Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    30. Studeni 2017. 09:21

Mamuka - znači i kod tebe, sisa, zrak, štucanje, plač, muči se i grči, pa opet sisa... I tako u krug.... Našla sam na YouTube vježbe za grčeve/probavu. Posrala se po meni, sebi, prematalici, a nisam ni do pola vježbi došla... XD xD ali radila sam ih samo jednom jer je jedino tad bila mirna 5 min. 

maca1510
    30. Studeni 2017. 10:35

Yel-Dobra stvar je da se dragi ipak odlucio na terapije. Stvarno mu nemoze odmoc a mozda shvati neke stvari. Je da to kosta ali za takve stvari ce se uvik nekako nac novaca. 

Danas mi je pedijatrica rekla da mali ima neki mali sum na srcu ,vjerojatno nesto sta se kroz par miseci zatvori samo, ali kardiolog ga nemoze pogledat jer na cijelom rodilistu nema kardiologa do ponediljka. Pa da to nije vrh! Ali kao da ne stojimo sad tu do ponediljka ona ce  napravit uzv.
    Kleaiva- jesi u TA? Sta kazu?

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    30. Studeni 2017. 11:44

Yel slažem se sa psih da sad ići raditi neke rezove nije dobro jer je sve svježe i pod dojmom ste svi. Neka malo prodje dok se svi ne smirite pa vidi Šta ces.
    Al to da tvoj dragi je ljubomoran na tebe jer se sve vrti oko tebe a on mora bit jak.... Isuse i Boze!!! Ko neko deriste razmaženo. Pa sta bi sad tribalo svi oko njega jer je bio na porodu i to gleda? A to bit jak Šta je to toliko tesko, Šta on misli da to znaci. On umisto da ti pomogne oporavit se i brinit se oko bebe on se duri, ucjenjuje i cmolji jer ga valjda mama i tata ne tetose od 0-24 i ne spava s njima, a ni ti ne oblijeces oko njega?? Ja bi.njega majke mi natamburala ko kakvo dite jer očito i je još samo razmaženo deriste bez obzira na godine. Užas.
    Nek ide i on kod psih pa koliko god da to koštalo jer očito mu triba.
    Maca Ne možeš virovat da su oni tu bez kardiologa 4 dana?!?!?! Pa moj Bože koji je to kaos to je strašno!
    Ma je..es epiduralnu pored ovog. Teško je shvatit da nema nego 1 anesteziolog al da nema kardiologa.... Bože dragi sacuvaj. Nisu normalni al nikako.
    Nadam se da je pedijatrica dovoljno iskusna pa da.vidi o čemu se radi. Znam da takvih dijagnoza bude dosta kod bebica tek rođenih pa nadam se da će se to rjesiti kroz par miseci. I žena koja je došla k meni u sobu onaj dan kad sam izlazila je imala bebici sa šumom na srcu ali nažalost ne znam sta su joj poslije rekli.
    Koja pedijatrica je to bila kod vas?

kleaiva
    30. Studeni 2017. 12:17

Danas nije bila guzva pa sam odmah bila na redu...mlijecna voda, pripremni trudovi su ojacali, glavica skroz priljubljena ugl. moglo bi krenut konacno ali nikako😂😂😂
    U subotu kontrola ako se ne pokrene😊
    Bio je dr. Leder koji slivi kao grub i nerjecit al je samnom fino popricao i pregled je bio ok. Malo bolniji al to je vise zato jer me ionako rastura iznutra😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    30. Studeni 2017. 12:24

sanjchi255

Hedgehog

Mamuka - znači i kod tebe, sisa, zrak, štucanje, plač, muči se i grči, pa opet sisa… I tako u krug…. Našla sam na YouTube vježbe za grčeve/probavu. Posrala se po meni, sebi, prematalici, a nisam ni do pola vježbi došla… XD xD ali radila sam ih samo jednom jer je jedino tad bila mirna 5 min.

