Hvala, Treca_sreca! Nadam se da vam neće pasti kiša!
Ja sam svejedno otvorila prozor u sobi da se zrači.
Ah, joj, sreće li, ja danas ne moram ništa pretjerano čistiti! Jučer smo sredili dragi i ja stan, pa je danas kao nov!
Ja imam svoj lijek za zatvor, ali nije rečeno da djeluje kod drugih! Ja inače jako volim sjemenke, kikiriki i pistacije, ali ako pojedem malo više me protjera na wc. Tako me neko jutro protjeralo na wc, a dan prije nisam išla (taj isti dan kad nisam išla sam se hvalila kako nemam problema s time!
POUKA: neću se više hvaliti!
).
Dobro jutro!
Barbs za moj pir je najavljivano nevrime,pa na kraju pala kisa tek oko ponoc.. Nikad se ne zna.
Meni probava jucer isto poludila..kako sam bila na poslu jedva sam prizivila do pridvecer da dodem kuci da odem na wc...uff haha..al bolje i to neg kad ne mogu.
Inace da se pofalim..uzivljena sam! Jutros mazala drob uljem i drob se pocea micaaat! Kad mazen na livoj,drob se poveca u desno i tako obrnuto.. Beba mi bizi hihi. Nekako mi prerano da tako beba pomice drob(s obzirom da je dosad nisan ni osjetila). Ugl ja sam preeeuzivljena!
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Aleksandra, danam se da VALUKA nije imao pravo! Ajmeeeeee, slatkoooooooo!!!!!
Igra se!
A jel ti jači iscijedak nego preth T?
Ja se u prvoj ne sjećam nit da sam ga imala, u drugoj ok imala sam (ali ne ovolikoooo kao sad) i zato me živo zanima s čime je on (količina) povezan. Valjda budem dobila neki smisleni odgovor od dr večeras, moja je teorija eventualno da što sam šira dolje (a svakim porodom je ipak dolje sve "komotnije" jelte) da možda i to ima veze….ne znam, živo me zanima šta će on reć.
Iskreno, ne sijecam se bas. Ili mi je bio isti kao sad ili cak slabiji. Ne sjecam se da sam i tad nosila uloske. Al ajd pitaj, bas i mene sad zanima. 😊
Barbs, sigurna sam da cete uzivati taj dan bez obzira na vrijeme. 😊
Kisa i u Zg-u. No to su i najavili pa sam se ocito pripremila na nju. Produzeni vikend bi trebao biti ljepsi. 😊
Malena, i kod nas rekli da će za vikend lijepo. Nadam se da hoće jer roba se neće sama osušiti!
Naravno da ćemo uživati kakvo god da je vrijeme, ALI imamo catering za prijam goste u dvorištu kuće, na otvorenom, paaaaa se ipak nadam da ako treba pasti nek' padne navečer, kad smo mi već u restoranu i obavili smo sve
Inače kažu SPOSA BAGNATA, SPOSA FORTUNATA, ali ne bih se smočila, hvala!
Aleksandra predivan osjecaj, jel daaa?! 😄
Koji ti je sad tjedan?
Dobro je kad su bebe zivahne, ne moras se misliti jel sve ok kad se i same cesto jave! 😊
barbs i meni je trebala biti kisa i ludila sam zbog toga jer bi mi propalo slikanje na lokaciji koju sam odabrala i ne bi se mogli vozit barkom kasnije... na kraju ujutro kad sam se probudila sunce przilllloooo ajmeee iako je bio kraj 9 mj.
( a ako i padne drzi se one bapske price...kisa na svatove znaci duplu srecu u braku )
al ja vjerujem kakvo god vrijeme bilo bit ce vam odlicno i proslavit cete
Malena, i kod nas rekli da će za vikend lijepo. Nadam se da hoće jer roba se neće sama osušiti!
Naravno da ćemo uživati kakvo god da je vrijeme, ALI imamo catering za prijam goste u dvorištu kuće, na otvorenom, paaaaa se ipak nadam da ako treba pasti nek' padne navečer, kad smo mi već u restoranu i obavili smo sve
Inače kažu SPOSA BAGNATA, SPOSA FORTUNATA, ali ne bih se smočila, hvala!
SPOSA BAGNATA, SPOSA FORTUNATA, bem ti talijanski... znam da ima i na talijanskom nesto... to mi je stalno sef govorio!!!! ( vec sam mu htjela poslat poruku hahahaah kako se kaze )
I našim prijateljima prošle godine, 17.9. su najavljivali nevrijeme, pa na kraju je cijeli dan pičilo sunce da je bilo čak PREVIŠE VRUČE, tek navečer im je počela kiša i pokvarila rezanje torte i vatromet na terasi restorana, ali svejedno su se snašli. A drugim prijateljima je pokvarila kiša u 5.11. Trebali su na Briune se slikati, ali je doslovno padala od jutra do sutra, pa ništa od toga.
Vidiš, nisam znala da to znači dupla sreća!
Koji ti je sad tjedan?
Dobro je kad su bebe zivahne, ne moras se misliti jel sve ok kad se i same cesto jave! 😊
Koji ti je sad tjedan?
16+6 danas. U prvoj trudnoci se drob nije pomica sigurno do 7mj..ne sican se da je ovako rano. Al bas lipo jutro pocelo. :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji