne triba ti. Ispravit ces s njima sve sta ona nije dobro radila. Ne tuguj za takvim ljudima jer ne zasluzuju 😉
    Je je, misko = Ivan😊
    Luce mislim da mame ipak vise odlucuju u tome oce li ih bit vise ili ne. Tate lako zeznes.😝
     Samo da umisto Nere ne bude Nero 😉🤣🤣🤣
    Ja bi radije operaciju jer bi se toga rjesili za svagda a ovako ce se samo razvuc. A kad tad ce se morat vadit. Samo necu nista forsat jer ipak ja nisam doktor i kako doktorica kaze tako cemo.
    Luce moja morat cemo mi kravu kupit za ove prozdrljivce male 😂😂
    Danas idemo na pregled kukica pa cu vidit ako ga bude sestra tila izvagat. Bas me zanima koliko ima kg.
    Sinoc sam vidili Macu i njenog Nikolu. Bas je sladak skrooz 😍 i dug je. Bit ce to visok momak 😊

luce <3
    20. Prosinac 2017. 18:24

Mamuka a nasmijala si me do suza 😂😂😂😂

luce <3
    20. Prosinac 2017. 18:56

Yel smisan je adrian skroz

• Mamuka
    20. Prosinac 2017. 19:50

Yel super za pregled. A lipo napreduje. Bas je medenkic 😊
    Evo mi bili na pregledu kukica i doktor kaze da ima kukice tromjesecne bebe, da je nalaz super. Opet za misec dana imamo kontrolu cisto opreza radi.
    I stavili smo ga na vagu. Zdero mali ima 5545g. On doslovno od prvog tjedna dobiva po danu 50g. 🙊🙊
    Luce moje nama ce tribat one prave mljekarske krave sta daju vise od 15l mlika dnevno jer kako je pocelo ovo dvoje sisavaca..... 
    nama je kosara od kolica poprilicno popunjena i samo molin Boga da nekako izdura do krstenja jer u crkvi je uzas hladno a nije bas da iman namjeru kupovat neku novu kosaru. 😥😥

luce <3
    20. Prosinac 2017. 22:11

Mamuka super za kukice 👍👍👍
    Hahaha a morat cemo nabavit krave mlikare koliko jedu ova dva mala prasca 😂😂😂 prave male zderonje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.