Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    03. Studeni 2017. 14:38

*bez ovoga "sumnjam" , sori 

Hope
    03. Studeni 2017. 14:43

Hedgehog  ja sam kod Zlopase,a ultrazvuk mi je radio Trutin,i nisam se nakon toga vraćala u TA nego ravno doma!! Imala sam danas vaginalni pregled, a sljedeći mi je u utorak

• Barbi13
    03. Studeni 2017. 14:54

Ma jako mi je drago za danasnje preglede.....nek su bebe buce izaci ce van i bit ce sve ok neka samo sve dobro prodje😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

mc_mouse
    03. Studeni 2017. 15:05

O moj Boze Hope. Sad kad sam tvoje pročitala moje je mačji kašalj 😟 Bar se nadam. Kad je svaka žena individualna 

Barkleys
    03. Studeni 2017. 15:10

Hope

Hedgehog ja sam kod Zlopase,a ultrazvuk mi je radio Trutin,i nisam se nakon toga vraćala u TA nego ravno doma!! Imala sam danas vaginalni pregled, a sljedeći mi je u utorak

Zlopaša je stvarno veliki stručnjak i hvaljen na sve strane. Ja mislim da bi bilo najbolje da se strpiš do utorka. On će ti prema nalazima sve reći. Meni je na hitnoj radio 10 dodatnih pretraga prije nego me poslao doma. U slučaju da ti nešto krene tipa trudovi preko vikenda, odi iste sekunde na hitnu u Petrovoj, nemoj čekati one varijante razmak 5-10 minuta i slično tako da ti stignu na vrijeme provjeriti sve opcije.

A ček, ako ti je sljedeći pregled u utorak onda si kod Hermana? 

Hope
    03. Studeni 2017. 15:18

Ma zato kaj sam u utorak trebala samo na CTG i tlak,ali Radit će mi i bris pa me naručio u utorak pa ću odmah hermana pitat za kilažu bebe! A Zlopasa me naručio za vaginalni pregled ko sebe u petak al ću svejedno i hermana pitat za ovu kilažu,da nek me savjetuje kaj da radim!!
    Samo se trebam smirit zato kaj sam sad bas jako zbunjena 😲 i preplašena!!

Barkleys
    03. Studeni 2017. 15:20

Hope

Ma zato kaj sam u utorak trebala samo na CTG i tlak,ali Radit će mi i bris pa me naručio u utorak pa ću odmah hermana pitat za kilažu bebe! A Zlopasa me naručio za vaginalni pregled ko sebe u petak al ću svejedno i hermana pitat za ovu kilažu,da nek me savjetuje kaj da radim!!
    Samo se trebam smirit zato kaj sam sad bas jako zbunjena 😲 i preplašena!!

Imaš fakat super doktore, bit će sve u redu. Svakog bi iznenadila težina bebe. A ček, ako ti procjenjuju bebu da je 10 dana stara, koliko si trudna prema starosti bebe? Moguće da te zadrže u bolnici nakon pregleda. 

Hope
    03. Studeni 2017. 15:25

To sam si ja i pomislila,imam neki filing da će me u utorak ostavit!!! E sad ću vam Poslat slikicu CTG-a pa da vidite i objasnite mi ovo dolje kaj bi kao trebali bit trudovi ako netko zna

Hope
    03. Studeni 2017. 15:27

• Mamuka
    03. Studeni 2017. 16:09

Hope pojma ti neman jer meni jučer ništa to nije pokazalo.
    Imala sam samo 1 onu “slušalicu” koja je pratila bebu. Jel za trudove ide druga ili ta 1 odrađuje oboje?
    Jer meni su doli ti trudovi ravna crta koja se milimetra nije makla ni gori ni doli. A mali je uobičajeno bio divlji pa su njegovi otkucaji živa zbrka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI