MACOOO, CESTITKEEEE!! 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘 VEEELIKI DECKOO! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Bome je i tebi bilo veeeeseeelooo al sad je to sve iza tebe.. a za sivanje... aaauuuuuu
Maco cestitamo 😙😙
Nek je živ i zdrav! Mami brz oporavak želimo!
Upravo me teta zvala da nam javi.
Eto slično ko kod nas prvi put. A dobro, proc ce. Bitno da ste oboje dobro.
A na kraju nije bas prevelik Nikola. Ima ga ali nije previše narasta u zadnje da ne muči mamu 😊
Maco cestitaaaaaam i brz oporavak ti zelim. Namucila si se al ajde dobro je sve proslo i drz se! ❤️❤️❤️
Od mene jos nista😊 sutra opet pregled u TA pa cemo vidjeti sta ce reci dr.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Yel jesi bila ti kod svoje psih ili ti je neka sa hitne bila?
I jel ti ona predložila da se vratis kod svojih?
Probaj se smirit i fokusiraj se na bebu, ostale samo na ignore. Ne daj da te izbace iz takta i ne upuštaj se s njima u velike rasprave. Čuvaj sebe i bebu.
Super da se vraćaš na terapiju jer kad se ti smiris i beba će bit mirnija i bit će ti lakše hendlat bebu. Snažna si ti cura i možeš ti ovo proc. 😉😉
Cure hvala svima na cedtitkama😍😍
Yel - nemogu ti opisat koliko mi je zao zbog cjele tvoje situacije. Sad kad bi najvise trebala uzivat ti se bas patis i nikako da stanes na noge. Nadam se da ce se dragi opametit i pocet uzimat terapiju ,to stvarno nije sramota, a samo moze vama bit bolje! Drz se draga.
Sanjchi- mislim da si me ti pitala za dragog. Jadan on, izdrza je junacki i kad je sve zavrsilo ublidia je ko zid. Spasia me i mislin da nebi mogla bez njega jer sam imala drip, antibiotik(skocia mi crp) , inekcije za tlak, sva sam bila na aparatima tako da se nebi ni vode napila bez njega. Bia je ogromna podrska ali kaze da nijedna zena nije zasluzila toliko se patit u 21.stoljecu. Bas se vidi da mu je ostavilo trag. E da a njemu sutra rodendan tako da je svoj poklon dobio😀.
Mamuka - da na kraju i nije bas toliki ali je isto kadan zapea u kanalu i kad je izasa kazu doktori a nije ni cudo kad je kis diteta.
Pitanje- mljeka naravno nemam, al ga svejedno stavljam na sisu. Al on spava i spava, samo bljucne vodu, dobro se naguta. Dal da ga isto budim svaku 2 sata danas ili ne? Zoves sestru da pitad pa ne dode naravno😒
url=https://daisypath.com]
Maca...nama ti u Merkuru forsiraju dojenje i budenje bebe svaki cas za cicku da se prije pocne maternica stezati, da beba ne dobije zuticu, da prije mlijeko nadode i tak...ti radi prema svome nahodenju. S obzirom da si tek rodila danas i malac se isto dobro napatio sigurno je umoran i neces ga ni moci razbuditi vjerovatno...bar je meni tako s malcem bilo a nisam ni imala tetak porod ko ti drugi put tako da kad se probudi nudi, ako ne, nek spava...sutra cete napredovati kad se oboje odmorite!
Maca i ti si de bome dobro napatila!!! Cestitam vam i zelim vam puno zdravlja i srece i brz oporavak!!! Malac je na kraju manji od moje Nere 😂 moja je bila 4220g
Meni ti se ona na porodu isto nagucala puno vode i puno je bas bljuckala i u dan i po je bila izgubila 500g tako da ako ti se to slucajno dogodi ne brini samo stavljaj na sisu kad god mozes da ti sto prije dodje mliko...
Maca veći je problem Šta se on nije spustio nego velicina. Micica.je imala samo 3160g pa je isto pobigla gori i imala sam preko 20 šavova jer je vjerojatno bilo povlačenja. Samo se sican da me babica širila rucno (bila.na dolatinu pa nisan bas bila skroz prisebna😂) a tek nakon drugog poroda mislina da su je malo i potezali jer s tako malom bebon je to previše šavova.
Al hvala Bogu. Kad sve dobro završi nekako to postane nebitno.
Ja ga ne bi budila. Sve bebe prvih par dana spavaju puno i to je normalno. Kad se probudi stavi ga na sisu nek povlači. To sta ti ne vidiš da ima kolostruma ne znači da ga nema. Bebe povuku ono što mi ne možemo vidit. Samo ti njega pristekaj a ostalo će on sredit.
Jedino bi ti savjetovala da prvo stavljanje ti pokaže neko da ti ne nagrize bradavicu. I.namazite purelanom odmah. Ako je iskusna cimerica zamoli nju, ako ne zovi sestre. Ne znam na kojem katu si. Ja sam bila na 3. I sestre su stvarno bile dobre. Nažalost previše posla imaju i ne stignu doć odmah ali dodju.
Kad je.misko ima zutica čak nisu govorile da ga budim nego kad on traži dobije.
Sritno!
Ako imaš pitanja znaš da smo.tu 😉
Je i jasam na 3.katu. Je dosla je sestra,kaze danas baby boom, a bome od kad san ja bila tamo sigirno se 15 dice rodilo. Ugl rekla mi je sestra da se dosta napatia na porodu i zato spaava al da to nema veze. Probali smo 2 puta na dojenje al on samo spava 😂 na kraju su ga uzeli da se mi naspavamo veceras , vjerojatno ce mu dat malo dohrane al neka samo da nije gladan. Rekla mi sestra da sutra mi neko donese silikonske bradavice jer su uvucene pa ga i to muci. Ugl bitno da gladan nije, sutra cemo u borbu sa dojenjem😀
url=https://daisypath.com]
Maca...eto tako ti je tocno meni bilo na drugom porodu..,malac umoran a ja jos gora jer nisam spavala preko 36 sati 😂 isto su ga sestre uzele da se odmorim a njima je tamo na trbuscicu u vidu ako bude bljuckao vodu. Super da su ti izasle u susret...sad u jroe i spavaaaaaaaaj jer si zasluzila.
Sortiraj odgovore
Najstariji