Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    02. Studeni 2017. 22:28

Maca pa koliko sam skužila da će nešto napravit da požuri i da ostajem u bolnici. Šta god značilo to požurivanje. To mi je reka na kraju poslije ctg-a i žurilo mu se nešto jer mi čak nisu ni uputnicu proveli jer nisu imali vrimena.
    Ma brige me nek radi šta god oce samo da ne boli puno😂
    Virujen mu pa ako misli da je tako najbolje, dobro.
    Hedgehog Je je, bili smo u shoppingu. Obišli smo par dućana. Micici smo nešto uzimali i muž je sebi tražio neke majice, pa smo išli i igračku neku micici kupit.... i na kraju McDonalds. 😂
    I super mi je bilo šetat tako. Čak sam ja inzistirala da idemo pokretnim skalinama a ne liftom da malo vise hodam.
    E jedna žena u HMu dok smo čekali na kasi je tako buljila u mene da je to bilo stvarno neugodno. OK, trudna sam i okrugla i vide to svi, al ona je razgovarala na mob i bulji bez pristanka. Ja se malo mičem par koraka livo desno da vidim jel umišljam al ta ko hipnotizirana. Nisam mislila da su trudnice toliko zanimljive 😜😂😂

[OBRISANO] 02. Studeni 2017. 23:52
    Hope
    03. Studeni 2017. 01:16

Yel ja sam prije nekih malo manje od godinu dana bila na pregledu kod doktora Ledera,kod njega privatno! Ugl čula sam da je stvarno dobar doktor al meni isto nije sjeo,i od tad isto nisam išla vise kod njega!!malo je grublji ali vjerujem da zna kaj radi,al eto on meni nije pasao i nisam vise išla tamo!! Moja prijateljica je rodila u Merkuru i cijelu trudnicu je vodila kod njega privatno i ona je zadovoljna,pogotovo jer je na početku T imala nekih problema!! Tako da ko će ga znat na kraju!!
    Mamuka znaci vratili su te doma,al dobro gle sljedi tjedan je tvoj definitivno 💪🏻 Imam neki filing 😂
    Evelin je prekrasno prekrasno ime (ne sjećam se čija će se curka tak zvat) 😍
    Ana kak misliš da u Petrovoj imamo dovoljno vremena da operemo kosu?😂😂 kaj nisu bebe cijelo vrijeme sa nama?
    Cure ja sutra na pregled,malo me panika 🙈🙈

[OBRISANO] 03. Studeni 2017. 04:35

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 03. Studeni 2017. 06:37
    [OBRISANO] 03. Studeni 2017. 06:40
    [OBRISANO] 03. Studeni 2017. 07:17

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 03. Studeni 2017. 07:24
    maca1510
    03. Studeni 2017. 07:33

Mamuka-a svakako ,doktor zna najbolje. Mozda racuna posto ti je drugo dite da ce to ic ekspresno ako on malo potakne, a i da te ne voza svaki drugi dan na plodnu vodu kad nisi iz Splita. Ugl bebac brzo stizeee 😀😀
    Sanjchi- bas mi je drago da ides kuci vise,da napokon odmoris u svom okruzenju! Prosla si ajme put do svoje Lucije al sad uzivajte maksimalno!
    Yel- a ti si stvarno prosla sta se kaze sito i reseto u trudnoci. Ja ti se divin majke mi. Ja bi odavno na zivce obolila. Nikakk da ti zasja sunce. Idi i trazi da to daju potvrdu za carski, jer virujen da ti je svega vec puna kapa a da ti je ogroman strah! Je bolit ce oporavak ali vidim da boli i nakon prirodnog isto,pogotovo ako se desi ko sanjchi da vise od 24h sata zena rada. 
    Sretno na pregledima i javite 😘😘

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    03. Studeni 2017. 07:48

Hope sritno na pregledu! Al nema te šta bit strah. Jedino ti mogu rec otvorena si i ostaješ ili vidimo se za par dana. Bit će to super, ne brini 😉
    Yel kad te tako panika hvata onda nemaš šta nego po potvrdu i mirne duše čekaj porod. Svaki oporavak ima svojih zaj..a al prodje to sve. Bitnije od toga je da si ti psihički dobro pa će i beba bit zadovoljnija i mirnija. 😉😉
    Sanjchi mislin da te Luca već zeza. 😂
    Nije joj neudobno nego hoće mamu. Ovako dok je pored tebe osjeća tvoj miris i toplinu i zato je mirna. To su male lisice i od prvih dana nas zezaju. 😆
    Super sto ćete kući. Eto ipak ste vikend kod kuće. Pa nije to bilo tako strašno sve skupa. Sve je dobro sto se dobro završi 😊
    Maca ako sam doktora dobro skužila do kraja sljedećeg tjedna to je to. Ako sam ga dobro skužila. 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI