Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    29. Studeni 2017. 08:35

SRETNO, MACOOO!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Javi nam seee! Nadam se da ces biti gotova prije nego ja...  Meni isto pukao vodenjak bez trudova i 12h u bolnici bilA dok se nije rodio ... wuhuuu 

barbs
    29. Studeni 2017. 08:37

Yel, do sada sam stalno citala i nisam nista htjela komentirati ali ovaj put moram... ZENO, STO JOS RADIS TAMO????? Svi se svadjaju u vezi/braku, ali do takve granice????? Da mi muz kaze da nas troje nismo obitelj, DOVIDJEEEE

Barkleys
    29. Studeni 2017. 08:37

Macooo javi seee. Jel sve u redu i da, kolika je beba. Kleaiva mislim da si službeno zadnja jesenska beba! 

kleaiva
    29. Studeni 2017. 08:42

Hedge…jesam rekla da cu ja zadnja😂😂😂😂 al nema veze, nek samo sve dobro prode😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    29. Studeni 2017. 08:47

Maca sritno!!! 😊
    A možda si ti to već sve i obavila i sad se mazis s Nikolom 😉
    Čekamo te s vijestima o dužini i težini 😁
    Yel nažalost eto i to se dogodilo. Za mi je ponajviše Šta se tvoj dragi bas i nije prominio i ta briga oko bebe i tebe ima skroz drugačiji razlog od onog što bi tribalo bit. On očito ima neki ne baš najzdraviji odnos s roditeljima.
    Sad je tako kako je. Idi kod psih i popricajte pa vidi što će ti rec. Mislin da moraš uzeti terapiju da sačuvas svoje zdravlje jer vidiš da kad nisi ti smirena i beba pati i ona je pod stresom. Prvo sebe smiri pa će se i beba smiriti a onda rjesavaj stvari sa dragim.
    Definitivno nije loše da i on ode na razgovor sa psih jer ima sta s njom pricati. Možda je i on zbunjen svim tim novim stvarima pa se ne zna postaviti.
    Možemo ti mi tu pisati ali nismo mi stručni nit znamo sve detalje i zato najbolje slušaj psih.
    Naravno da možeš tu pisati samo kažem da možda mi ne razumimo sve detalje i odnose i da možda nećemo izvući najbolji put iz svega.... Al saslušat/pročitati uvik možemo 😉
    Nadam se da si se do sad malo smirila i da će danas bit bolji dan 😊

kleaiva
    29. Studeni 2017. 08:52

Yel…ocito je dragi manipulator i u to se ne daj uvuci. Smireno pricaj i odgovaraj svima...ne pokazuj ni svoju slabost ni nervozu jer vidis da se time hrane.
    Idete na hitnu s bebom? Sto je miseku? 

• Mamuka
    29. Studeni 2017. 08:53

A moja Yel pustih šokova kod tebe....
    Idite doktoru i nadam se da će se uskoro stanje popraviti... sritno!

luce <3
    29. Studeni 2017. 09:41

Maco drzi se!! Nadam se da sad vec drzis svoju bebicu u rukama!!! Cekamo nove info 😄😄
    Kleiva ajmo zeno jos malo!!!
    Yel da meni moj nesto tako kaze pa ne bi u zivotu vise vidio ni mene ni malu da se ne znam o kakvom afektu radi... Nadam se da se situacija primirila i da si ti bolje!!! 

kleaiva
    29. Studeni 2017. 11:49

Ajme žene...ja sam sve opeglala, usisala kucu i to cak i ispod kreveta opet i micala sve zivo, sve pospremila, auto sam si iznutra ocistila i usisala, sad se bacam na rucak😂😂 al nista se ne dogada osim pritiska u ledima i pokoje sijevanje u stidnoj kosti😂 beba je od sinoc mirnija i trbuh se spustio jos malo ali nistaaaa😒 htjela bih da samo krene a ne da me sutra onaj stari grubi doktor posalje na indukciju😖

kleaiva
    29. Studeni 2017. 11:51

Yel...slazem se sa svime sto su cure napisale...samo cu dodati da se smirite svi skupa i u miru pokusate razgovarati i postaviti neke stvari na svoje mjesto i u miru se makni od tamo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.