Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    16. Studeni 2017. 14:12

Ja mislim da meni taj čep pada već danima. Ali je suzav i komad. Onak kad ga pokupim wc papirom mogu ga onak tresti. Ne znam, ako je to uopće čep jer je bijeli. A skoro svaki dan ispadne komadić. Svi pričaju o žilicama, rozom, smeđem... Moj je bijeli. A ako nije čep, kakvi su to onda komadi k vrpcu? Sinoć me opet stezalo i bolilo dole, ali ništa pravilno i smirilo se navečer. Joj, valjda sam zaslužila bar cm. Meni je sutra termin! 

• Mamuka
    16. Studeni 2017. 14:12

Ajme sinoc sam stala na vagu.... jao meni!!! U plusu sam cili 7kg. Uzas uzas 😱😱😱😱
    Znaci porodom sam izgubila sam 6kg a beba je sama bila 3600g.
    Kad pomislim koliko kila moran stirat doli place mi se.... 😥😥😥

• Mamuka
    16. Studeni 2017. 14:17

Asti Luce ta mala ce bit bas komad cure 😂
    Bome njoj je tamo bas lipo. Mslin da bi mogla
    ti jos koji dan sacekat. 🙈
    Jel doktor sta reka misli li da bi ti moglo uskoro krenit??
    Ne znam sta i kako al cini mi se da oni to dosta dobro sad pogode...

• Mamuka
    16. Studeni 2017. 14:45

Yel to ti je sigurno cep. Meni je ispa skoro u komadu i jedan dio, vjerojatno onaj prema van, je bio tako smedjkast. Onaj dio prema unutra bas krvav sa svjezom krvi. Tako da vjerojatno je to kod tebe taj “vanjski” dio poceo ispadati.
    Jos malo akcije i ic ce to ekspres 😉😉
    Nazalost poznajuc moj metabolizam bez prave dijete i treninga nista. Dok ja jeden sve i dok ne treniran nece tajnbroj nizbrdo sigurno.
    A sad iman 12kg plusa koje moran stirat. 5 viska 
    prije trudnoce i 7 od trudnoce.
    Stomak mi se super smanjio i otok mi spa. Samo salo me tooooliko voli da se ne zeli odvojit od mene 🤣🤣

Barkleys
    16. Studeni 2017. 15:04

Yel

Hedgehog,

I meni je prije koji dan islo tak bez krvi, komadici.
    Ovo danas uopce nije bijelo nego fuj smedje crvenkasto. Mozda je i nakupina krvi jer sam imala hematom na posteljici..

Aj Mamuka, hvala na ohrabrenju 🙏🏻❤️

Znači iiii uskoro bi i meni moglo smeđe? Tako i meni svaki put na ctg pišu pripremni/inicijalni...jesu ti špičasti? 

luce <3
    16. Studeni 2017. 15:25

Mamuka sigurno joj je lipo kad nece da izadje... 😂😂
    Sto se skidanja kila i sala tice znam kako ti je bez muke nema pomaka... Al sestra mi se ocidila uz dojenje pa se nadam da ce tu geni ucinit svoje...
    Ja koliko znam kad ispadne sluzni cep nema akcije bez kondoma jer vise nista ne stiti od infekcija i bakterija... 

Barkleys
    16. Studeni 2017. 15:37

Kile - meni s ove strane (prije poroda) skidanje kila nakon poroda djeluje ko slatka muka, a mamuki(koja je rodila) mi sa svojim čepovima i inim brigama djelujemo ko da su to sve slatke brige XD XD XD hahahha Ma sve ćemo mi to skinuti, ko što kaže Luce dojenjem i neprospavanim noćima se to sve izgubi... Samo nemreš odmah sve. Ko ni mi koje bi vjerojatno sve potpisale da danas idemo rađati. 

mc_mouse
    16. Studeni 2017. 15:59

Toni ima dvije bakterije u urinokulturi. No izliječiti ce se penicilinom. Ovako je super. Nema ni temperaturu ni nista da sto bi se vidjelo ili pokazalo kao znak bolesti. Super mi jede. Sise su mi ajme. 😂 Sinoć muž izvadio kondom iz ladice i zeza me. A ja njemu da se makne. Hahahaha nebi on mene nikad dirao u ovom stanju to me samo zeza jer sam unazad par tjedana ja njega tražila sex 😂

Ultrazvuk tonijevog mozga je u redu
    Ima nešto sto nije jos zaraslo do kraja ali to ce biti dobro sve. Nema krvarenja. Kontrola za mjesec dana za mozgić, a sredinom idućeg tjedna ce ici doma!!! Jedva cekam 😍😍😍

Sredinom idućeg tjedna ce ici doma. 🙂

mc_mouse
    16. Studeni 2017. 16:00

Sto se tiče kila ja se vagala prije dan/dva. I izgubila sam
    9kg od 11. Mada mislim da cu izgubiti i vise od 11 jer me
    Mali bas cijedi. 

• Mamuka
    16. Studeni 2017. 16:13

Yel meni je ispa ono jutro kad sam isla rodit al meni je inducirani porod bio tako da ja nisam tu relevantna.
    Mc_mouse zavidim ti na kilima. Bas jesam.
    Ajme pa samo u urinokulturi ima bakterije. To je super!!! Odlicne vijesti. Proc ce to bez ikakvih problema. 🤗🤗
    Bila sam spremna na 10kg viska, to mi je psiholoska granica bila. Ovih 12 me dotuklo . 😜😜
    Ja po iskustvu sa micicom znam da meni ni kilo zbog dojenja spast nece. 7 miseci dojenja a ni deka manje. Naravno uz to da sam jela sve a bome dosta i slatkog.
    Misko je pravi zdero i mislim da cak jede previse za svoju dob al to mom guzu ne znaci nista. On voli da ja patin i puno se znojin.
    Mislim da prije 1. miseca je ludo iti pomisljat na “dijete” (odrec se slatkisa je gore nego ista) i treninge. A i uz njih 2 nac vrime za teretanu bit ce bome izazov.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.