16+6 danas. U prvoj trudnoci se drob nije pomica sigurno do 7mj..ne sican se da je ovako rano. Al bas lipo jutro pocelo. :)
supeeeeerrrrr!!! divan pocetak dana!!! i ja jedva cekam da pocne tulum u trbuhu
I_me, srećom pa ti ja to već mjesecima slušam, a i doma sa svojima pričam talijanski!
Aleksandra, vjerojatno jer ti nije prva trudnoća. Kako sam primijetila i kod ostalih mamica, osjećaju bebu i sve što se nje tiče puno prije nas!
Pozdrav trudnice!
Evo padobranac upadam s ljetnica 2016, samo da pozdravim Teu2803, s kojom sam tipkala u prvoj trudnoći na forumu Trudnoće 2014... Vidjela nick, pa mi zazvonilo poznato, i još vidim Jan koji je isto star ko moj Jakov 😉 kako je mali štrumf? Sjećam se da je bilo nešto s bubrezima prije poroda (ili su na to samo sumnjali)
ugl, da ne trolam, želim tebi i svima ovdje sretnu trudnoću i školski porod 😘😘😘
I_me,srećom pa ti ja to već mjesecima slušam, a i doma sa svojima pričam talijanski!
u istri sam vec 5 god i svi me zezaju kako jos ne znam pricati... ajmo reci kad pricaju polako onda jos i razumijem..al kad pocnu mjet majko mila...
znam fraze koje su me naucili i sto sam na poslu pohvatala
I_me, bitna je dobra volja! Ako želiš naučiti, naučit ćeš!
Kod mene je to normalno jer 90% moje obitelji zna talijanski!
Pozdrav trudnice!
Evo padobranac upadam s ljetnica 2016, samo da pozdravim Teu2803, s kojom sam tipkala u prvoj trudnoći na forumu Trudnoće 2014… Vidjela nick, pa mi zazvonilo poznato, i još vidim Jan koji je isto star ko moj Jakov 😉 kako je mali štrumf? Sjećam se da je bilo nešto s bubrezima prije poroda (ili su na to samo sumnjali)
ugl, da ne trolam, želim tebi i svima ovdje sretnu trudnoću i školski porod 😘😘😘
Heeeej ♡♡♡ bas mi je drago da si se javila !!! Jan je supeer i cekamo braceka 😊😊
Da bilo je sa bubrezima trebao mi je dati terapiju ali sam sutradan rodila 😂😂 i onda nista vise nije me boljelo tako da zapravo mislim da je to bilo radi pritiska svega toga
Kako si mi ti ? Tvoji strumpfici? 😍😍😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Aleksandra, vjerojatno jer ti nije prva trudnoća.Kako sam primijetila i kod ostalih mamica, osjećaju bebu i sve što se nje tiče puno prije nas!
sigurno....jer je dolje sve (maternica i sve oko nje) razrađeno, razmekšano od prethodnih trudnoća...
Ja sam isto u preth T puno kasnije počela osjećat udarce, a sad evo već s 15ak tj je prvo bilo škakljanje (ne svakodnevno) pa onda kako vrijeme odmiče sve konkretnije i "jače". Evo recimo jutros me izbubao lijepo (a 2 dana prije tog ni ba ni bu) baš onak pravo (koliko jako može beba veličine manga da "udre")
žena-majka-carica:)
Evo i izvjestaj sa pregleda :D Posteljica se podigla za 2cm sto je super znaci da se rastom maternice diize 😃😃😃😃
Beba je dobro htijela je potvrditi spol ali je poprilicno tulumario unutra (do sada je uvijek spavao) 😂😂
Pitah je za bolove rekla je da je kao normalno da je dolje sve "klimavo" da me pupak boli radi sirenja trbuha i maternice te da kad me uhvate kontrakcije legnem i da ce prestati (sto je u praksi istina) i to je to eto za mucnine mi nema lijeka nazalost.. Kontrola za 4tj 26.05
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam prije 2 dana osjetila neko "udaranje". Ne znam ako je moguće. U lijevoj strani trbuha. Tri udarca i onda zatišje. Jutros samo jednom. Ne znam da li je to to ili zamišljam.
Sortiraj odgovore
Najstariji