Sanjchi pa nemoj toliko plakati.... ja sam se neki dan rasplakala jer sam skužila koliko sam sretna xD
Macooo - javiii seee!
Yel - cure su ti sve rekle....
Kleaiva - ja ne vjerujem, tvojoj bebici je baš lijepo u trbuhu....kad ne želi van....
Luce - kako se ti snalaziš s bebicom? Mi imamo boljih i lošijih dana...samo da joj se uspostavi ta probava jer se baš napinje i grči i sve...pa ćemo valjda biti na konju...
Hedgehog pa uglavnom nam je super... Mislim da je od sinoc u tijeku skok u razvoju jer je dosta zezala sto se spavanja tice, a inace stvarno brzo zaspe i spava po 3-4h u komadu... Doduse jucer sam joj i prvi put dala one kapi k1+d3 a nisam joj dala Espumisan pa ne znam jel to ima ikakve veze... Al ne mogu se bas pozalit inace... Muz je velika potpora i sudjeluje u svemu... Pazi nas i mazi 😍
Jesi ti svojoj pocel davat te kapi?
KleaIva, aaajde zeno! 😂😂😂😂😂 Navijamo za tebeeeee!!! 😍😍😍😍😍
SANJCHI, ooo daaaa, jutra su ponekad pametnija od noci
Luce, ja nisam davala espumisan kad sam krenula savati D3 kapi... Je l ima problema sa probavom?
Mi još ne koristimo ni D3 ni K1. D3 ćemo uzet od bio gaia a taj K1 vidit cu s doktorom Šta će rec jer to se do nedavno nije ni davalo i ne znam baš previše o tome. A kako svi spominju grceve od tih kapi nije bas da ih želim uzimati jer i ovako ga muči stomak zbog zraka. Ali ako doktor kaže da triba uzet ćemo.
Ide mi na živce Šta se svako malo ubacuju neki novi dodatci i lijekovi. Nije mi jasno kako sad odjednom majčino mliko nije dovoljno dobro pa triba sto dodataka. Po tom je cudo da smo mi uopće živi bez svih tih pripravaka. Ta farmaceutska industrija je stvarno jaka i sopaju nas svakakvim pizdarijama.
Moja baš ima problema s probavom. Muči se i napinje u superman pozu i često tada krene plakati... Navečer je najgore. Svi kažu da je prerano za grčeve. Ali ako ovako izgleda samo uspostava regulacije probave onda me strah kako izgledaju grčevi :(:( :( :(. Mi smo tek od jučer počeli s bio gaiom, a dali smo par puta espumisan prije spavanja... Sutra mi dolazi patronažna da pogleda opet pupak i možda se kupamo. Pa ću ju pitati za te kapi i za prijavu pedijatru. To me zanima ta procedura.
Hedgehog jel pomogne espumisan?
Ivan se tako napinje i stenje i proizvodi svakakve zvukove da je to koma. Dajemo bio gaiu već 2 tjedna ali nije da je to eliminirala niti može. Samo mi se čini da više kaki pa bar nešto je bolje.
Nazalost samo s vrimenom će to proc. Nema druge. A ne može se stalno ni davati espumisan i slične stvari.
Koliko znam bebu se prvo prijavljuje u matični ured pa na policiju i onda na HZZO od koji dobiješ broj osiguranika i onda treba naći doktora koji će te primiti a valjda treba biti u tvom područnom domu zdravlja. Za Zg mozda malo drugačije ide za doktora s.kojeg područja može biti.
Hedgehog jel pomogne espumisan?
Ivan se tako napinje i stenje i proizvodi svakakve zvukove da je to koma. Dajemo bio gaiu već 2 tjedna ali nije da je to eliminirala niti može. Samo mi se čini da više kaki pa bar nešto je bolje.
Nazalost samo s vrimenom će to proc. Nema druge. A ne može se stalno ni davati espumisan i slične stvari.
Koliko znam bebu se prvo prijavljuje u matični ured pa na policiju i onda na HZZO od koji dobiješ broj osiguranika i onda treba naći doktora koji će te primiti a valjda treba biti u tvom područnom domu zdravlja. Za Zg mozda malo drugačije ide za doktora s.kojeg područja može biti.
Ma nemam pojma jel pomogne i dalje je grozno za gledati i slušati... :( :( :( Ma moj dom zdravlja na kvartu nema pedijatara pa me zanima kojem pripadamo i slično...
Zene moje evo meeee!! Bilo je gadno, od 3h jutros drip i u 13h rodila tako sta mi je doktor od 120 kila nabio se na stomak. al znate sta, svak mu cast covik me spasia. Ja od 8h bila otvorena skroz al mali nikako vanka. Sivana od pupka do supk... Mali 4040, i 54 dug. Evo sad stigli u sobu,idem obavit pozive 😍😍
url=https://daisypath.com]
Zene moje evo meeee!! Bilo je gadno, od 3h jutros drip i u 13h rodila tako sta mi je doktor od 120 kila nabio se na stomak. al znate sta, svak mu cast covik me spasia. Ja od 8h bila otvorena skroz al mali nikako vanka. Sivana od pupka do supk… Mali 4040, i 54 dug. Evo sad stigli u sobu,idem obavit pozive 😍😍
Maco cestitam od srca i brz oporavak zelim😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jos se Yel nije javila......bas se brinem
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji