Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    29. Studeni 2017. 22:14

Sad u krpe😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    29. Studeni 2017. 22:21

Uzeli su vam bebe? Nama nisu tili. Samo dok su ih nabrzaka okupali i dok ih je pedijatar pregleda i vratili nazad. Al mene ionako adrenalin drži par dana pa ni ne spavam tako da mi ne smeta. Al iskoristi lipo ako možeš spavat  spavaj.
    Prva 24 sata bebama ne daju ništa. Čak ni ako nemaš mlika/kolostruma neće im dati dohranu u tih 24 sata. Bebama je prvi par dana dovoljno po par kapi tako da i ako par kapi navuče bit će super.
    Mislim da su cure pisale da su im najbolje aventovi sesirici ali pitaj na forumu mama da nisam ja možda krivo zapantila.
    Inače u prosjeku je da se po smjeni rodi 10ak beba i tu je ko na kolodvoru pa sestre jedva stizu sve. A pogotovo ako je neki "plodniji" dan....
    Sestra Ivanka (crne kose do ispod uha sa siskama), jedna kratke plave kose sa naočalama i jedna duže kose sa plavim pramenovima i naocalama (ne mogu se sitit imena 😂) su stvarno super. Ma dobre su sve, ne mogu ništa loše rec al njih 3 su mi naj.

maca1510
    29. Studeni 2017. 22:27

Sestra ivanka je veza ovoj cimerici a ta plava je rodica od muzevog prijatelj pa je ona moja "veza" 😂 tako da smo pokrivene mozda su nam zago i uzele bebe. Iako u sobi lipo pise da ako se mame zele odmorit da dicu slobodno mogu dat u taj neki njihov dio. Ja ostal sokirana i naravno sretna 😂 bar veceras iako sta kazes adrenalin pere pa nemogu spavat.
    Kleaiva- ajde jos tebe cekamo 😍 onako sam samo malo preletila koliko sam vidila rekla si nista jos?

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    29. Studeni 2017. 22:29

Ajme misko ima 2 dana samo je pristekan na sisu dan i noc. Najsritniji bi čini mi se bio da je.ne ispusta iz usta. A i spava koma. Danas nam je napa u kuhinji najbolja glazba. Ja je inače.mrzim jer je nekako bučna  evo ipak je došlo vrime da je zavolim 😂😂😂😂 Valjda taj skok u razvoju.... Čekam mirnije dane 😜

• Mamuka
    29. Studeni 2017. 22:34

Koliko znam uzmu bebu ako je bas mama u koma stanju jer stvarno imaju previše posla pa ne mogu paziti i na bebe još. Tako da mislin da imate povlašten tretman 😉
    Al samo vi odmorite,  tribat će vam.
    Savjetnica za dojenje inače radi samo dnevnu smjenu koliko sam skuzila pa će vam sutra doc al ako sta triba pitajte radije starije sestre jer su one iskusnije i znaju više trikova a vjerojatno su i same dojile. To je meni babica rekla i mislim da ima smisla. 

kleaiva
    29. Studeni 2017. 22:42

Maca…dobro si ulovila…nista jos kod mene. Cijeli dan imam stezanja u ledima al nisu to pravi trudovi jos. Sutra pregled pa cemo vidjeti. Beba je nesto mirnija cak😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

luce <3
    29. Studeni 2017. 23:15

Barbs ma ne koristim ja Espumisan radi k1+d3, nego je ona jako hlapljiva pa se naguta zraka pa da ga lakse izbaci

Barkleys
    30. Studeni 2017. 08:09

Macooo čestitaaaam! Ajme svaka čast drži se! Kleaiva  tebe se čeka! Nisam se jučer stigla javiti jer ono, mala je non stop na sisi od 3 popodne do ponoć nije spavala duže od 20 min. Pojede, zaspe ja se ustanem i već čujem kako plače i traži opet sisu... Lagano sam luda već... 

• Mamuka
    30. Studeni 2017. 08:15

Hedgehog znaci i kod tebe sisa party. Baš divno. 😂😂
    Ovaj moj samo doji a onda place jer ga stomak muci, em zraka se naguta em preevise podoji.... i tako na repeat all day all night 🙈🙈

• Dena1009
    30. Studeni 2017. 08:54

Yel tek sam sad uspjela proskicnut ovdje i vidjeti sta ti se događa. Ajme draga, sokirana sam. Najvise mi zao Adriana, a i tebe jer oporavljat se u takvom okruzenju je pakao, ne bih ti voljela biti u kozi. Osobno znam slucaj veze u kojoj je bilo prijetnji samoubojstvom od strane djevojke i vjeruj mi kad je veza konacno bila okoncana ostalo je na tome, doticna nije imala muda da napravi nesta, a znala je da da decko ce se bojati otici dok prijeti. Vjeruj mi, ako se netko odluci to ce napraviti, a ne pricati o tome. Takovi koji govore i prijete se jesu najgori, psihicki te unistava, a preveliki je slabic da bi nesta stvarno ucinio. Zauzmi se za svoje dijete, on vas nije zasluzio. I ne krivi njegove roditelje, koliko got su oni "uzasni"  on je taj koji bi sa tobom morao rijesiti stvari i sebi u glavi posloziti prioritete. Sretno draga ❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.