Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    28. Studeni 2017. 16:19

Kleaiva znaci brzo će to pocet. Ajd bar neke dobre vijesti. 😉
    Ako maslinovo ulje pomaže sa dermatitisom onda ni bebama bez problema ne može bit lose.

Barkleys
    28. Studeni 2017. 17:22

Mamuka

Pupak nakon opadanja može još 20ak dana tako curiti po malo jer se tijekom placa ili napinjanja za kakit stvori veliki pritisak pa mogu neke žilice malo popucat. Samo triba to očistit i zaprasit. Ali ne bi pupak smio biti crven. Ako je crven možda se nešto upalilo.
    Misku se koža sva skoro ljusti ali patronazna nam je rekla da je to OK jer kao dosta se deblja pa taj prvi sloj kože, stari sloj se čisti zbog debljanja. Ne mažem ga ničim, samo vlažnom krpicom izbrišem. Večeras je prvo kupanje i mislim da neću ništa dodavati u vodu. Možda malo domaće kamilice i maslinova ulja ali sigurno ništa od šampona i ulja još nećemo koristiti. Ako doktor na prvom pregledu kaže da nešto triba mazst tek onda jer mislin da triba pustiti kožu da se sama očisti i ne sprečavat ili usporavat to.

Nije joj crven, kad očistim to što curka onda je lijep XD. Nama za baby ulje je rekla pedijatrica u bolnici zato i mažem. Ne bi ja na svoju ruku. Ali jedva čekam da se to prestane ljuštiti. :) 

maca1510
    28. Studeni 2017. 18:51

Nezz ko je pisao da je zena teazila da je porode jer nemoze ic stalno u bolnicu, ideja za 10. Mislim da cu i ja sutra rec dajte sta ocete samo pokrenite ovo vec. Nemogu vise , imam osjecaj da se raspadam od bolova kukova, stezanje,rastezanje, svaki bebin pokret zaboli da sve zvizde izbrojin ko je vjerojatno vec velik ko slon😰😰😰 mislim da cu sutra sist u ordinaciju i necu izac dok me ne odluce porodit 😂 
    Kleaiva- ima li kakvih naznaka??

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    28. Studeni 2017. 19:00

Maslinovo ulje znači. Dobra ideja. Pune ste korisnih informacija. A da vi otvorite neki telefon savjetovalište? Za nove mame? Dalo bi se tu para zgrnut! :) :) :) 

• Mamuka
    28. Studeni 2017. 19:20

Maca pitaj ih bi li oni možda inducurali da skrate muke. Mali više nije mali tako da može on van. 😄
    A to sa pokretima mi je bilo tako cili zadnji misec. Navecer kad bi malog uzelo veselje ja san stenjala ajme pa me muž stalno pita sta mi je. A kad bi se mali naguzio ne licu stranu ja sam imala osjećaj da će mi svi organi na usta izać od pritiska. Baš fuj. A čačkanje rukama doli.... e to je isto doživljaj.😢
    Mi kupali miska i nije bilo tako strašno. Samo malo je plaka dok ga nismo ciloga smocili. Ali se cili guli i sva koža mu se ono valja ko prljavština a nisam ga tila previše trljati pa je sad cili malo neuredan. I na glavi ima puno tjemenica koje se već sad tako jasno vide pa čim budemo mogli skidat ćemo ih.
    I kupali ga u vodi s maslinovim uljem, stavila ga baš dosta i bome nakon ovakve kupke ne triba ga ničim mazati. 

kleaiva
    28. Studeni 2017. 20:30

Hedgehog…mogle bi liniju napravit al naplacivat jednostavan savjet koji nekome moze biti ok a nekome koma mi nije bas nesto😂😂😂😂 biznis bi propao u zemlju zacas😂😂😂
    Maca...nista kod mene osim tih slabih trudica cijeli dan...kao da me netko stisne na leda i onako rukama povlaci prema naprijed😂
    Dragi i ja smo setali od Merkura do cvjetnog i natrag nekih 5 km da se pokrene ali nista...ni seksanje ne pomaze...mada mislim da cemo veceras opet u akciju. Smijesno je sto me svi zovu i komentiraju da nece mala van do mog rockasa u subotu😂😂 a meni to bas nijenista znacajno.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    28. Studeni 2017. 20:31

Yel...namucit ces se ti u toj kuci jos ako se ne maknete. Cim prije tim bolje sa dragim se dogovori i ako mozete odite sami negdje. Pogorsat ce ti se psih. stanje a sad uz sebe imas i bebu koja te treba. 

kleaiva
    28. Studeni 2017. 20:36

Maca…pokreti bebe me bas bole vec i doslovno mi cacka po mjehuru i to mi je uzas...navecer je najaktivnija😂 sinoc je bila jako nemirna a danas skroz druga prica...al cekam oko 21,22 sata da pocne do onoci divljanje😂 

maca1510
    28. Studeni 2017. 21:32

Kleaiva- ja san toliko otekla i troma, bole me kukovi da akcija s dragim ne dolazi u obzir ,neznam kako bi to izvela😂 a danas mi je strasan pritisak i bas me boli dole,zateze ajme, ali ledja nista,tako da pretpostavljam da nisu niti lazni trudovi😞
    Yel- draga moja ti ces jos vise izludit s njima. Spasi sebe i svoju vezu i bizi iz te kuce. Mislim nek shvate prvo da je to tvoje dite a ne njihovo, i da te niko nema pravo udaljavat od njega. Stvarno bi ti jedini spas bio ic sta dalje od tu. Nece bit lako sigurno al brate mili nece te niko ni zaj .. !

url=https://daisypath.com]

barbs
    28. Studeni 2017. 22:21

Znaci, prodjem da vidim sta je s Kleom i Macom kad ono -jos 2 u 1 zenske 
    Nadam se da ce se vase bebuce ubrzati 😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.