Mozes okacit link?

https://m.youtube.com/watch?v=ybsEHrJxTaA ja sam ovo probala, ali nisam stigla dovršiti xD
    Ima ih dosta takvih korisnih vježbi na youtubeu 

luce <3
    30. Studeni 2017. 12:51

Maca pa to je prestrasno da nema kardiologa!!! Pa ne mozes virovat!!! Tako su za sum isto bili rekli curi koja je bila sa mnom u sobi na kraju nije bilo nista... Tako da drzim fige da se dr samo ucinilo.... Iako taj sum nije nista strasno..  Ja sam recimo to dobila u pubertetu zbog naglog razvoja... I to sve prodje... 

maca1510
    30. Studeni 2017. 12:56

Mamuka

Yel slažem se sa psih da sad ići raditi neke rezove nije dobro jer je sve svježe i pod dojmom ste svi. Neka malo prodje dok se svi ne smirite pa vidi Šta ces.
    Al to da tvoj dragi je ljubomoran na tebe jer se sve vrti oko tebe a on mora bit jak…. Isuse i Boze!!! Ko neko deriste razmaženo. Pa sta bi sad tribalo svi oko njega jer je bio na porodu i to gleda? A to bit jak Šta je to toliko tesko, Šta on misli da to znaci. On umisto da ti pomogne oporavit se i brinit se oko bebe on se duri, ucjenjuje i cmolji jer ga valjda mama i tata ne tetose od 0-24 i ne spava s njima, a ni ti ne oblijeces oko njega?? Ja bi.njega majke mi natamburala ko kakvo dite jer očito i je još samo razmaženo deriste bez obzira na godine. Užas.
    Nek ide i on kod psih pa koliko god da to koštalo jer očito mu triba.
    Maca Ne možeš virovat da su oni tu bez kardiologa 4 dana?!?!?! Pa moj Bože koji je to kaos to je strašno!
    Ma je..es epiduralnu pored ovog. Teško je shvatit da nema nego 1 anesteziolog al da nema kardiologa…. Bože dragi sacuvaj. Nisu normalni al nikako.
    Nadam se da je pedijatrica dovoljno iskusna pa da.vidi o čemu se radi. Znam da takvih dijagnoza bude dosta kod bebica tek rođenih pa nadam se da će se to rjesiti kroz par miseci. I žena koja je došla k meni u sobu onaj dan kad sam izlazila je imala bebici sa šumom na srcu ali nažalost ne znam sta su joj poslije rekli.
    Koja pedijatrica je to bila kod vas?

Neka crna ,kosa onako do ramena. Malo zivcana 😂 napravili uzv i pitam sestru za nalaz,kaze a neznam vam ja nista. Ovo sve ludje i ludje🙈

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    30. Studeni 2017. 13:45

Maca Ne znam tu. Sad nije bila nijednom neka takva.
    Ako dodje neka starija dr, mršava i smedje kose do ispod uha ispitaj je sve. Žena je savršenstvo.  Sve lipo objesni tako da i mi laici razumimo, jako je pametna i povrh svega smirena i ljubazna. Ona baš lipo pogleda dite i poprilicno je pažljiva i detaljna. Po meni najbolja pedica tamo. A i sestre kažu da je odlična.
    Ove nadrkane koje samo prelete i uopće ne kažu mami ništa su mi vrh. Ko da smo tu sa vricon kumpira a ne da bebon. Fuj!
    Moja jedna sestra je isto u pubertetu imala taj šum i nesta je. To je dosta često.  A puno ljudi ni je zna da ga ima tj da su ga inali

• Mamuka
    30. Studeni 2017. 14:30

Hedgehog nisam nikad probala te vjezbice. Micica nije imala problema sa zrakom i prezderavanjem. Nju čak nisam ni dizala da podrigne jer je tako lipo dojila da nista nije tribalo potpomagat ni poticat.
    A misko se već manje muci. Mislin muci ga i dalje al.mi se čini da se polako smanjuje... Nadam se da ćemo to kroz misec dana rjesit skroz.
    Al od pustog visenja na sisi mene bradavice peku jer jadne se ne stignu ni odmorit. Danas sam opet mazala purelanom koji nisam mazila ima vise od 2 tjedna.😂😂

Barkleys
    30. Studeni 2017. 16:59

Maco ma bit će sve okej. Nisam upoznata sa tim i ne znam nikoga, ali nemoj se već sad brinuti. Pazi na sebe da se što prije oporaviš i možeš uživati u Nikoli! :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.